Block titel

Unica Industry Solutions

Tekst

Turnkey systeemintegratie

Unica Industry Solutions is specialist in industriële dienstverlening. Procesinstallaties zijn opgebouwd uit verschillende technieken om producten te fabriceren. Deze technieken maken het eindproduct uniek en zijn vaak specifiek voor de betreffende toepassing ontwikkeld. Unica Industry Solutions is de systeemintegrator die al deze technieken met elkaar koppelt en laat samenwerken. Of het nu gaat om werktuigbouwkundige installaties, het aansturen van processen of het ontwikkelen van software die het geheel intelligent maakt; Unica Industry Solutions denkt mee vanaf het concept en zorgt voor de engineering en complete realisatie. Daarnaast zorgt Unica Industry Solutions voor de perfecte omstandigheden op het gebied van klimaat, veiligheid en energievoorziening om het productieproces optimaal te laten functioneren.

Actueel

Nieuwe editie magazine CommUNICAtie verschenen

De nieuwste editie van het magazine CommUNICAtie is deze week verschenen. Het relatiemagazine van de Unica Groep bevat interviews en achtergrondartikelen over opdrachtgevers, projecten en actualiteiten uit de markt. Het thema van de nieuwste uitgave is integrale dienstverlening.

Unica begeleidt verhuizing productielocatie Sekisui Alveo

Voor Sekisui Alveo zijn afgelopen maand productielijnen opgeleverd voor de uitbreiding van de productielocatie in Roermond. Het is een nieuwe stap in een complete fabrieksverhuizing van de productielocatie in Wales naar Roermond. De verhuizing wordt  door Unica Industry Solutions turn-key gerealiseerd, waarbij de specialismen van Spie-Numac en Saan Industriële Verhuizingen ingezet worden.

Siemens benoemt Unica Industry Solutions tot Alpha partner

Unica Industry Solutions en Siemens Nederland verlengen de samenwerking als paneelbouwpartners. Unica Industry Solutions is daarbij officieel benoemd tot Alpha partner van Siemens. Het partnerschap houdt in dat Unica hoofd-, sub- en onderverdeelsystemen van de Siemens Alpha serie kan ontwerpen en calculeren. Dit geldt ook voor de nieuwe Alpha 3200 en de Sivacon S4 systemen. Daarna kan Unica deze fabriceren volgens de daarvoor gestelde normen (IEC61439), testen en opleveren in de werkplaats.