Actueel

Unica benoemt Ron van Laar tot CFO

Unica maakt bekend Ron van Laar (50) vanaf 1 juli 2021 te benoemen tot CFO. Hij volgt Bert Moser (61) op die na een dienstverband van 33 jaar bij Unica afscheid neemt als bestuurder. Bert was sinds 1988 CFO van Unica en treedt toe als adviseur van de RvC van het bedrijf. Ron van Laar is momenteel werkzaam als CFO bij Dynniq en heeft veel ervaring in financiële bestuursfuncties van uiteenlopende bedrijven. Unica is met een omzet van € 539 miljoen in 2020 en 3.000 werknemers een van de grootste technisch dienstverleners van ons land.  

Datacenter runnen zonder hoofdpijn? Een partner is het beste medicijn

De digitale economie komt de komende vijf jaar in een stroomversnelling en dat betekent dat er meer datacenters komen. De primaire rol van datacenters is om klanten in staat te stellen veilig en efficiënt hun IT te draaien. Bijvoorbeeld door te zorgen voor koeling en gegarandeerde stroomtoevoer. Maar het exploiteren van een datacenter kan je heel wat hoofdpijn bezorgen. Hoe houd je het energieverbruik laag? Waar haal je de tijd en de mensen vandaan om technische installaties te beheren zodat er geen storingen optreden? Hoe blijf je voldoen aan veranderende wet- en regelgeving? In deze blog lees je waarom samenwerken met een ervaren partner het beste medicijn is.

Bouw Conradhuis in Amsterdam bereikt hoogste punt

De bouw van het Conradhuis van de Hogeschool van Amsterdam aan de Wibautstraat bereikte donderdag 15 april het hoogste punt van 54 meter. Een bijzondere mijlpaal voor opdrachtgever HvA,  bouwmanagement, Building for Tomorrow, de architecten combinatie TRSG en de ‘Combinatie Conradhuis’, een samenwerkingsverband tussen Visser & Smit Bouw, Unica en M.J. De Nijs & Zonen. Het feestelijke moment is vanwege de corona-maatregelen in beperkte kring gevierd met de overhandiging van de traditionele kapfooi voor de medewerkers.