Block titel

Unica Energy Solutions

Tekst

Unica Energy Solutions maakt de energietransitie waar! Unica Energy Solutions is gespecialiseerd in integrale energievraagstukken en energiemanagement. Dit biedt opdrachtgevers duurzame, toekomstgerichte oplossingen voor de gebouwde omgeving. Unica Energy Solutions is innovatief en speelt snel in op nieuwe technologische mogelijkheden waarbij we samenwerken met partners die net zo gedreven zijn als wij. Het advies van Unica Energy Solutions is onafhankelijk en transparant. Onze werkwijze is: denken, doen en garanderen.

Actueel

Unica op PROVADA 2018 met thema: ‘uw gebouw van gas los’

Unica Energy Solutions staat van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 juni op de PROVADA, de jaarlijkse vastgoedbeurs in Amsterdam RAI. Vanuit de noodzaak om het aardgasverbruik te verminderen, richt Unica Energy Solutions zich op duurzame oplossingen om gebouwen van het gas af te halen. 

Eerste nieuwe windmolens draaien voor Schiphol

Royal Schiphol Groep, Eneco en de gemeente Vianen hebben het nieuwe windmolenpark Autena geopend. Het park bevat drie windmolens, waarvan er twee groene stroom leveren aan Royal Schiphol Group. Dat is ongeveer 20 gigawattuur per jaar, vergelijkbaar met het jaarlijks stroomverbruik van 5.600 huishoudens.

Unica scoort in Duurzame Top 50

Jan-Maarten Elias, directeur van Unica Energy Solutions, en Daan van Vliet, aandeelhouder van Unica, behoren met de 12e respectievelijk 40ste plaats van de ABN AMRO Duurzame Top 50 tot de meest duurzame personen binnen de bouw en vastgoed van Nederland. Daarmee laat Unica wederom zien dat het tot de koplopers behoort rondom de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Architect Thomas Rau voert deze Top 50 lijst aan.