Onderwijs

Onderwijs

Onderwijs

Elke dag wordt in onderwijsgebouwen lesgegeven om studenten klaar te stomen voor een mooie toekomst. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een goed klimaat in het onderwijslokaal en collegezaal significante invloed heeft op de leerprestaties. Bovendien draagt een goed gebouw bij aan het comfort en welbevinden van studenten, docenten en bezoekers. Unica Building Projects maakt zich sterk voor gezonde en efficiënte onderwijslokalen met optimale voorzieningen. Unica heeft jarenlange ervaring met de realisatie van nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten bij brede scholen, middelbare scholen, regionale opleidingscentra, hogescholen en universiteiten. Unica Building Projects is een flexibele, innovatieve en betrouwbare partner van advies tot en met inbedrijfstelling van een onderwijsgebouw.

Het voordeel van een complete technisch dienstverlener
Unica Building Projects kan alle facetten van technische projecten in een onderwijsgebouw verzorgen. Dat geldt bijvoorbeeld voor klimaatinstallaties en stroomvoorziening, maar door gebruik te maken van de zusterbedrijven kan Unica Building Projects ook een volledige ICT-infrastructuur, professionele keukeninstallaties of complexe beveiligingssystemen in een multifunctioneel gebouw met meerdere gebruikers realiseren. Unica voert daarbij het overkoepelende projectmanagement.

Unica Building Projects houdt rekening met alle facetten die bij renovatie en nieuwbouwprojecten komen kijken en verzorgt de totale transitie van plan tot en met de uitvoering van het project. Bovendien heeft Unica veel onderwijsinstellingen als opdrachtgever en weet wat zij belangrijk vinden. Unica Building Projects voert nieuwbouw of renovatie altijd snel en zo geruisloos mogelijk uit om het onderwijs zo min mogelijk te verstoren.