Kijk onze webinars hier terug


 

Webinar terugkijken: Security awareness & phishing

Security awareness & phishing

Gemiddeld komt 90 procent van de cyberaanvallen zoals ransomware of CEO-fraude via e-mail binnen. Het is niet verwonderlijk dat criminelen hier massaal op inzetten, want vier op de tien medewerkers trapt erin. Security expert Gijs Koenjer vertelt in dit webinar hoe je medewerkers beter bewust kunt maken van de gevaren van phishing.
> Kijk het webinar hier


 

Webinar terugkijken: Faciliteer & beheer jouw thuiswerkers

Faciliteer & beheer jouw thuiswerkers

Er werken nu maar weinig mensen op kantoor. Ook nieuwe medewerkers starten vaak vanuit huis. Vreemd voor de werknemer, maar ook zeker voor de werkgever die de digitale werkplek van deze werknemers faciliteert. In dit webinar nemen we je mee in de wereld van het moderne werken. 
> Kijk het webinar hier


 

Webinar terugkijken: Is uw netwerkinfrastructuur klaar voor de toekomst?

Is jouw netwerkinfrastructuur klaar voor de toekomst?

Door de coronacrisis en de verplichting om thuis te werken, is de flexibiliteit en wendbaarheid van je netwerkinfrastructuur een absolute vereiste geworden. Is jouw netwerkinfrastructuur daar klaar voor? Hendry Scholing vertelt het in dit webinar. 
> Kijk het webinar hier


 

Webinar terugkijken: Eerste stap naar een App

Eerste stap naar een App

Een leven zonder apps is bijna niet meer voor te stellen. Apps hebben ons leven op veel fronten makkelijker gemaakt. Goede apps zijn intuïtief, persoonlijk, up-to-date en doen precies wat ze moeten doen. In dit webinar met een PowerApps demo, maak je de eerste stap naar een eigen app.
> Kijk het webinar hier