Your Identity Management (YIM) | Unica

Your Identity Management (YIM)

Your Identity Management (YIM)

Veilig, gastvrij en efficiënt toegang verlenen aan medewerkers, bezoekers, contractors en andere partijen die dagelijks uw bedrijf of locatie bezoeken. Daar komt heel wat bij kijken. Bent u klaar met ingewikkelde toegangsprocedures? Tijdrovende rapportages, lange wachttijden voor de start van werkzaamheden, ingewikkelde dossiers en systemen? Meet YIM! Your Identity Management. 

Voor elke organisatie, klein of groot, complex of zeer complex, is het een uitdaging om ‘in control’ te zijn als het gaat om toegangsverlening, veiligheid, wetgeving en gastvrijheid. YIM biedt organisaties in uiteenlopende branches een bijzonder sterk platform dat veel toegevoegde waarde biedt. De uitgangspunten voor de ontwikkeling van YIM zijn o.a. gebaseerd op access control, identity management, veilig werken en compliance.

YIM is door Nsecure ontwikkeld op basis van ruim 25 jaar kennis en ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende branches; van petrochemie tot financiële dienstverleners. De wensen en behoeften van organisaties, beheerders en eindgebruikers zijn vertaald naar een optimaal identity & access platform, dat klaar is voor nu en voor de toekomst. 

Verschillende modules zoals accreditatie, aanmelden van bezoekers en contractors, e-learning en documentatiebeheer, zorgen ervoor dat toegangsprocessen worden gestroomlijnd en geautomatiseerd. YIM brengt de dagelijkse activiteiten in tientallen branches integraal samen. Van visitor management tot e-learning: YIM is gebouwd met de flexibiliteit om in elke branche van toegevoegde waarde te zijn.