Zorg

Zorg

Zorg

Unica Building Projects is al jaren een deskundige, ervaren partner voor organisaties in de gezondheidszorg, zoals academische ziekenhuizen, algemene ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie: zorginstellingen die kiezen voor Unica worden ontzorgd en kunnen zich voor 100% richten op het primaire zorgproces. Unica Building Projects loopt tevens voorop als het gaat om innovaties met als doel betere zorg te verlenen met minder ondersteunend personeel. Door in een vroeg stadium mee te denken over het combineren van techniek en bouwfysica werkt Unica samen met zijn opdrachtgevers aan een optimale zorgverlening. Unica Building Projects is een flexibele, innovatieve en betrouwbare partner van advies en projectmanagement tot en met inbedrijfstelling van zorginstellingen.

Het voordeel van een complete technisch dienstverlener
Unica Building Projects is een kundige en betrouwbare partner die samen met zijn zusterbedrijven alle facetten van technische projecten kan verzorgen. Van ICT-infrastructuur tot complete operatiekamers (cleanroomtechniek) en van watermist en sprinklertechniek tot de totale beveiliging van gebouwen. Uiteraard is Unica up-to-date als het gaat om de laatste technieken op het gebied van domotica, op afstand bedienbare verlichtings- en zonweringsystemen (gebouwbeheer), personenzoek- en communicatie-installaties, verpleegoproepsystemen, etc. In alles wat Unica Building Projects doet staan de vragen en wensen van de zorginstelling centraal. 

Stille kracht in uw zorgverlening
Unica Building Projects biedt een totaalpakket voor het (ver)bouwen of renoveren van zorginstellingen. Bovendien heeft Unica veel zorginstellingen als klant en weet wat zij belangrijk vinden. Unica Building Projects voert nieuwbouw of een verbouwing bijvoorbeeld altijd snel en zo geruisloos mogelijk uit om de dagelijkse gang van zaken in een zorginstelling zo min mogelijk te verstoren.

 

Lidmaatschappen

Wij zijn lid van de volgende organisaties:

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding