Block titel

Unica Energy Solutions

Tekst

Unica Energy Solutions maakt de energietransitie waar! Unica Energy Solutions is gespecialiseerd in integrale energievraagstukken en energiemanagement. Dit biedt opdrachtgevers duurzame, toekomstgerichte oplossingen voor de gebouwde omgeving. Unica Energy Solutions is innovatief en speelt snel in op nieuwe technologische mogelijkheden waarbij we samenwerken met partners die net zo gedreven zijn als wij. Het advies van Unica Energy Solutions is onafhankelijk en transparant. Onze werkwijze is: denken, doen en garanderen.

Actueel

Unica levert duurzame warmte aan appartementen Westerpark West

Vijf oude ING-kantoren aan de Haarlemmerweg in Amsterdam worden de komende jaren getransformeerd naar 600 tot 900 appartementen.Unica Energy Solutions zal hiervoor de duurzame energievoorziening ontwikkelen, realiseren en exploiteren.

Column: Duurzaamheidsfunctie in Excel

In zijn column op Duurzaam Gebouwd stelt Jan-Maarten Elias, directeur Unica Energy Solutions, dat er in Excel een nieuwe functie nodig is om de energietransitie te ondersteunen: een duurzaamheidsfunctie.

Unica en Simaxx gaan samenwerking aan om verduurzaming vastgoed te versnellen

Om sneller inzicht te krijgen in de verduurzaming van vastgoed en CO2-reductie zijn Unica Energy Solutions en Simaxx een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Data uit installaties die door Unica Energy Solutions worden beheerd en geëxploiteerd, wordt door Simaxx geanalyseerd en gepresenteerd in een online dashboard.