Evenementen

Unica ICT Solutions vindt het belangrijk haar ervaringen en kennis op het gebied van ICT te delen met relaties. Daarom organiseren wij regelmatig ICT-evenementen, waarin trends op het gebied van ICT op eenvoudige wijze duidelijk worden gemaakt aan de bezoeker. Deze evenementen worden door het hele land georganiseerd. Ook onze verschillende partners participeren regelmatig in onze evenementen.

Hieronder vindt u een overzicht van de actuele evenementen:

Wel eens een datacenter bezocht? 

Het is zonder twijfel de trend dat organisaties hun ICT-toepassingen onderbrengen in ‘de cloud’. Door gebruik te maken van een professioneel datacenter, kunnen alle medewerkers immers moeiteloos vanaf elke plek ter wereld en vanaf elk apparaat werken. Om te laten zien hoe deze cloud er in de praktijk uit ziet, organiseert Unica ICT Solutions regelmatig bezoeken aan haar datacenter in Almere. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Office365 data, tenminste houdbaar tot?

Hoe lang blijft jouw data in Office 365 bewaard en is het nodig om aanvullende maatregelen te treffen om je data veilig te stellen? Op die twee vragen en meer, krijg je op donderdag 4 maart een antwoord tijdens het webinar ‘Office 365 data, tenminste houdbaar tot?’ Klik hier voor meer informatie en aanmelden.