Verbonden projectmanagement met Dynamics 365 Project Operations | Unica

Verbonden projectmanagement met Dynamics 365 Project Operations

Verbonden projectmanagement met Dynamics 365 Project Operations

Dynamics 365 Project Operations

Als projectleider heb je te maken met de meest uiteenlopende projecten, waaronder ook complexe. Je hebt rekening te houden met werkzaamheden, resources, calculaties en te halen tijdslijnen. Overzicht houden, het beheren van de doorlooptijd, kosten en het gemoeide budget kan dan een grote uitdaging zijn. Vooral als er meerdere projecten tegelijkertijd lopen. Risico’s? Die pak jij proactief aan om verstoringen in jouw projecten te voorkomen. Het optimaal inzetten van beschikbare resources en het toewijzen van de juiste collega’s met de juiste vaardigheden op het juiste moment aan het juiste project blijkt echter soms wel lastig te zijn.

Hoe zorg je ervoor dat je in control én binnen budget blijft? En dan ook nog zorgdraagt voor een nauwkeurige urenregistratie, facturatie, tijdige betalingen én de risico's beperkt?

Afbeelding
Neem direct contact op


 

Efficiënt projectmanagement binnen handbereik

Efficiënt projectmanagement binnen handbereik

Jij haalt met Dynamics Project Operations een geïntegreerde projectoplossing in huis. Vol functionaliteiten die jou faciliteren op het gebied van projectmanagement en resourceplanning. Maar ook helpt het jou alle financiële processen te integreren, en heb je direct inzicht in de financiële status van projecten. Cruciaal voor het beheer van budgetten en het voorkomen van projectoverschrijdingen. Zo lopen processen en workflows gestroomlijnder en wordt het denken en handelen als afdelingseiland verminderd; je communiceert immers eenvoudig met betrokken collega’s van allerlei afdelingen binnen jouw projecten.

Flexibiliseer je projectbeheer met gebruiksvriendelijke ingesloten mogelijkheden waaronder Gantt-diagrammen en speel direct in op vragen vanuit de markt door inzichten gelijk te benutten. Zet samen met onze experts de volgende stap in jouw projectorganisatie.

Microsoft Dynamics Project Operations; maak van élk project een succes

Afbeelding
1

Volledige functionaliteiten voor jouw project- en resourcemanagement inclusief toegang tot nieuwe technologische innovaties en tools

Afbeelding
2

Automatiseer repetitieve taken, verbeter dataverzameling en -analyse en optimaliseer projectprocessen

Afbeelding
3

Beheersbare projectadministratie door nauwkeurige tijdregistratie, kostenbeheer en facturatie

Afbeelding
4

Werk eenvoudig samen in projecten en wijs toe op basis van skills en competenties

Afbeelding
5

Creëer meer betrokkenheid en samenwerking met belanghebbenden tijdens projecten

 

Hans Odink

Stel je vraag, vertel je verzoek of leg je uitdaging voor aan onze specialisten

Ben je op zoek naar een oplossing voor project- en resourcemanagement? Of heb je specifieke behoeften of omstandigheden waar jij expertise bij kunt gebruiken op dit gebied? Heb je al Dynamics 365 of wil je ermee gaan starten voor jouw projectorganisatie? Onze specialisten helpen je graag. Wat je vraag, uitdaging of verzoek ook is, laat ons jou meenemen in de wereld van digitale mogelijkheden.

Laat hieronder je gegevens achter, onze Dynamics-specialist Hans Odink staat samen met zijn team voor je klaar!