Actueel

Revitalisatie kantoor Dorgelolaan Eindhoven

Unica Building Projects heeft in bouwteam de opdracht verworven voor de revitalisatie en uitbreiding van het voormalige kantoor van Ernst & Young in Eindhoven.

Unica aan de slag met renovatie kliniek IJsselland Ziekenhuis

De klinische afdelingen van het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel ondergaan de komende twee jaar een complete renovatie. Unica Building Projects is gezamenlijk met Dijkxhoorn (bouwkundig aannemer), Croonwolter&dros (elektrotechniek) en Interfurn (meubelleverancier vaste inrichting) betrokken bij deze grootschalige operatie. Hierbij is Unica als werktuigbouwkundig technisch dienstverlener verantwoordelijk voor de renovatie van de HVAC-, sanitaire- en sprinkler installaties. Recent is de samenwerking bekrachtigd door het ondertekenen van de contracten tussen het IJsselland Ziekenhuis en alle uitvoerende partijen. De partners kijken uit naar een goede samenwerking en de realisatie van een mooi project. 

Cees Haakman nieuwe regiodirecteur Unica Building Projects

Unica Building Projects heeft Cees Haakman (57) per 1 juni benoemd tot directeur in de regio West. Deze regio heeft de afgelopen jaren een forse toename van grote projecten gekend, met name in en rond Amsterdam. Unica voorziet ook voor de komende jaren een groeiende portefeuille van projecten in dit werkgebied. Unica Building Projects ontwerpt, realiseert en beheert alle technische installaties en systemen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.