Transport & Logistiek | Unica

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Geen branche is hetzelfde. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen normen, waarden, typeringen en business. Unica ICT Solutions heeft daarom voor elk segment een eigen ICT-concept ontwikkeld, waardoor we weten wat er in jouw branche speelt en waar we jou daar op ICT-gebied zo goed mogelijk in kunnen ondersteunen.

Snelheid van levering, handling, track & trace en aansluiting op de hele logistieke keten zijn cruciale succesfactoren voor transport- en logistieke bedrijven. Wie in staat is de verschillende onderdelen van de keten zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten en permanent inzicht te verschaffen in de locatie van een pakket en het moment van levering, wint de felle concurrentiestrijd. Snelheid is voor jouw organisatie een belangrijk onderscheidend vermogen, waaraan ICT een belangrijke bijdrage kan leveren. Cruciale voorwaarde is de continue beschikbaarheid van informatie over de locatie van pakketten of hun plek in het magazijn, door het toepassen van een dubbel uitgevoerd ICT-platform. Een naadloze koppeling van jouw ICT-omgeving met specifieke managementsystemen (applicaties waarin alles is vastgelegd over de te transporteren en op te volgen producten) is daarbij cruciaal. 

Maximaal rendement halen uit mobility

Mobiliteit is voor de transport & logistiek natuurlijk geen nieuw begrip. Ook op het gebied van ICT maken transport & logistiek bedrijven echter steeds vaker gebruik van de mogelijkheden die mobility kan bieden. Wij faciliteren jou daarin met eenvoudig beheer en beveiliging van mobiele apparaten. Transport laat zich vanzelfsprekend niet beperken tot landsgrenzen. Door gebruik te maken van onze samenwerkingsverbanden en kennis van (Europese) tarieven en contractvormen, wordt het mogelijk jouw telefoonverkeer betaalbaar te houden. Het optimaliseren van datanetwerken van jouw vestigingen resulteert in betere prestaties en een verlaging van de kosten van jouw (internet)verbindingen. ICT-kosten schalen met jouw organisatie mee, waardoor je geen investeringen of reserveringen hoeft te doen die het rendement van jouw organisatie kunnen beïnvloeden. Alles om jou mét ICT te helpen in transport- en logistieke organisatie.

Meer informatie over onze oplossingen voor transport en logistiek?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.