Block titel

Unica Energy Solutions

Tekst

Unica Energy Solutions maakt de energietransitie waar! Unica Energy Solutions is gespecialiseerd in integrale energievraagstukken en energiemanagement. Dit biedt opdrachtgevers duurzame, toekomstgerichte oplossingen voor de gebouwde omgeving. Unica Energy Solutions is innovatief en speelt snel in op nieuwe technologische mogelijkheden waarbij we samenwerken met partners die net zo gedreven zijn als wij. Het advies van Unica Energy Solutions is onafhankelijk en transparant. Onze werkwijze is: denken, doen en garanderen.

Actueel

Unica scoort in Duurzame Top 50

Jan-Maarten Elias, directeur van Unica Energy Solutions, en Daan van Vliet, aandeelhouder van Unica, behoren met de 12e respectievelijk 40ste plaats van de ABN AMRO Duurzame Top 50 tot de meest duurzame personen binnen de bouw en vastgoed van Nederland. Daarmee laat Unica wederom zien dat het tot de koplopers behoort rondom de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Architect Thomas Rau voert deze Top 50 lijst aan.

Olaf Oosting benoemd tot bestuurslid TVVL

Met ingang van dinsdag 17 april 2018 is Olaf Oosting, manager ontwikkeling bij Unica Energy Solutions, beëdigd als bestuurslid van TVVL. De vereniging is het kennisknooppunt voor gebouwgebonden installaties en voorzieningen en zet zich in voor een toekomst waarin techniek in dienst staat van mens en maatschappij. Olaf wordt als bestuurslid portefeuillehouder voor zeven regio’s en is voor een periode van drie jaar benoemd.

Unica Energy Solutions helpt PwC met behalen van BREAAM-NL certificaat

Financieel dienstverlener PwC Nederland behaalde eind vorig jaar het BREEAM-NL In-Use certificaat (BRL2016) voor alle kantoren in Nederland. Dat was een bijzondere prestatie, omdat in één jaar tijd 14 panden werden gecertificeerd, in plaats van elk jaar één pand.