Systeemovername

Unica Security heeft ruime ervaring met het overnemen en onderhouden van beveiligingssystemen van diverse fabricaten. Ook als een systeem geïnstalleerd is door een andere leverancier kan Unica Security het systeem vaak gewoon overnemen. Unica Security maakt vooraf duidelijke afspraken en biedt hierin twee mogelijkheden:

Systeemovername
Met een eenvoudige overname neemt Unica Security het beveiligingssysteem in de technische staat van dat moment op in zijn serviceadministratie. Na een overname kunnen opdrachtgevers gebruik maken van de storingsdienst van Unica Security. Bij een eerste bezoek van de servicetechnici wordt het systeem voorzien van een unieke installatiecode en regelt Unica Security desgewenst het beheer op afstand in.

Systeemovername met nulmeting
Bij een uitgebreide overname worden beveiligingssystemen administratief én technisch beoordeeld en overgenomen door Unica Security. De vakkundige technici voeren een volledige functietest en een nulmeting uit en geven het systeem een (eerste) preventieve onderhoudsbeurt. Tijdens een uitgebreide overname verzamelt Unica Security zoveel mogelijk informatie van de systemen om een optimale service te kunnen bieden. Na de overname informeert Unica Security de opdrachtgever over de technische status van de systemen met eventuele aanbevelingen of verbetersuggesties.