Monteren en installeren

Specialismen

Specialismen

Energieopwekking & -infrastructuur
Onder andere ziekenhuizen, datacenters en productieorganisaties hebben elektriciteit(energie) nodig om van toegevoegde waarde te zijn. Soms is de beschikbaarheid van energie zelf cruciaal. Het is daarom belangrijk dat installaties waarmee de bedrijfskritische systemen van energie worden voorzien volledig veilig en betrouwbaar zijn.

Controlled environments
De kwaliteitseisen in tal van industrieën worden steeds meer aangescherpt. Dit zorgt ervoor dat er strengere omgevingseisen worden vastgesteld voor de productie. De noodzaak om dit binnen een gecontroleerde omgeving te laten plaatsvinden wordt steeds groter. Ruimtes en gebouwen vereisen een zeer zuivere werkomgeving en zijn ontworpen om contaminatie aan het productieproces, de procesomgeving en het onderzoek rondom het proces te beperken en waar mogelijk uit te sluiten.

Industrieel produceren
Tijd is kostbaar, zeker in bestaande gebouwen mogen (productie) processen niet onnodig lang stilstaan. Door het vertalen van het door de opdrachtgever gekozen productieontwerp in repeterende digitale bouwstenen is Unica Building Projects in staat om met hoge snelheid kant-en-klare oplossingen te realiseren in de proces- of productieketen.

Smart Buildings & environments
Een SMART building is een gebouw waarin slimme, innovatieve technieken zijn geïntegreerd die zorgen voor verbetering van de woon- en leeromgeving. Dankzij allerlei intelligente elementen kunnen we voor zorgen dat er een flexibele, comfortabele en veilige omgeving ontstaat voor gebruikers.