Actueel

Uitbreiding samenwerking ziekenhuis St Jansdal en Unica

Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk en Unica intensiveren de bestaande samenwerking. Naast reeds lopende projecten bij de afdeling radiologie en hartkatheterisatiekamer, gaat Unica de renovatie, uitbreiding en verduurzaming van de technische installaties voor St Jansdal uitvoeren. Op donderdag 17 september jl. hebben Arend Jan Poelarends van de raad van bestuur van het St Jansdal en Henk Knevelbaard, directeur van Unica Building Projects Noord Oost, officieel de aannemingsovereenkomst ondertekend. 

Rijnstate kiest consortium Berghege Heerkens Unica voor bouw nieuwe ziekenhuisvoorziening in Elst

Rijnstate en het consortium Berghege Heerkens Unica gaan samenwerken om de bouw van de nieuwe ziekenhuisvoorziening in Elst te realiseren. De partijen hebben daartoe een bouwteamovereenkomst opgesteld. De verwachting is dat de nieuwbouw in het voorjaar van 2021 kan starten. 'Deze combinatie toont haar meerwaarde door kennis en expertise in te brengen op onderwerpen als duurzame installatieprincipes en slimme gebouwoplossingen. Door middel van deze samenwerking hebben we er vertrouwen in dat we een gebouw realiseren dat bijdraagt aan de invulling van de ambities van Rijnstate,’ aldus directeur bouw Rijnstate Willem Jan Hanegraaf. 

Nieuwbouw Overbetuwe College Elst zomer 2020 van start

De nieuwbouw van het Overbetuwe College in Elst gaat bijna van start. Op 15 juli 2020 vond de officiële onthulling van het bouwbord plaats voor de nieuwbouw. Unica Building Projects maakt deel uit van het ontwerpteam en zal naast bouwkundig aannemer Giesbers de technische installaties verzorgen.