Evenementen

Unica ICT Solutions vindt het belangrijk haar ervaringen en kennis op het gebied van ICT te delen met relaties. Daarom organiseren wij regelmatig ICT evenementen, waarin trends op het gebied van ICT op eenvoudige wijze duidelijk worden gemaakt aan de bezoekers. Deze evenementen worden door het hele land georganiseerd. Ook onze verschillende partners participeren regelmatig in onze evenementen.

Hieronder vindt u een overzicht van de actuele evenementen:

Datacenterbezoek
Maak gratis kennis met het cybercenter van Unica ICT Solutions te Almere!

Het is zonder twijfel de trend dat organisaties hun ICT-toepassingen onderbrengen in ‘de cloud’. Door gebruik te maken van een professioneel datacenter, kunnen alle medewerkers immers moeiteloos vanaf elke plek ter wereld en vanaf elk apparaat werken. Om te laten zien hoe deze cloud er in de praktijk uit ziet, organiseert Unica ICT Solutions regelmatig bezoeken aan haar datacenter in Almere. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Hoe leid ik mijn organisatie door de digitale jungle?

JPR Advocaten en Unica ICT Solutions gidsen u in één middag door de digitale jungle, tijdens de kennissessie 'Hoe leid ik mijn organisatie door de digitale jungle?' Leer eenvoudig beveiligingsrisico’s in kaart te brengen en maatregelen te nemen. Brenno de Winter, onderzoeker van meer dan 2.000 datalekken, sluit de middag af met de keynote Survivaltraining door de digitale jungle.  
 
Wie met technologie in aanraking komt, heeft altijd een beveiligingsprobleem. Met de dagelijkse stroom aan berichten over de onveiligheid rond ICT, rijst de vraag hoe je een organisatie zo goed mogelijk door de digitale jungle kunt leiden. Persoonsgegevens moeten vertrouwelijk blijven, administraties kloppend zijn, websites en bedrijfsprocessen horen 24/7 te draaien.  
 
De problematiek kan overweldigend overkomen, maar dat hoeft niet. Door het op orde houden van de basishygiëne, kunnen veel rampen worden voorkomen. Leer eenvoudig risico’s in kaart te brengen en maatregelen te nemen. Elke organisatie kan stappen zetten om problemen te beheersen. Door middel van praktische workshopsessies, willen wij u helpen deze stappen te zetten. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.