Block titel

Unica Energy Solutions

Tekst

Unica Energy Solutions maakt de energietransitie waar! Unica Energy Solutions is gespecialiseerd in integrale energievraagstukken en energiemanagement. Dit biedt opdrachtgevers duurzame, toekomstgerichte oplossingen voor de gebouwde omgeving. Unica Energy Solutions is innovatief en speelt snel in op nieuwe technologische mogelijkheden waarbij we samenwerken met partners die net zo gedreven zijn als wij. Het advies van Unica Energy Solutions is onafhankelijk en transparant. Onze werkwijze is: denken, doen en garanderen.

Actueel

Arjen Leenhouts benoemd tot directeur Unica Energy Solutions

Arjen Leenhouts (52) is met ingang van het nieuwe jaar benoemd tot directeur van Unica Energy Solutions. Arjen was al directeur van Hellemans Consultancy, dat samen met Unica Energy Solutions het energiecluster van Unica vormt. In zijn nieuwe rol gaat Arjen ook de aansturing verzorgen van Unica Energy Solutions en krijgt hij de taak om de activiteiten van de twee bedrijven verder met elkaar te stroomlijnen en uit te bouwen.

Wet informatieplicht energiebesparing, wat betekent dit?

Het Activiteitenbesluit milieubeheer verplicht bedrijven en instellingen (inrichtingen) om energie te besparen. Unica Energy Solutions kan bedrijven en instellingen helpen om hun verduurzamingsmaatregelen actief te melden.

Unica behoort tot winnaars Energychallenge Provinciegebouw Zuid-Holland

Unica Energy Solutions, OfficeVitae en Arup krijgen als winnaars* van de 'Energychallenge SmartBuilding Zuid-Hollandplein 1' de opdracht om het Provinciegebouw slimmer, comfortabeler en energiezuinig te maken. Samen winnen ze een bedrag van 160.000 euro. Daarnaast is er nog een bedrag van 40.000 euro beschikbaar voor verdere innovatie. Dat heeft de Provincie Zuid-Holland vandaag bekend gemaakt.