Industrie & Techniek | Unica

Industrie & Techniek

Industrie & Techniek

Geen branche is hetzelfde. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen normen, waarden, typeringen en business. Unica ICT Solutions heeft daarom voor elk segment een eigen ICT-concept ontwikkeld, waardoor we weten wat er in jouw branche speelt en waar we jou daar op ICT-gebied zo goed mogelijk in kunnen ondersteunen.

Efficiëntie is hét speerpunt bij industriële en technische bedrijven. Automatisering van het productieproces is daarbij een van de aandachtspunten, waarvan stabiliteit een cruciaal onderdeel is. Technologie zit immers tegenwoordig zo verweven in het productieproces, dat je bedrijfsactiviteiten stil komen te liggen als de ICT niet goed werkt. Door gebruik te maken van een hybride cloud-oplossing met een optimale beschikbaarheid, is jouw organisatie verzekerd dat de ICT-omgeving ook bij calamiteiten op een uitwijklocatie blijft doordraaien. Een naadloze integratie van je ‘standaard’ kantoor- en productieautomatisering zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van meer functionaliteiten en de kans op uitval tot een minimum wordt beperkt. 
 

Eenvoudig automatiseren van je productieproces

Steeds meer onderdelen binnen de productieketen worden verder geautomatiseerd. Netwerkcapaciteit, de noodzaak van permanente beschikbaarheid, risico’s op glitches (kleine verstoringen in de applicatiesoftware die het productieproces kunnen beïnvloeden) en nieuwe beveiligingsuitdagingen. Stuk voor stuk vraagstukken waar jouw organisatie mee te maken heeft. Optimaal bereik en een goede netwerkdekking van de vaak enorme oppervlakten bestrijkende productiehal(len), het uitrollen van één concept over meerdere vestigingen en overal over dezelfde informatie beschikken nemen onze specialisten mee. Nieuwe efficiencyslagen zijn te vervolgens te behalen in het optimaal faciliteren van jouw ketenpartners, door deze te vereenvoudigen en jij daardoor nog efficiënter kunt opereren. 
 

Waarborg je digitale continuïteit 

Door informatiebeveiliging mee te nemen in jouw Business Continuity Plan (BCP), en vooraf een goede risicoanalyse en securitybeleid op te stellen, worden risico’s inzichtelijk en daarmee uitgesloten en blijft je digitale continuïteit gewaarborgd. Wij hebben alles in huis om jou in de industrie- & techniekbranche mét ICT slim te ondersteunen in jouw business.
 

Meer informatie over onze oplossingen voor de techniek en industrie?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.