Actueel

John Voogt toegevoegd aan directieteam Unica Building Projects

Unica Building Projects heeft John Voogt (57) aangesteld als regiodirecteur voor de regio Zuidwest-Nederland. In die hoedanigheid wordt hij verantwoordelijk voor alle renovatie- en nieuwbouwactiviteiten van Unica Building Projects in onder meer Rotterdam en Den Haag. John Voogt is begin mei begonnen aan deze nieuwe uitdaging.

HvA biedt opleiding met baan voor engineers

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) biedt in samenwerking met toonaangevende bedrijven als Heijmans, Homij, Unica, Van Dorp en Croonwolter&dros een deeltijdopleiding Engineering met baan aan om het tekort aan technici te verminderen. De deelnemende bedrijven nemen de studenten in dienst en betalen hun opleiding.

Ziekenhuis Nij Smellinghe gaat door met moderniseren en verduurzamen gebouw

Ziekenhuis Nij Smellinghe bouwt aan een duurzame organisatie. Zo blijft het Drachtster ziekenhuis voorbereid op de toekomst. De zorg verandert en dat vraagt om aanpassingen aan het ziekenhuisgebouw. De verbouwingen zijn de afgelopen maanden doorgegaan, ook na aanvang van de corona-uitbraak. De bereidingsapotheek, waar medicijnen worden gemaakt en door geavanceerde robots worden verpakt, is verhuisd naar een gemoderniseerde plek in het ziekenhuis. De (ver)bouw van het moderne operatiecomplex en Vrouw Kind Centrum is gestart, respectievelijk in maart en mei 2020.