Onderwijs | Unica

Onderwijs

Onderwijs

Geen branche is hetzelfde. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen normen, waarden, typeringen en business. Unica ICT Solutions heeft daarom voor elk segment een eigen ICT-concept ontwikkeld, waardoor we weten wat er in jouw branche speelt en waar we jou daar op ICT-gebied zo goed mogelijk in kunnen ondersteunen.

ICT in het onderwijs moet een zo goed mogelijke ondersteuning bieden aan zowel je leerlingen als je personeel. Dat een stabiel en centraal platform voor jouw ICT-voorzieningen daarvoor een must is kun je aannemen als gesneden koek. Wij weten met jarenlange ervaring in diverse onderwijstrajecten als geen ander dat je ook als onderwijsinstelling flexibel, betrouwbaar, stabiel en met een optimale beveiliging je organisatie wilt faciliteren. Helemaal in deze tijd waarin de scheidslijn tussen on- en offline op ICT-gebied steeds dunner wordt. 

Geef een positieve impuls aan jouw onderwijsproces

Volledig toegespitst op de wensen en eisen van jouw ICT-omgeving zoeken wij samen met jou de samenwerking op met de bestaande ICT-afdeling van je onderwijsinstelling, waarbij wij je ontzorgen door de ICT-basisvoorzieningen uit handen te nemen. Hierdoor krijgen je eigen ICT’ers hun handen vrij voor het ondersteunen van het primaire onderwijsproces, waarmee de kwaliteit van het onderwijs een positieve impuls krijgt. Je bent volledig voorbereid op het samenwerken in de cloud, via beveiligde toepassingen gecentraliseerd in een webportaal. Het beheer van applicaties blijft in regie van je ICT’ers, de ontsluiting op de ICT-omgeving regelen wij. Daarmee kunnen we op gepaste wijze een bijdrage leveren aan innovatie van jouw onderwijsinstelling. Alles om jou mét ICT te helpen in jouw onderwijssegment.

Meer informatie over onze oplossingen voor het onderwijs?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.