Actueel

Unica realiseert technische installaties voor renovatie van TNO-onderdeel Solarlab

TNO, K_Dekker bouw & infra en Unica Building Projects hebben een handtekening gezet onder een nieuwe samenwerking. Unica gaat de technische installaties realiseren van de renovatie en uitbreiding van de testfaciliteit en specialistische laboratoria van het Solarlab in Petten. Het project is begin januari 2020 van start gegaan en wordt hetzelfde jaar in delen opgeleverd. Het Solarlab van TNO EnergieTransitie (voorheen ECN) is gevestigd op de Energy & Health Campus in Petten. 

Afdeling radiologie en poli-afdelingen St Jansdal Harderwijk in een nieuw jasje

Unica technisch partner van nieuwbouw en renovatie

Deze week, 18 december 2019, werden de handtekeningen gezet onder de overeenkomst voor een grootschalig nieuwbouw- en renovatieproject van St Jansdal Harderwijk. Unica Building Projects gaat samen met Goossen te Pas bouw de nieuwe huisvesting realiseren voor de afdeling radiologie en alle poliklinische afdelingen. Daarnaast zijn Wiegerinck architecten, Halmos installatieadviseurs en ABT constructeurs betrokken bij dit project.

 

Sint Maartenskliniek "Een helende omgeving voor patiënt en chirurg"

In november 2019 werd de nieuwbouwvleugel van de Sint Maartenskliniek officieel geopend. In krap twee jaar tijd verrees in Ubbergen een vrijwel compleet ziekenhuis van 12.000 m2, bestaande uit een supermodern OK-complex, een ruime revalidatievleugel met verpleegafdelingen en een Loop Expertise Centrum. Unica Building Projects was verantwoordelijk voor de technische installaties van de nieuwbouw. “We hebben een veilige, gezonde en helende omgeving voor patiënt en personeel gecreëerd”.