Vastgoed | Unica

Vastgoed

Vastgoed

Geen branche is hetzelfde. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen normen, waarden, typeringen en business. Unica ICT Solutions heeft daarom voor elk segment een eigen ICT-concept ontwikkeld, waardoor we weten wat er in jouw branche speelt en waar we jou daar op ICT-gebied zo goed mogelijk in kunnen ondersteunen.

De vastgoedbranche is de afgelopen jaren in een enorme stroomversnelling geraakt door digitalisering, het gebruik van allerhande smart devices en de fluctuering in werkvoorraden. Cruciaal dus dat ICT jou en jouw werkprocessen daar steeds beter, volop schaalbaar en flexibeler in kan ondersteunen. Een omgeving ontwikkeld voor organisaties in de vastgoedsector, die bij hoogconjunctuur makkelijk modulair uit te breiden is en bij laagconjunctuur niet zwaar op je begroting drukt. 

Een naadloze integratie op jouw business

Overal en vanaf een apparaat naar keuze je omgeving benaderen waar al je informatie digitaal op te vinden is, ook je CAD-programma’s, waarbij snelheid van werken en uitgebalanceerd belasten van het netwerk voorop staat. Voorspelbare kosten op mobiele telefonie en dataverbruik zijn bij ons mogelijk door jarenlange ervaring en contacten in de mobiele markt, en door de toevoeging van mobile device management wordt het mogelijk alle apparaten binnen je organisatie eenvoudig te beheren. Branchespecifieke applicaties zoals Metacom en FocusBricks worden naadloos aangesloten op je ICT-omgeving om zo op één plek te kunnen werken en volledig ontzorgd te zijn. Alles om jou in de vastgoedbranche mét ICT slim te ondersteunen in jouw business.

Meer informatie over onze oplossingen op het gebied van vastgoed?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.