Evenementen

Unica ICT Solutions vindt het belangrijk haar ervaringen en kennis op het gebied van ICT te delen met relaties. Daarom organiseren wij regelmatig ICT evenementen, waarin trends op het gebied van ICT op eenvoudige wijze duidelijk worden gemaakt aan de bezoekers. Deze evenementen worden door het hele land georganiseerd. Ook onze verschillende partners participeren regelmatig in onze evenementen.

Hieronder vindt u een overzicht van de actuele evenementen:

Datacenterbezoek
Maak gratis kennis met het cybercenter van Unica ICT Solutions te Almere!

Het is zonder twijfel de trend dat organisaties hun ICT-toepassingen onderbrengen in ‘de cloud’. Door gebruik te maken van een professioneel datacenter, kunnen alle medewerkers immers moeiteloos vanaf elke plek ter wereld en vanaf elk apparaat werken. Om te laten zien hoe deze cloud er in de praktijk uit ziet, organiseert Unica ICT Solutions regelmatig bezoeken aan haar datacenter in Almere. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Symposium: Tech, Law & Society

Wat is de impact van technologische ontwikkelingen op organisaties en de mens?

Informatie- en communicatietechnologie is in de laatste decennia almaar een drijvende kracht geweest achter veranderingen, voor bedrijven en de samenleving. In dit symposium onderzoeken we de huidige stand van zaken en bespreken we de kansen en bedreigingen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen, nu en in de nabije toekomst. Dit wordt belicht vanuit drie invalshoeken: de technologie, de wet en de maatschappij.

Wilt u ook meer weten over de impact die technologische ontwikkelingen hebben op uw organisatie, en hoe u deze ontwikkelingen in uw voordeel kan gebruiken? Kom dan naar het Tech, Law & Society Symposium van MannaertsAppels Advocaten en Unica ICT Solutions op donderdag 24 oktober in de LocHal in Tilburg. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Hoe leid ik mijn organisatie door de digitale jungle?

JPR Advocaten en Unica ICT Solutions gidsen u in één middag door de digitale jungle, tijdens de kennissessie 'Hoe leid ik mijn organisatie door de digitale jungle?' Leer eenvoudig beveiligingsrisico’s in kaart te brengen en maatregelen te nemen. Brenno de Winter, onderzoeker van meer dan 2.000 datalekken, sluit de middag af met de keynote Survivaltraining door de digitale jungle.  
 
Wie met technologie in aanraking komt, heeft altijd een beveiligingsprobleem. Met de dagelijkse stroom aan berichten over de onveiligheid rond ICT, rijst de vraag hoe je een organisatie zo goed mogelijk door de digitale jungle kunt leiden. Persoonsgegevens moeten vertrouwelijk blijven, administraties kloppend zijn, websites en bedrijfsprocessen horen 24/7 te draaien.  
 
De problematiek kan overweldigend overkomen, maar dat hoeft niet. Door het op orde houden van de basishygiëne, kunnen veel rampen worden voorkomen. Leer eenvoudig risico’s in kaart te brengen en maatregelen te nemen. Elke organisatie kan stappen zetten om problemen te beheersen. Door middel van praktische workshopsessies, willen wij u helpen deze stappen te zetten. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Digitale transformatie: van visie naar de praktijk met Dynamics 365

Vandaag de dag is digitale transformatie een strategisch thema voor bijna elke organisatie in Nederland. Maar handen en voeten geven aan dit thema blijkt voor veel organisaties toch een uitdaging.

Velen hebben de ambities omtrent dit thema dan ook al naast zich neer gelegd. Ook het managen van de exponentiële groei aan data, wordt als lastig ervaren. Meerdere afzonderlijke pakketten (denk daarbij aan ERP en CRM) zijn nodig en integratie tussen meerdere pakketten is vereist. Vaak een kostbare en tijdrovende aangelegenheid. Met de introductie van Dynamics 365 wordt dit ondervangen in één pakket. Tijdens het evenement 'Digitale transformatie in de praktijk', laten wij zien hoe organisaties de next steps in digitalisering kunnen zetten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en live demonstraties kunt u ervaren hoe u met behulp van Dynamics 365 bedrijfsprocessen, producten en diensten kunt transformeren. 

Maakt u al gebruik van een ander CRM- of ERP-systeem? Geen probleem, ook dan is Dynamics 365 nog steeds een geschikte oplossing voor de 'Next steps in digitalisering'. Op 21 november zullen wij u meenemen in de wereld van digitalisering op Landgoed Klarenbeek. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.