Over Unica ICT Solutions | Unica

Over Unica ICT Solutions

Over Unica ICT Solutions

Wij heten je van harte welkom bij Unica ICT Solutions: De solide, innovatieve, full-service ICT-dienstverlener die al jarenlang een betrouwbare partner is in de markt.  

In 1992 gestart als onderneming gericht op de particuliere markt en het mkb, maar door een enorme lading gedrevenheid en ondernemerschap groot geworden tot een landelijke speler. Door de fusie met Unica in 2012 behoren we nu tot de top-3 van bedrijven in de Nederlandse markt van technische dienstverlening. Als cluster van Unica is Unica ICT Solutions een zelfstandig opererende businessunit. Unica ICT Solutions is als technologiegedreven advies-, implementatie, adoptie- en beheerorganisatie dé ICT-partner voor haar klanten. 

Als één van de weinige ICT-dienstverleners die het gehele ICT-landschap kan verzorgen, staan wij klaar als jouw partner. We bieden dan ook een heel breed scala aan diensten voor de markt. Deze zijn erop gericht om bedrijfsprocessen van onze klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen en daarmee de eindgebruikers te ontzorgen. Hiermee helpen wij organisaties slimmer te werken en ondersteunen wij hen in hun digitale transformatie en de stap naar een datagedreven organisatie. ICT is namelijk geen doel op zich, maar een prachtig middel om een doel te bereiken.  

Wij zijn er voor jou!