IT security. Hoe veilig is jouw bedrijfsomgeving? | Unica

Borg het niveau van IT-security

Borg het niveau van IT-security

Borg het niveau van IT-security

Bijna dagelijks vliegen berichten over hacks, cybercrime, spam en ransomware ons allemaal wel om de spreekwoordelijke oren. In alle gevallen staat de continuïteit van de organisatie op het spel, zijn de gevolgen vaak niet te overzien en is de impact groot. Maar daarnaast maak je je als organisatie steeds vaker zorgen over het gevaar dat er impactvolle data op straat komt te liggen en in verkeerde handen komt. Niet alleen om AVG, GDPR of andere privacygevoelige informatie, maar ook om jouw intellectueel eigendom of concurrentiegevoelige data.

Jouw doel? Het borgen van bedrijfscontinuïteit en beveiliging van bedrijfsinformatie. Maar ook komen een toename aan compliance en een snel evoluerende techniek om de hoek kijken, beide vaak een enorme opgave om erin bij te blijven.

Afbeelding
Neem direct contact op
Draai campagnes met inzicht

Verzekerd zijn van een goede cybersecurity?

Steeds meer eisen worden gesteld aan IT-security. Waar moet je aan voldoen en voldoe je er vervolgens wel aan? Termen als NEN7510, BIO, ISO27001, CIS Controls, DNB; ze omvatten stuk voor stuk weer andere normen en eisen. Om inzicht te krijgen en te starten met IT-security als strategisch onderwerp blijkt echter vaak lastig. Een noodplan bij een securityincident blijft vaak bij ‘ergens op papier’ hebben staan waar weinig van op de hoogte zijn, nog minder die het kunnen uitvoeren. Daar zit vaak het knelpunt. Hoe zorg je ervoor dat, naast de fysieke beveiliging, ook de digitale beveiliging van jouw organisatie op orde is?

Onderwerpen als het in kaart brengen van de risico’s, het beleid op papier zetten, de juiste maatregelen selecteren; ze zijn vaak moeilijk behapbaar en intimiderend. Maar met de juiste handvatten krijg jij de grip (weer) in handen. Het is geen ver-van-je-organisatie-show, het nadenken over en opstellen van een up-to-date IT-securitybeleid moet liever vandaag dan morgen up-and-running zijn! 

Partners

Afbeelding
security partners microsoft cisco fortinet

 

Informatiebeveiliging, crucialer dan ooit

Afbeelding
1

IT-securitybeleid afgestemd op jouw organisatie

Afbeelding
2

Voldoen aan securitynormen en -eisen

Afbeelding
3

Jouw securityrisico’s geïdentificeerd en je medewerkers bewust van IT-dreigingen

Afbeelding
4

Specialisten staan 24/7 voor je klaar met eigen Security Operations Center

Afbeelding
5

Inzicht in het securityniveau van je organisatie

 

Doe meer met minder

De beveiligingskosten stijgen naarmate het aantal beveiligingsrisico's toeneemt. Tegelijkertijd staan CISOS onder druk om de kosten in de hand te houden. Met Microsoft Beveiliging bereik je meer met minder. Hier lees je hoe.

Afbeelding
Bekijk de infographic

Certificeringen en assuranceverklaringen

Afbeelding
security certificeringen

 

Grijp in met de juiste beveiligingsmaatregelen

Grijp in met de juiste beveiligingsmaatregelen

Hoe zorg je er als organisatie voor dat jouw medewerkers op veilige wijze (vertrouwelijk) kunnen e-mailen, jouw netwerk optimaal beveiligd blijft en jouw ICT-omgeving 24/7 van monitoring op dreigingen voorzien is met Managed Detection & Response (MDR)? Wens je meer informatie over deze onderwerpen, gebruik dan de knoppen hieronder of neem direct contact op met onze securityspecialisten.

Afbeelding
ontdek meer over security governance
Afbeelding
Ontdek meer over MDR
Afbeelding
Ontdek meer over netwerkbeveiliging
Afbeelding
Ontdek meer over veilig mailen
Hendry Scholing

Stel je vraag, vertel je verzoek of leg je uitdaging voor aan onze specialisten

Wens je meer informatie over security in de breedste zin van het thema, liever toegespitst om een bepaald onderdeel van jouw organisatie op het gebied van beveiliging uit te lichten of ben je nieuwsgierig naar ons Security Operations Center? Wat je vraag, uitdaging of verzoek ook is, laat ons jou meenemen in de wereld van digitale mogelijkheden.

Laat hieronder je gegevens achter, onze specialist Hendry Scholing staat samen met zijn team voor je klaar!