Overheid

Overheid

Overheid

Elke dag worden publieke locaties bezocht door vele burgers, medewerkers en bezoekers. De wens is om een open en toegankelijke overheidsinstelling te zijn. Een plek waar mensen prettig kunnen werken en verblijven. Een goed gebouw is hiervoor een belangrijke voorwaarde. Uit onderzoek blijkt dat een goed klimaat significante invloed heeft op de werkprestaties. Unica Building Projects maakt zich sterk voor gezonde werkruimten en efficiënte gebouwen met optimale voorzieningen. Dankzij de jarenlange ervaring met het realiseren van o.a. gemeentehuizen, zwembaden en sporthallen is Unica een flexibele, innovatieve en betrouwbare partner van advies tot en met inbedrijfstelling van overheidsgebouwen.

Het voordeel van een complete technisch dienstverlener
Unica Building Projects kan alle denkbare facetten van technische projecten in een publiek gebouw verzorgen. Denk aan klimaatinstallaties, warm water- en stroomvoorziening, professionele keukeninstallaties, maar in samenwerking met de zusterbedrijven ook aan uitgebreide ICT-infrastructuur, computeraansluitingen en complexe beveiligingsinstallaties in een multifunctioneel gebouw met meerdere gebruikers. Unica voert daarbij het overkoepelende projectmanagement en verzorgt de volledige transitie.

Unica Building Projects werkt snel en nagenoeg onzichtbaar. Opdrachtgevers krijgen het voordeel van één aanspreekpunt en jarenlange ervaring met nieuw- en verbouw projecten voor de overheid. Als geen ander weet Unica hoe belangrijk het is om tijdens een renovatie of verbouwing van een publiek gebouw snel en geruisloos te werken. Daarbij worden alle benodigde werkzaamheden uitgevoerd met zo min mogelijk overlast voor de dagelijkse gang van zaken.