Block titel

Unica Building Projects

Tekst

Unica Building Projects realiseert alle technische installaties en systemen bij nieuwbouw en renovatie projecten. Alle techniek in en om gebouwen wordt door Unica Building Projects ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Met zijn brede kennis en kunde is Unica Building Projects in staat om kleine, grote en complexe projecten van A tot Z voor opdrachtgevers te realiseren.

Actueel

Unica en Van Wijnen werken samen voor Charim Zorggroep

Unica Building Projects en Van Wijnen Arnhem gaan gezamenlijk woonzorgcentrum De Meent in Veenendaal renoveren. De Meent is een renovatieproject van 6.000 m2 dat in verschillende fases uitgevoerd zal worden, zodat het gebouw gedurende de renovatie in gebruik kan blijven. Samen met opdrachtgever Charim Zorggroep hebben Unica en Van Wijnen een optimalisatieronde doorlopen met als resultaat dat het project binnen budget uitgevoerd zal worden.

Atlas TU/e: het duurzaamste onderwijsgebouw ter wereld

Als binnenkort de renovatie van het Atlas-gebouw van de Technische Universiteit Eindhoven wordt opgeleverd, mag dit uit 1963 daterende gebouw zich het duurzaamste onderwijsgebouw ter wereld noemen. Bouwbedrijf Van Wijnen Zuid, technisch dienstverlener Unica en co-makers realiseerden hiermee een werk- en leeromgeving waarin de CO2-uitstoot met zo’n 80 procent omlaag ging terwijl het aantal gebruikers verdubbelde.

Ballast Nedam en Unica realiseren uitbreiding en renovatie World Trade Center Amsterdam

Ballast Nedam gaat samen met Unica Building Projects de uitbreiding en renovatie van het World Trade Center Amsterdam uitvoeren. Het totale project bestaat uit een uitbreiding van 32.000 m2 en een volledige renovatie van 17.000 m2 en wordt naar verwachting medio 2021 opgeleverd. Er worden kantoren en voorzieningen toegevoegd volgens het huidige WTC concept waarbij een hoogwaardig niveau van voorzieningen wordt gecombineerd met de keuze voor gebruikers tussen vaste en flexibele kantoorwerkplekken op dé netwerklocatie van Amsterdam voor bedrijven, instellingen, ondernemers en publiek.