Communiceer, connect en maximaliseer je bereikbaarheid | Unica

Communiceer, connect en maximaliseer je bereikbaarheid

Communiceer, connect en maximaliseer je bereikbaarheid

Communiceer connect en maximaliseer je bereikbaarheid

Telefonie, eigen specifieke hard- en software voor een telefooncentrale, vaste toestellen, het aanleggen van specifieke bekabeling of netwerk; het hoeft niet meer. Waar ‘vroeger’ alles voor je bedrijfsbereikbaarheid volledig op elkaar afgestemd en letterlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden op je eigen bureau was, is communiceren nu zoveel veelzijdiger. Telefonie was vroeger, bereikbaarheid is nu. 

Een communicatieoplossing met intelligentie, waarin naast communiceren via spraak ook alle andere gebruikelijke communicatievormen in één voor jou relevante applicatie staan, steeds meer organisaties stappen ernaar over. Wil je die intelligentie toevoegen aan je huidige desktop/werkplek? Of toch aan je al bestaande (mobiele) smartphone? Heb je liever een combinatie van beide? Het is alle drie mogelijk voor een optimale, flexibele en veilige bereikbaarheid van jezelf en je bedrijf. Vanaf elke locatie, (thuis)werkplek of vergaderruimte; zet maximaal in op de meest optimale bereikbaarheid en de juiste verwachtingen van je communicatie!   

Afbeelding
Neem direct contact op
De meest flexibele en optimale communicatie

De meest flexibele en optimale communicatie, niet als extra product

Thuis én op kantoor werken, op één of meerdere kantoorlocaties, kleine en grote meetings, verschillende connectiviteit in huis, op een flexwerkplek of op een ander kantoor, van traditioneel gesloten netwerk naar open structuur, van een eigen platform naar een toevoeging in de cloud, nog meer bandbreedtebehoefte; het gaat steeds vaker om het optimaal ondersteunen van de medewerkers. Alles in het werk stellen zodat zij met de benodigde flexibiliteit, efficiëntie en een goede werk/privébalans met plezier kunnen werken. Wat je dan als organisatie wilt faciliteren om de medewerker die flexibiliteit te kunnen bieden, is een goede connectiviteit en bereikbaarheid maar ook naadloos werken en communiceren met een applicatie die vaak al gebruikt wordt; Microsoft Teams.

Even naar kantoor om te ontmoeten en naar huis om te werken. Die goede werk/privébalans levert jou maar ook je werkgever veel positiefs op; betrokkenheid, productiviteit en tevredenheid doordat jij optimaal gefaciliteerd wordt in jouw werk voor de organisatie. En er is meer. Microsoft Teams gaat verder, in data en schrift vast te leggen wat er gezegd en besproken wordt met elkaar, waardoor spraak altijd doorzoekbaar is. Aantekeningen maken, notuleren bij een vergadering? Het behoort tot het verleden. Meer tijd, minder afleiding en betere focus. Is je interesse gewekt? Microsoft Copilot helpt jou als AI-assistent met een volledig nieuwe manier van werken, waarmee jij slimmer én productiever kunt werken! 

Optimale bereikbaarheid faciliteer je zo!

Afbeelding
1

Passende werk-/privébalans op situatie medewerkers

Afbeelding
2

Slimmer en productiever werken met eigen copiloot

Afbeelding
3

Optimale connectiviteit, geen zorgen om bereikbaarheid

Afbeelding
4

Eén platform voor al jouw communicatie

Afbeelding
5

Flexibiliteit in keuze van werkplek en device

 

Onze partners

Afbeelding
teams epos poly kpn samsung vodafone
Interactief vergaderen met Microsoft Teams Rooms

Open de wereld van mogelijkheden van Microsoft Teams

Laat je verbazen over de huidige en toekomstige mogelijkheden van Teams Rooms en Teams Telefonie, waarmee je nóg meer haalt uit jouw eigen en bedrijfsbereikbaarheid. Teams Telefonie stelt je in staat om ook al het spraakverkeer te centraliseren in  de Teams-applicatie. Zo ben je, ongeacht het gebruikte device, altijd, overal en veilig bereikbaar. Elk gesprek en elk apparaat zal voor jou werken en in te zetten zijn. Met Microsoft Rooms bouw je de brug tussen fysiek en digitaal communiceren, door in elke ruimte en met elk gewenst apparaat een uniforme gebruikerservaring te bieden.

Afbeelding
Ontdek meer over Teams Telefonie
Afbeelding
Ontdek meer over Teams Rooms
Jannes Janssen

Stel je vraag, vertel je verzoek of leg je uitdaging voor aan onze specialisten

Weten hoe jij optimaal bereikbaar kunt zijn met Microsoft Teams, het gebruik van Teams in de vergaderruimte, welke headsets je kunt gebruiken of deze testen of hoe het er met jouw connectiviteit voorstaat, van plan om volledig te gaan werken met Microsoft Teams of wil je jouw communicatie naar een hoger niveau tillen? Wat je vraag, uitdaging of verzoek ook is, laat ons jou meenemen in de wereld van digitale mogelijkheden.

Laat hieronder je gegevens achter, onze communicatiespecialist Jannes Janssen staat samen met zijn team voor je klaar!