Systeemovername beveiligingsinstallaties

Systeemovername

Systeemovername

Unica Access & Security heeft ruime ervaring met het overnemen en onderhouden van beveiligingssystemen van diverse fabricaten. Ook als een systeem geïnstalleerd is door een andere leverancier kan Unica Access & Security het systeem vaak gewoon overnemen. 

Bij een eenvoudige overname neemt Unica Access & Security het beveiligingssysteem in de technische staat van dat moment op in zijn serviceadministratie. Na een overname kunnen opdrachtgevers gebruik maken van de landelijke Servicedesk van Unica Access & Security. Bij een eerste bezoek van de servicetechnici wordt het systeem voorzien van een unieke installatiecode en regelt Unica Access & Security desgewenst het beheer op afstand in.

Bij een uitgebreide overname worden beveiligingssystemen eerst administratief én technisch beoordeeld voordat ze worden overgenomen door Unica Access & Security. De vakkundige technici voeren een volledige functietest en een nulmeting uit en geven het systeem een (eerste) preventieve onderhoudsbeurt. Tijdens een uitgebreide overname verzamelt Unica Access & Security zoveel mogelijk informatie van de systemen om een optimale service te kunnen bieden. Na de overname informeert Unica Access & Security de opdrachtgever over de technische status van de systemen met eventuele aanbevelingen of verbetersuggesties.