Altijd en overal, werken in de cloud

Altijd en overal, werken in de cloud

Jouw modern workplace, vertrouwd en overal toegankelijk

Overal jouw werk kunnen doen, op de momenten waarop jij dat wilt. Maar dat niet alleen, je wilt overal kunnen beschikken over jouw data, of je nu op kantoor, onderweg, thuis of misschien wel vanaf je vakantieadres werkt. En als het dan ook nog eens allemaal soepel werkt, ja dan kun je efficiënt aan de slag en daadwerkelijk je productiviteit verhogen. Die ultieme werkplek in de cloud kan voor iedere gebruiker anders zijn, elke functie heeft immers andere werkzaamheden, wensen en eisen. Wat jij wilt weten, is dat je overal en altijd kunt werken.

Het platform, of met andere woorden jouw cloudomgeving, waarmee al die digitale werkplekken mogelijk worden gemaakt, wil je zo inrichten dat het voor jouw organisatie optimaal werkt. Je wilt kunnen vertrouwen op ICT dat werkt zoals je verwacht. Maar het is misschien wel moeilijker dan ooit om de juiste beslissing te nemen als je wilt investeren in ICT voor de toekomst. Markten, technologie en kansen veranderen snel en het is lastig om de impact van deze veranderingen op je organisatie te overzien.

Afbeelding
neem-direct-contact-op

 

 

 

Verhoog productiviteit, Optimaal platform, Jouw digitale werkplek, Beheer deels of volledig uitbesteden

Altijd en overal jouw platform beschikbaar?

Niet de technologie, maar de bedrijfsprocessen en (toekomstige) wensen van jouw organisatie en medewerkers zijn het uitgangspunt van jouw digitale omgeving. Die omgeving moet alle voor jou van toepassing zijnde mogelijkheden kunnen ontsluiten. Private cloud, public cloud, datacenter, Microsoft Azure, on premise; er zijn talloze smaken voor jouw digitale omgeving. De goede beslissingen en het inzetten van de juiste middelen zorgt dat jouw medewerkers efficiënter werken, jij een concurrentievoordeel kunt realiseren en kosten kunt besparen. 

Het moderniseren van je ICT-infrastructuur is de basis voor het digitaal transformeren van je organisatie. Vanaf welk platform is afhankelijk van je doelstellingen, wensen en eisen. Wil je zoveel mogelijk in eigen beheer houden of beleg je bepaalde of alle onderdelen liever bij een partner waar je op kunt vertrouwen? Het bieden van ondersteuning, daar waar jij het nodig hebt of wenst, is minstens zo belangrijk. Alles zodat jij kunt vertrouwen op ICT dat werkt zoals je verwacht. 

Waar je ook bent, vertrouw op ICT dat werkt zoals je verwacht

Afbeelding
1

Bedrijfskritische processen? Altijd beschikbaar met jouw cloudplatform

Afbeelding
2

Optimaal schalen van cloudcapaciteit bij drukke of rustigere periodes

Afbeelding
3

Private cloud, public cloud, datacenter, Microsoft Azure of on premise

Afbeelding
4

Jouw software altijd up-to-date en je data veilig

Afbeelding
5

Flexibel platform groeit met jouw organisatie mee

 

datacenter-bezoek

Ervaar de magie van ons datacenter

Zowel ons privé- als zakelijke leven kunnen we ons bijna niet meer voorstellen zonder ‘de cloud’. Denk eens aan foto’s, bestanden, informatie; je vindt altijd wel íets dat in een cloudomgeving staat. Om te laten zien hoe een cloud er in de praktijk uitziet, organiseren wij - speciaal voor ondernemers en IT-managers - regelmatig bezoeken aan ons datacenter in Almere. Kay-Arne van Dalfsen, vanuit zijn rol als manager datacenters nauw betrokken bij de inrichting van het datacenter in Almere, neemt jou in een ochtend mee in de wereld van ‘de cloud’. Tijdens zijn rondleiding zie je met eigen ogen wat er achter de beveiligde deuren van het datacenter gebeurt; er komt meer bij kijken dan je denkt. 

Afbeelding
Aanmelden datacenter bezoek

 

 

 

idwer-wiersma

Ontdek welke cloud voor jou de beste match is

On-premise, Azure of hybrid cloud; er zijn talloze smaken voor jouw digitale omgeving. Het maken van de juiste beslissing voor jouw organisatie én het inzetten van de juiste middelen zorgt dat jouw medewerkers efficiënter werken, jij een concurrentievoordeel kunt realiseren en kosten kunt besparen. Wil je daarnaast zoveel mogelijk in eigen beheer houden of beleg je bepaalde of alle onderdelen liever bij een partner waar je op kunt vertrouwen? Het bieden van ondersteuning, daar waar jij het nodig hebt of wenst, is minstens zo belangrijk. Alles zodat jij kunt vertrouwen op ICT dat werkt zoals je verwacht. Onze experts vertellen wat voor jouw organisatie de beste match is, ook wanneer je wilt weten of jouw Azure-omgeving wel optimaal is ingericht en of je toch nog ergens kosten kunt besparen? 

Open de wereld van mogelijkheden, vul het formulier in en vraag jouw cloudmatching aan!