Actueel

Ruim 6000 scholen gaan energie monitoren met EnergyPanel

Ruim 6.000 scholen gaan in de periode 2021-2025 gebruik maken van het energiedashboard EnergyPanel van Hellemans Consultancy. Het energiedashboard biedt in één helder overzicht integraal inzicht in energiekosten, verbruik en CO2-uitstoot. Het platform wordt aangeboden via het inkoop-collectief binnen het onderwijs Energie Voor Scholen (EVS).

Zonnepanelen bij RDW opgeleverd

Unica Energy Solutions heeft het zonnedak bij twee locaties van de RDW opgeleverd. Het gaat om de keuringsstations te Amsterdam en Den Bosch.

Unica zet in op versterking innovatiekracht en start Innovation Center

Unica, een van de grootste technisch dienstverleners van ons land, wil de innovatiekracht versterken en start om die reden het Unica Innovation Center. Deze strategische divisie heeft tot doel om relevante ontwikkelingen en innovaties in de omgeving waarin Unica opereert te signaleren en de kennis over (nieuwe) technologie verder te verankeren binnen het bedrijf. Aanvullend krijgt het Innovation Center de taak om de verbindingen tussen de bedrijven uit het Unica-netwerk en eventuele externe partners te versterken. Unica is een van de eerste technische dienstverleners in ons land met een strategische divisie gericht op innovatie.