Actueel

Unica bundelt kennis voor veilig gebruik gebouwen met 1,5 meter afstand

De maatregelen ter bestrijding van het coronavirus zijn vandaag verder versoepeld. Dat betekent dat ook de bezetting van gebouwen verder toeneemt. Toch zal het gebouwgebruik nog wel enige tijd anders zijn dan men gewend was. Er zijn diverse aanpassingen nodig om de nog altijd geldende basisregels rondom afstand houden en hygiëne na te kunnen leven. Unica heeft de gevarieerde kennis binnen zijn bedrijf gebundeld om daarbij te kunnen ondersteunen.

Nsecure bestaat 25 jaar: 'Maar een feestje vieren zit er niet in'

24 april 2020 bestaat Nsecure, sinds 2017 onderdeel van Unica Groep, 25 jaar. Directeur Hans van Driel had het jubileum graag willen vieren, maar dat zit er nu niet in. Eerder deze week sprak Jan Dirk Stouten namens Friends in Business van Driel om o.a. het te hebben over het jubileum van de specialist op het gebied van toegang en security management.

Jaarverslag 2019

Unica boekte in 2019 een omzetgroei en een hogere winstmarge. Voortdurende aandacht voor medewerkers, innovatiekracht, maatregelen uit het Klimaatakkoord en het ondernemerschap in het bedrijf zorgen ervoor dat Unica met onverminderd vertrouwen naar de toekomst kijkt.