Kijk onze webinars hier terug | Unica

Kijk onze webinars hier terug

Kijk onze webinars hier terug


 

Webinar Connectivity First

De digitalisering is in volle gang. Elke dag worden er nieuwe optimalisaties in processen doorgevoerd door nieuwe technieken toe te passen. Productieprocessen worden efficiënter en processen binnen de zorg worden geoptimaliseerd om menselijke fouten tot een minimum te beperken. Dit is allemaal goed voor organisaties en haar klanten, maar hoe staat het met het digitale netwerkfundament om dit soort ontwikkelingen te kunnen faciliteren? Is jouw netwerk wel klaar om de vraag van morgen aan te kunnen?
> Kijk het webinar hier


 

De zorgwerkplek die bij jou past

De vergrijzing in Nederland neemt toe, het aantal ouderen groeit en met dat aantal stijgt ook de behoefte naar zorg. Daarnaast ontstaan er ook (nieuwe) ziektes en leven we langer. Dit samen maakt dat de zorgzwaarte toeneemt. Daartegenover staat dat er al geruime tijd een tekort is aan personeel, dus met het lage aantal zorgverleners moet er meer werk verzet worden. Zorgmedewerkers die aan het bed of bij de cliënt thuis staan, moeten anytime inzicht hebben in relevante gegevens en zo min mogelijk bezig hoeven te zijn met extra (administratieve) handelingen.
> Kijk het webinar hier


 

Het belang van Security Awareness

Phishing, ransomware, dataverlies, inbraak op je ICT-omgeving. Uit recent onderzoek, waaraan ruim 3100 organisaties meewerkten, bleek dat e-mail nog steeds de meest voorkomende aanvalsmethode is. Bij één op de drie succesvolle ransomware-aanvallen wordt e-mail gebruikt. Ruim 41% van de IT-professionals meldt dat hun organisatie dagelijks phishing-aanvallen ervaart. Dat percentage ligt op basis van maandelijkse last zelfs nog hoger. Maar liefst driekwart (77%) ervaart elke maand last te hebben van aanvallen. De gevolgen bij een geslaagde aanval zijn gigantisch.
> Kijk het webinar hier


 

Durf jij te stellen dat je jouw security 100% op orde hebt?

Binnen no time zijn organisaties door de coronapandemie gedwongen om er zo snel mogelijk voor te zorgen dat hun medewerkers (vanuit huis) door konden werken. Dit met als resultaat dat er in 2020 gigantische aantallen mobiele apparaten als laptops en tablets zijn verkocht. Het gros van de organisaties die voor de lockdown hun security op orde hadden werden daarmee, zonder dat ze het zelf doorhadden, een stuk onveiliger.
> Kijk het webinar hier
 


 

O365 data, ten minste houdbaar tot

Hoe lang blijft jouw data in Office 365 bewaard en is het nodig om aanvullende maatregelen te treffen om je data veilig te stellen? Op die twee vragen en meer, krijg je op donderdag 4 maart een antwoord tijdens het webinar ‘Office 365 data, tenminste houdbaar tot?’ 
> Kijk het webinar hier


 

Security awareness & phishing

Gemiddeld komt 90 procent van de cyberaanvallen zoals ransomware of CEO-fraude via e-mail binnen. Het is niet verwonderlijk dat criminelen hier massaal op inzetten, want vier op de tien medewerkers trapt erin. Security expert Gijs Koenjer vertelt in dit webinar hoe je medewerkers beter bewust kunt maken van de gevaren van phishing.
> Kijk het webinar hier


 

Faciliteer & beheer jouw thuiswerkers

Er werken nu maar weinig mensen op kantoor. Ook nieuwe medewerkers starten vaak vanuit huis. Vreemd voor de werknemer, maar ook zeker voor de werkgever die de digitale werkplek van deze werknemers faciliteert. In dit webinar nemen we je mee in de wereld van het moderne werken. 
> Kijk het webinar hier


 

Is jouw netwerkinfrastructuur klaar voor de toekomst?

Door de coronacrisis en de verplichting om thuis te werken, is de flexibiliteit en wendbaarheid van je netwerkinfrastructuur een absolute vereiste geworden. Is jouw netwerkinfrastructuur daar klaar voor? Hendry Scholing vertelt het in dit webinar. 
> Kijk het webinar hier


 

Eerste stap naar een App

Een leven zonder apps is bijna niet meer voor te stellen. Apps hebben ons leven op veel fronten makkelijker gemaakt. Goede apps zijn intuïtief, persoonlijk, up-to-date en doen precies wat ze moeten doen. In dit webinar met een PowerApps demo, maak je de eerste stap naar een eigen app.
> Kijk het webinar hier