Evenementen | Unica

Evenementen

Evenementen

Unica ICT Solutions vindt het belangrijk haar ervaringen en kennis op het gebied van ICT te delen met relaties. Daarom organiseren wij regelmatig ICT-evenementen, waarin trends op het gebied van ICT op eenvoudige wijze duidelijk worden gemaakt aan de bezoeker. Deze evenementen worden door het hele land georganiseerd. Ook onze verschillende partners participeren regelmatig in onze evenementen.

Hieronder vind je een overzicht van de actuele evenementen:

Data in de Spotlights

Tijdens ‘Data in de spotlights’ nemen we je mee in hoe een optimale inzet van Business Intelligence en Artificial Intelligence jou kan ondersteunen je data in de spotlights te zetten. Inspirerende sprekers nemen je mee in hun wereld waarin AI, PowerBI en de magie van data een belangrijke rol spelen. Naast dat je na dit event met een heleboel inspiratie weer huiswaarts gaat, wil je de indrukwekkende vertelling van onze mystery guest (die je ongetwijfeld kent van diverse media en werk zoals regelmatig in het nieuws te zien is) ook echt niet missen! Zet jouw data in de spotlights! Meld je hier aan!

Maak impact met automation

Iedere laag van een organisatie heeft andere wensen, behoeften en werkzaamheden als we het hebben over automatisering. Wij geloven erin dat automatisering de sleutel is tot het optimaliseren van jouw dagelijkse taken en het vrijmaken van tijd voor meer strategische activiteiten. In een reeks van vier delen nemen onze ervaren experts jouw organisatie met alle diepgaande kennis op alle lagen mee in het openen van de wereld van automatisering. Maar ook kunnen jouw medewerkers aan het eind van de reeks zelf automatiseren en dit toepassen in de dagelijkse praktijk! Meld je hier aan!

datacenterbezoek_thumb

Wel eens een datacenter bezocht? 

Het is zonder twijfel de trend dat organisaties hun ICT-toepassingen onderbrengen in ‘de cloud’. Door gebruik te maken van een professioneel datacenter, kunnen alle medewerkers immers moeiteloos vanaf elke plek ter wereld en vanaf elk apparaat werken. Om te laten zien hoe deze cloud er in de praktijk uit ziet, organiseert Unica ICT Solutions regelmatig bezoeken aan haar datacenter in Almere. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.