Zakelijke en financiële dienstverlening

Zakelijke en financiële dienstverlening

Zakelijke en financiële dienstverlening

Consultancy, engineering en realisatie van kantoren zijn kernkwaliteiten van Unica Building Projects. In de afgelopen decennia heeft Unica talloze kantoren gerealiseerd, verbouwd en gerenoveerd. Unica Building Projects verzorgt een op maat gesneden installatie, aangepast aan de wensen van de eindgebruiker. Een geïntegreerde oplossing, met zowel verwarming, verlichting, data- en telefooninstallatie, maar ook toegangsbeveiliging, ICT, gebouwbeheersysteem en energiebesparende technieken kan Unica samen met zijn zusterbedrijven realiseren.

Lage exploitatiekosten
Bij engineering en realisatie van installaties in kantoren heeft Unica Building Projects het uitgangspunt dat de eerste aanschaf van een installatie aantrekkelijk moet zijn, zowel qua investering als voor wat betreft de exploitatiekosten. Unica is gespecialiseerd in energiezuinige, onderhoudsvriendelijke installaties met zo laag mogelijke kosten op de lange termijn. Unica Building Projects biedt onder meer energiezuinige verlichting, verwarming en koeling met behulp van een bodemopslagsysteem en geavanceerde gebouwbeheersystemen. Indien gewenst is het mogelijk om samen met de zusterbedrijven van Unica Building Projects de installatie op afstand te beheren. 

Renovaties
Ook voor de renovatie van kantoorpanden is Unica Building Projects de ideale partner, zowel voor leegstaande kantoren als voor gebouwen die volop in bedrijf zijn. In dat laatste geval stemt Unica zijn werkzaamheden nauwkeurig af op het werkproces. Zo ondervindt men zo min mogelijk hinder van de renovatie, terwijl het kantoor verbeterd wordt voor wat betreft comfort en gebruiksgemak. Het feit dat Unica Building Projects thuis is in alle installatiedisciplines biedt daarbij extra voordeel.