Overheid | Unica

Overheid

Overheid

Geen branche is hetzelfde. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen normen, waarden, typeringen en business. Unica ICT Solutions heeft daarom voor elk segment een eigen ICT-concept ontwikkeld, waardoor we weten wat er in jouw branche speelt en waar we jou daar op ICT-gebied zo goed mogelijk in kunnen ondersteunen. 

Als publieke sector staat jouw business in het teken van het bedienen van de burger. Of het nu gaat om digitale dienstverlening bij het aanvragen van vergunningen of het effectief en tijdig inzamelen van afval, alle innovaties bij de overheid zijn erop gericht om toegankelijk te worden voor de burgers en hen sneller te bedienen. ICT helpt jou daarbij. Juist in een tijd waarin veranderende wetgeving tot nieuwe taken en verantwoordelijkheden van overheidsinstanties leidt, is de beschikking over een schaalbaar, modulair en daarmee kostenefficiënt ICT-platform een must. 
 

Zelf de regie in handen 

Ambtenaren werken steeds vaker op flexibele tijden en vanaf verschillende locaties, wat gunstig is voor de kosten van bijvoorbeeld huisvesting van overheidsinstanties. Locatie-onafhankelijk inloggen op de vaste of mobiele werkplek maakt dat mogelijk. Jouw ICT-omgeving en bijbehorende verbindingen zijn in veilige handen, doordat deze worden ontsloten vanaf Nederlandse datacenters die gecertificeerd zijn volgens verschillende (inter)nationale normen, zoals ISO-27001, NEN-7510 en de rapportagestandaard ISAE3402. Aansluiting houden met overkoepelende ICT-projecten op het gebied van de (digitale) dienstverlening richting burgers zorgt ervoor dat jij de regie in handen houdt.
 

Focus behouden op jouw business

Wij faciliteren jou in de basisvoorzieningen, waardoor jouw ICT’ers zich kunnen focussen op informatiebeleid, nieuwe technieken en het verder vereenvoudigen van de dienstverlening richting burgers. Onze specialisten op het gebied van security leveren een belangrijke bijdrage aan de bescherming van mensen en goederen tegen onveilige situaties. Ons ICT-platform garandeert een permanente verbinding van jouw veiligheidsvoorzieningen. Alles om jou in jouw business te faciliteren door het slim inzetten van ICT.

<h2><br />
Meer informatie over onze oplossingen voor de overheid?</h2>

<p>Laat dan hieronder je&nbsp;gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je&nbsp;op.</p>
 

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.