Evenementen

Unica ICT Solutions vindt het belangrijk haar ervaringen en kennis op het gebied van ICT te delen met relaties. Daarom organiseren wij regelmatig ICT-evenementen, waarin trends op het gebied van ICT op eenvoudige wijze duidelijk worden gemaakt aan de bezoeker. Deze evenementen worden door het hele land georganiseerd. Ook onze verschillende partners participeren regelmatig in onze evenementen.

Hieronder vindt u een overzicht van de actuele evenementen:

Back to the future

De techniek gaat sneller dan de gemiddelde gebruiker kan volgen en organisaties investeren ieder jaar weer een vermogen in ICT met als doel effectiever en efficiënter te werken, in de hoop de concurrentie voor te blijven. Digitale transformatie is key om toegevoegde waarde te bieden en het onderscheid met de concurrent te maken, maar hoe pakken we dat aan en waar dienen we rekening mee te houden?

Unica ICT Solutions gaat hier verder op in en neemt u samen met Microsoft mee op reis, terug naar de toekomst. Waar gaan we heen en hoe komen we daar? Een toekomst die al van start is gegaan!

Schrijf u hier in

Wel eens een datacenter bezocht? 

Het is zonder twijfel de trend dat organisaties hun ICT-toepassingen onderbrengen in ‘de cloud’. Door gebruik te maken van een professioneel datacenter, kunnen alle medewerkers immers moeiteloos vanaf elke plek ter wereld en vanaf elk apparaat werken. Om te laten zien hoe deze cloud er in de praktijk uit ziet, organiseert Unica ICT Solutions regelmatig bezoeken aan haar datacenter in Almere. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.