Actueel

Drie Unica-bedrijven in top 10 Security Management onderzoek

Het vakblad Security Management maakte op dinsdag 14 juli de resultaten van het Partner of Choice 2020 onderzoek bekend op securitymanagement.nl. Het onderzoek brengt een totaaloverzicht van de best beoordeelde leveranciers voor producten en diensten, in diverse disciplines van het security management vakgebied.

Unica bundelt kennis voor veilig gebruik gebouwen met 1,5 meter afstand

De maatregelen ter bestrijding van het coronavirus zijn vandaag verder versoepeld. Dat betekent dat ook de bezetting van gebouwen verder toeneemt. Toch zal het gebouwgebruik nog wel enige tijd anders zijn dan men gewend was. Er zijn diverse aanpassingen nodig om de nog altijd geldende basisregels rondom afstand houden en hygiëne na te kunnen leven. Unica heeft de gevarieerde kennis binnen zijn bedrijf gebundeld om daarbij te kunnen ondersteunen.

Nsecure bestaat 25 jaar: 'Maar een feestje vieren zit er niet in'

24 april 2020 bestaat Nsecure, sinds 2017 onderdeel van Unica Groep, 25 jaar. Directeur Hans van Driel had het jubileum graag willen vieren, maar dat zit er nu niet in. Eerder deze week sprak Jan Dirk Stouten namens Friends in Business van Driel om o.a. het te hebben over het jubileum van de specialist op het gebied van toegang en security management.