Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Als eigenaar van een logistiek centrum is men dagelijks bezig met klanten. Krijgen zij hun spullen op tijd, of kan het misschien nog beter of nog sneller? Ook bij Unica Building Projects staat de klant centraal. Unica denkt graag mee over hoe gebouwen zo rendabel mogelijk te maken zijn. Unica Building Projects zorgt voor comfort, veiligheid en communicatie op een zo duurzaam, energiezuinig en kostenbesparend mogelijke wijze.

Unica Building Projects kan alle denkbare facetten van technische projecten in een gebouw verzorgen. Van klimaatinstallaties en stroomvoorziening tot een uitgebreide ICT-infrastructuur. Unica is ook specialist op het gebied van professionele luchtbehandelingsinstallaties of een complexe beveiligingsinstallatie in een logistiek centrum. Welke vragen er ook zijn, Unica Building Projects heeft een passende oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Samen met zijn zusterbedrijven biedt Unica Building Projects opdrachtgevers een totaalpakket, van advies en projectmanagement tot en met beheer en onderhoud. Unica voert een renovatie of verbouwing bijvoorbeeld altijd snel en zo geruisloos mogelijk uit om de dagelijkse gang van zaken in een gebouw zo min mogelijk te verstoren.