Actueel

Project Amphia genomineerd voor Techniek Nederland Innovatie Award 2019

Begin volgend jaar wordt de Techniek Nederland Innovatie Award voor de derde keer uitgereikt. Een van de genomineerde projecten is de nieuwbouw van het Amphia Ziekenhuis in Breda. Unica heeft met trots meegewerkt aan de realisatie van dit project.

Unica en Panduit investeren in strategische samenwerking voor datacenters

Unica Datacenters is als Silver partner opgenomen in het wereldwijde partnerprogramma van Panduit, leverancier van oplossingen voor netwerkinfrastructuren. Voor beide bedrijven is deze partnerstatus de start voor een langetermijnsamenwerking. Die is in eerste instantie gericht op de snel groeiende markt voor datacenters en computerruimtes, met uitbreidingsmogelijkheden naar de kantooromgeving, alsmede industriële en elektrotechnische infrastructuren.

Unica-bedrijven breiden uit in Hoevelaken

Verschillende bedrijven uit het Unica-netwerk nemen deze zomer een nieuw kantoor in Hoevelaken in gebruik. De opening van het kantoor aan De Beek 18, op circa 400 meter afstand van het bestaande Unica-kantoor aan De Wel, is nodig omdat diverse Unica-bedrijven de afgelopen jaren zijn gegroeid. Het kantoor aan De Beek gaat voorlopig plaats bieden aan circa 200 medewerkers. Het kantoor beschikt over een parkeerkelder met ruim 150 parkeerplaatsen.