Knox Suite

Knox Suite

We zijn verheugd Knox Suite aan te kondigen, het nieuwe aanbod van Samsung voor bedrijven dat vier van onze toonaangevende mobiele bedrijfsoplossingen - Knox Manage, Knox Platform for Enterprise, Knox Mobile Enrollment en Knox E-FOTA - bundelt in één aankoop met één licentiesleutel.

Samsung Knox

Knox Suite bundelt de meest essentiële Samsung Knox-oplossingen, en maakt het gebruik ervan veel makkelijker en overzichtelijker. Voortaan beheer je al je mobiele devices heel eenvoudig via één licentie, vanuit één console. Organisaties hebben niet meer te maken met losse licenties met wisselende looptijden. Knox Suite bestaat uit*:

De producten in de suite zijn beproefd in de markt en zijn ontworpen om bedrijven geavanceerd beheer, end-to-end-beveiliging en een sterke flexibiliteit te bieden voor het beveiligen, implementeren en beheren van apparaten gedurende hun levenscyclus:

Knox Platform for Enterprise

Knox Platform for Enterprise

Met Knox Platform for Enterprise kunnen IT-beheerders gegevens beschermen op zowel hardware- als softwareniveau, waardoor het risico op compromissen op Samsung-apparaten wordt weggenomen.

Knox Mobile Enrollment

Knox Mobile Enrollment

Met Knox Mobile Enrollment kunnen IT-beheerders apparaten bulksgewijs inschrijven in hun onderneming, zonder dat IMEI-beheer en verificatie nodig is.

Knox Manage

Knox Manage

Knox Manage is onze eenvoudige en lichtgewicht EMM voor IT-beheerders om apparaten te bewaken en te beheren, en bedrijfsgegevens op meerdere besturingssystemen te beveiligen.

Knox E-Fota One

Knox E-Fota One

Met Knox E-FOTA kunnen organisaties op afstand firmwareversies op mobiele apparaten beheren zonder tussenkomst van de eindgebruiker.

Door deze producten in één aankoop te combineren, krijgen organisaties meer waar voor hun geld dankzij een meer betaalbare prijs, vereenvoudigd licentiebeheer en een naadloze gebruikerservaring met onboarding en beheer van apparaten tussen Knox-consoles. 

Eén jaar gratis bij Enterprise Edition-toestellen

Bij de aanschaf van EE-toestellen is het gebruik van Knox Suite het eerste jaar gratis. Het tweede jaar kan worden afgenomen tegen gereduceerde tarieven. Dit maakt van Knox Suite een zeer kostenefficiënte oplossing