Sport, Cultuur en Hospitality

Sport, Cultuur & Hospitality

Sport, Cultuur & Hospitality

Beheerders van hotels, sportaccommodaties, theaters, wellness centers en/of zwembaden zijn dagelijks bezig met hun gasten. Hebben zij het naar hun zin, of kan het misschien nog beter? Ook bij Unica Building Projects staat de klant centraal. Unica denkt graag mee over hoe een accommodatie zo aantrekkelijk mogelijk te realiseren en te houden is. Unica Building Projects zorgt voor comfort, veiligheid en effectieve communicatie op een zo duurzaam, energiezuinig en kostenbesparend mogelijke wijze.

De techniek van Unica Building Projects maakt ontspanning mogelijk
Unica Building Projects kan alle denkbare facetten van technische projecten in en om een gebouw verzorgen. Van klimaatinstallaties en stroomvoorziening tot een uitgebreide ICT-infrastructuur. Unica is ook specialist op het gebied van professionele luchtbehandelingsinstallaties of een complexe beveiligingsinstallatie in een multifunctioneel gebouw met meerdere gebruikers. Dit alles met het doel om gasten ongestoord van gastvrijheid te laten genieten.

Stille kracht in gastvrijheid
Unica Building Projects biedt opdrachtgevers een totaalpakket en zorgt voor het juiste projectmanagement om nieuwbouw of verbouw snel en geruisloos uit te voeren, zodat de accommodatie in bedrijf blijft en de dagelijkse gang van zaken zo min mogelijk wordt verstoord.