Block titel

Unica Energy Solutions

Tekst

Unica Energy Solutions maakt de energietransitie waar! Unica Energy Solutions is gespecialiseerd in integrale energievraagstukken en energiemanagement. Dit biedt opdrachtgevers duurzame, toekomstgerichte oplossingen voor de gebouwde omgeving. Unica Energy Solutions is innovatief en speelt snel in op nieuwe technologische mogelijkheden waarbij we samenwerken met partners die net zo gedreven zijn als wij. Het advies van Unica Energy Solutions is onafhankelijk en transparant. Onze werkwijze is: denken, doen en garanderen.

Actueel

“Breed draagvlak voor Klimaatakkoord belangrijk voor benodigde opschaling”

Unica onderschrijft de positieve conclusies van Uneto-VNI op de hoofdlijnen van het Klimaatakkoord. De branchevereniging stelt dat duurzame technologie een sleutelrol gaat spelen bij het op grote schaal energiezuinig maken van woningen en gebouwen.

Paleis Soestdijk, Energy challenge, Unica

Energy Challenge: Paleis Soestdijk energiepositief

Drie teams hebben zich tijdens de Energy Challenge van Unica Energy Solutions in Baarn gebogen over de vraag hoe paleis Soestdijk energiepositief te maken is. Met elkaar werd buiten de gebaande paden gedacht om een iconisch en complex object te verduurzamen met zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Resultaat: het kàn!

Energietransitie van een rijksmonument: De Hallen energieneutraal

‘De Hallen energieneutraal’ is de uitdaging voor het gerenoveerde rijksmonument in Amsterdam. De oude tramremise is getransformeerd tot cultureel centrum. Het complex heeft een sociale en culturele functie. Er is onder meer een foodcourt, een hotel, bioscoop en ambachtencentrum in te vinden. Kortom: een bijzondere plek met een rijke geschiedenis.