Actueel

Security van toenemend belang in de industrie

Security is een steeds belangrijker thema voor bedrijven. Althans, dat zou het moeten zijn. Maar hoe ga je hiermee om? En waar moet je op letten? In zijn  blog vertelt Ralf Verstappen alles over het belang van security binnen de industriële sector.

Nieuwe aanstellingen managementteam Unica Industry Solutions

Unica Industry Solutions heeft in het nieuwe jaar zijn managementteam versterkt. Met ingang van 1 januari 2020 is Chiel Spruit benoemd tot commercieel directeur. Kors Oosterveld is in Zwolle aangetrokken als vestigingsmanager van Unica Industry Solutions, de industrieel specialist van technisch dienstverlener Unica. 

Duurzaam met Retrofit: meer dan hip?

Een verouderde machine of productielijn weer in een modern jasje door het vervangen van de besturing. Dat is wat kan met retrofit!

Vaak leveren oude machines niet meer de gewenste productiviteit, minder kwaliteit, minder betrouwbaar met de nodige risico’s voor de continuïteit van het productieproces. Reserveonderdelen van de besturingscomponenten zijn vaak moeilijker verkrijgbaar met hoge kosten van onderhoud en stilstand tot gevolg.