Actueel

Arno Uiterweerd nieuwe directeur Unica Datacenters

Unica heeft Arno Uiterweerd (45) aangesteld als nieuwe directeur van Unica Datacenters. Hij is daarmee de opvolger van Mark Linde, die zijn carrière buiten Unica voortzet. Arno Uiterweerd heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bouw en techniek en ziet er naar uit om zijn expertise in te zetten in de hoogtechnologische markt waarin Unica Datacenters actief is.

Jaarverslag 2019

Unica boekte in 2019 een omzetgroei en een hogere winstmarge. Voortdurende aandacht voor medewerkers, innovatiekracht, maatregelen uit het Klimaatakkoord en het ondernemerschap in het bedrijf zorgen ervoor dat Unica met onverminderd vertrouwen naar de toekomst kijkt.

Unica: groei omzet en nettowinst over 2019

Unica, een van de grootste technisch dienstverleners van ons land, heeft na de uitstekende cijfers in de afgelopen jaren opnieuw positieve resultaten behaald. Over 2019 groeide de omzet met 4% naar € 497 miljoen (2018: € 477 miljoen). De nettowinst steeg met 9% naar € 21,2 miljoen (2018: € 19,4 miljoen). Unica verwacht dat de omzet in 2020 weer sterker zal stijgen. Ook in de jaren daarna verwacht Unica structureel goede resultaten door een combinatie van autonome groei en gerichte overnames.