Actueel

Zonnepanelen bij RDW opgeleverd

Unica Energy Solutions heeft het zonnedak bij twee locaties van de RDW opgeleverd. Het gaat om de keuringsstations te Amsterdam en Den Bosch.

Unica zet in op versterking innovatiekracht en start Innovation Center

Unica, een van de grootste technisch dienstverleners van ons land, wil de innovatiekracht versterken en start om die reden het Unica Innovation Center. Deze strategische divisie heeft tot doel om relevante ontwikkelingen en innovaties in de omgeving waarin Unica opereert te signaleren en de kennis over (nieuwe) technologie verder te verankeren binnen het bedrijf. Aanvullend krijgt het Innovation Center de taak om de verbindingen tussen de bedrijven uit het Unica-netwerk en eventuele externe partners te versterken. Unica is een van de eerste technische dienstverleners in ons land met een strategische divisie gericht op innovatie.  

Arjen Leenhouts benoemd tot directeur Unica Energy Solutions

Arjen Leenhouts (52) is met ingang van het nieuwe jaar benoemd tot directeur van Unica Energy Solutions. Arjen was al directeur van Hellemans Consultancy, dat samen met Unica Energy Solutions het energiecluster van Unica vormt. In zijn nieuwe rol gaat Arjen ook de aansturing verzorgen van Unica Energy Solutions en krijgt hij de taak om de activiteiten van de twee bedrijven verder met elkaar te stroomlijnen en uit te bouwen.