Actueel

Unica-bedrijven breiden uit in Hoevelaken

Verschillende bedrijven uit het Unica-netwerk nemen deze zomer een nieuw kantoor in Hoevelaken in gebruik. De opening van het kantoor aan De Beek 18, op circa 400 meter afstand van het bestaande Unica-kantoor aan De Wel, is nodig omdat diverse Unica-bedrijven de afgelopen jaren zijn gegroeid. Het kantoor aan De Beek gaat voorlopig plaats bieden aan circa 200 medewerkers. Het kantoor beschikt over een parkeerkelder met ruim 150 parkeerplaatsen. 

Ed Nijpels: "Unica moet actief vooroplopen en klanten helpen in de energietransitie”

Het Ontwerp van het Klimaatakkoord bevat zo’n zeshonderd milieumaatregelen die moeten leiden tot 49 procent CO2-reductie in 2030. Voor de zomer moet er een definitief akkoord liggen, waarmee de overheid, bedrijven en burgers aan de slag kunnen. Ed Nijpels, voorzitter van het Klimaatberaad dat het ontwerpakkoord indiende, ziet in de voorjaarseditie van CommUNICAtie, het relatiemagazine van Unica, een belangrijke rol weggelegd voor bedrijven als Unica.

Verdere verduurzaming bij zorgcomplex Malburgstaete

Woningcorporatie Vivare en Unica Energy Solutions maken de duurzame energieopwekking bij Malburgstaete te Arnhem nog duurzamer door de plaatsing van PV-panelen. Sinds 2014 heeft Unica Energy Solutions de WKO-exploitatie overgenomen en optimaliseerde het bestaande systeem. Daar is nu de uitbreiding van het zonnepanelen-dak bijgekomen.