Controlled environments | Unica

Controlled environments

Controlled environments

De kwaliteitseisen in tal van industrieën worden steeds verder aangescherpt. Dit zorgt ervoor dat er strengere omgevingseisen worden vastgesteld voor de productie. De noodzaak om dit binnen een gecontroleerde omgeving te laten plaatsvinden wordt steeds groter. Ruimtes en gebouwen vereisen een zeer zuivere werkomgeving en zijn ontworpen om contaminatie aan het productieproces, de procesomgeving en het onderzoek rondom het proces te beperken en waar mogelijk uit te sluiten.

Ontwerp en realisatie
Unica Building Projects is dé partner voor de realisatie van controlled environment projecten. Wij bieden onze vooraanstaande opdrachtgevers een professioneel team van specialisten aan dat ingezet wordt bij het ontwerp, de ontwikkeling en realisatie van de technisch complexe projecten. De klant wordt ontzorgd. Door de benodigde integrale kennis die Unica in huis heeft binnen zijn bedrijven wordt er altijd gewerkt aan de meest effectieve oplossing. We hebben ruime ervaring in de realisatie van o.a. operatiekamers en laboratoria.

Integrale werkwijze
Goede communicatie en samenwerking met de bouwpartners zijn van groot belang voor het slagen van het project. Veel disciplines en specialismen komen samen, Unica Building Projects stroomlijnt al deze kennis door de integrale werkwijze en zorgt dat de doorloopsnelheid van het proces op schema blijft. Het resultaat is een duurzame en kwalitatieve oplossing voor de opdrachtgever.