Vastgoed

Vastgoed

Vastgoed

Consultancy, engineering en realisatie van vastgoed zijn kernkwaliteiten van Unica Building Projects. In de afgelopen decennia heeft Unica Building Projects talloze vastgoedobjecten gerealiseerd, verbouwd en gerenoveerd. Unica verzorgt op maat gesneden installaties, aangepast aan de wensen van de eindgebruiker. Een geïntegreerde oplossing, met zowel verwarming, verlichting, data- en telefooninstallatie, maar ook toegangsbeveiliging, ICT, gebouwbeheersysteem en energiebesparende technieken kan Unica Building Projects samen met zijn zusterbedrijven realiseren.

Lage exploitatiekosten
Bij engineering en realisatie van installaties in vastgoed heeft Unica Building Projects het uitgangspunt dat de eerste aanschaf van een installatie aantrekkelijk moet zijn, zowel qua investering als voor wat betreft de exploitatiekosten. Unica is gespecialiseerd in energiezuinige, onderhoudsvriendelijke installaties met zo laag mogelijke kosten op de lange termijn. Daarnaast biedt Unica onder meer energiezuinige verlichting, verwarming en koeling met behulp van een bodemopslagsysteem en geavanceerde gebouwbeheersystemen. Indien gewenst is het mogelijk om samen met de zusterbedrijven van Unica Building Projects de installatie op afstand te beheren. 

Renovaties
Ook voor de renovatie van kantoorpanden is Unica Building Projects de ideale partner, voor zowel leegstaande panden als voor gebouwen die volop in bedrijf zijn. In dat laatste geval stemt Unica zijn werkzaamheden nauwkeurig af op het werkproces. Zo ondervindt men zo min mogelijk hinder van de renovatie, terwijl het gebouw verbeterd wordt voor wat betreft comfort en gebruiksgemak. Het feit dat Unica Building Projects thuis is in alle installatiedisciplines biedt daarbij extra voordeel.