Evenementen

Unica ICT Solutions vindt het belangrijk haar ervaringen en kennis op het gebied van ICT te delen met relaties. Daarom organiseren wij regelmatig ICT evenementen, waarin trends op het gebied van ICT op eenvoudige wijze duidelijk worden gemaakt aan de bezoekers. Deze evenementen worden door het hele land georganiseerd. Ook onze verschillende partners participeren regelmatig in onze evenementen.

Hieronder vindt u een overzicht van de actuele evenementen:

Datacenterbezoek
Maak gratis kennis met het cybercenter van Unica ICT Solutions te Almere!

Het is zonder twijfel de trend dat organisaties hun ICT-toepassingen onderbrengen in ‘de cloud’. Door gebruik te maken van een professioneel datacenter, kunnen alle medewerkers immers moeiteloos vanaf elke plek ter wereld en vanaf elk apparaat werken. Om te laten zien hoe deze cloud er in de praktijk uit ziet, organiseert Unica ICT Solutions regelmatig bezoeken aan haar datacenter in Almere. Klik hier voor meer informatie en aanmelden. 

Kennissessie Cybersecurity & Identiteitsfraude

Kom op dinsdag 12 februari naar de gratis kennissessie Cybersecurity & Identiteitsfraude van Unica ICT Solutions in Apeldoorn, voor een realitycheck en direct toepasbare preventieve maatregelen voor uw organisatie. Internetcriminelen hebben in 2018 bij ruim de helft (52 procent) van de Nederlandse bedrijven geprobeerd geld of gegevens buit te maken. Phishing en acquisitiefraude zijn hierbij de meest gebruikte methodes. Ruim eenderde (37 procent) van de organisaties kreeg phishingmails, waarbij de ontvanger wordt verleid op een valse link of bijlage te klikken. Eén op de vijf deed dat ook daadwerkelijk. Klik hier voor meer informatie en aanmelden. 

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019

Kom op dinsdag 12 februari naar de gratis kennissessie Cybersecurity & Identiteitsfraude van Unica ICT Solutions in Apeldoorn, voor een realitycheck en direct toepasbare preventieve maatregelen voor uw organisatie. Samen met Unica Building Automation en Unica Building Services staat Unica ICT Solutions van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 janauri 2019 op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwenbeheer. Tijdens deze drie dagen durende beurs demonstreert Unica ICT Solutions hoe location based services binnen gebouwen bijdragen aan een efficiëntere benutting van (kantoor)ruimtes, een besparing in kosten en hoe deze services resulteren in een waardevermeerdering van een (kantoor)pand. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.