Zakelijke en financiële dienstverlening | Unica

Zakelijke en financiële dienstverlening

Zakelijke en financiële dienstverlening

Geen branche is hetzelfde. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen normen, waarden, typeringen en business. Unica ICT Solutions heeft daarom voor elk segment een eigen ICT-concept ontwikkeld, waardoor we weten wat er in jouw branche speelt en waar we jou daar op ICT-gebied zo goed mogelijk in kunnen ondersteunen.

In de zakelijke en financiële sector wordt onderscheidend vermogen steeds noodzakelijker. De klant is mondiger en is tegenwoordig niet bang om ook bij relatief complexe materie over te stappen naar een andere aanbieder. Zaken als uitmuntende bereikbaarheid en persoonlijke, adequate behandeling worden steeds vaker ingezet als onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten. Een gecentraliseerd en krachtig communicatieplatform biedt mogelijkheden om vestigingen aan elkaar te koppelen zodat piekverkeer opgevangen kan worden, maar voorziet ook in callcenter-, e-mail en social media toepassingen om grotere volumes aan communicatieverkeer te verwerken. 

Jouw ICT-platform beweegt continu met je mee

De zakelijke en financiële dienstverlening kenmerkt zich door het gebruik van veel en grote (digitale) documentstromen, waarmee vaak bedrijfs- en persoonsgegevens als klantdossiers, NAW-gegevens, functioneringsgesprekken en salarisstroken gemoeid zijn. Afgezien van de reputatieschade die dat met zich meebrengt, kan een beveiligingslek ook uw dienstverlening in gevaar brengen. Een continu stabiele, permanent beschikbare ICT-omgeving is hierbij van groot belang, maar ook de zekerheid dat je documenten ten alle tijde optimaal beveiligd zijn ongeacht het beruik van smartphones, tablets, laptops en andere devices. Met behulp van single-sign-on heb je via een eenmalige authenticatie veilig toegang tot jouw ‘standaard’ pakketten als Exact, AFAS, Unit4 en SalesForce.com. De beheerafdeling kan daarnaast met één handeling rechten tot deze applicaties verwijderen. Een schaalbaar ICT-model zorgt ervoor dat kosten bij groei of krimp van je organisatie meebewegen, maar ook waarbij je naar behoefte je capaciteit kunt uitbreiden. Alles om jou mét ICT te helpen binnen jouw zakelijke & financiële organisatie.

Meer informatie over onze oplossingen voor de zakelijke en financiële dienstverlening?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.