Borg het niveau van IT-security

Borg het niveau van IT-security

Jij wilt toch ook verzekerd zijn van een goede cybersecurity?

Bijna dagelijks vliegen berichten over hacks, cybercrime, spam en ransomware ons allemaal wel om de spreekwoordelijke oren. In alle gevallen staat de continuïteit van de organisatie op het spel, zijn de gevolgen vaak niet te overzien en is de impact groot. Maar daarnaast maak je je als organisatie steeds vaker zorgen over het gevaar dat er impactvolle data op straat komt te liggen en in verkeerde handen komt. Niet alleen om AVG, GDPR of andere privacygevoelige informatie, maar ook om jouw intellectueel eigendom of concurrentiegevoelige data.

Jouw doel? Het borgen van bedrijfscontinuïteit en beveiliging van bedrijfsinformatie. Maar ook komen een toename aan compliance en een snel evoluerende techniek om de hoek kijken, beide vaak een enorme opgave om erin bij te blijven.

Afbeelding
neem-direct-contact-op
Borgen van jouw bedrijfscontinuïteit, Beveiligen van jouw bedrijfsinformatie, Steeds meer beveiligingseisen, Opstellen van een beveiligingsbeleid

Verzekerd zijn van een goede cybersecurity?

Steeds meer eisen worden gesteld aan IT-security. Waar moet je aan voldoen en voldoe je er vervolgens wel aan? Termen als NEN7510, BIO, ISO27001, CIS Controls, DNB; ze omvatten stuk voor stuk weer andere normen en eisen. Om inzicht te krijgen en te starten met IT-security als strategisch onderwerp blijkt echter vaak lastig. Een noodplan bij een securityincident blijft vaak bij ‘ergens op papier’ hebben staan waar weinig van op de hoogte zijn, nog minder die het kunnen uitvoeren. Daar zit vaak het knelpunt. Hoe zorg je ervoor dat, naast de fysieke beveiliging, ook de digitale beveiliging van jouw organisatie op orde is?

Onderwerpen als het in kaart brengen van de risico’s, het beleid op papier zetten, de juiste maatregelen selecteren; ze zijn vaak moeilijk behapbaar en intimiderend. Maar met de juiste handvatten krijg jij de grip (weer) in handen. Het is geen ver-van-je-organisatie-show, het nadenken over en opstellen van een up-to-date IT-securitybeleid moet liever vandaag dan morgen up-and-running zijn! 

Informatiebeveiliging, crucialer dan ooit

Afbeelding
1

IT-securitybeleid afgestemd op jouw organisatie

Afbeelding
2

Voldoen aan securitynormen en -eisen

Afbeelding
3

Jouw securityrisico’s geïdentificeerd en je medewerkers bewust van IT-dreigingen

Afbeelding
4

Specialisten staan 24/7 voor je klaar met eigen Security Operations Center

Afbeelding
5

Inzicht in het securityniveau van je organisatie

 

Certificeringen

Afbeelding
certificeringen-security
Informatiebeveiliging, crucialer dan ooit

In 6 stappen jouw IT-security naar een hoger niveau

We zien het allemaal, zowel in onze privésituatie als in het werkleven. De afgelopen jaren neemt het gebruik van mobiele devices als laptops, tablets en smartphones in enorme aantallen toe. Zoveel apparaten waarmee medewerkers ook toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk. Vaak denken organisaties hun bedrijfsbeveiliging prima op orde te hebben, maar is dat ook zo? Om zeker te zijn van een optimale beveiliging van je ICT-omgeving is de noodzaak groot dit te toetsen. 

Afbeelding
Ontdek het in de whitepaper

 

 

 

brandon vogel

Vraag direct jouw Inspiratiesessie aan

Tijdens een inspiratiesessie ontvangen wij je graag bij onze locatie in Deventer, waar onze securityexperts je in twee uur meenemen in onze visie op security anno 2023 en verder. Maar ook leiden we je rond in ons Security Operations Center, bemand door onze securityexperts, -analisten en -specialisten die 24x7 de ICT-omgevingen van onze relaties monitoren op dreigingen. En natuurlijk direct ingrijpen indien nodig. Ervaar zo security eens van ‘achter de schermen’ en ga vol inspiratie weer aan de slag.

Laat hieronder jouw gegevens achter en onze securityexpert Brandon Vogel ontvangt je samen met zijn team graag voor een inspirerend bezoek.