Actueel

Unica zet in op versterking innovatiekracht en start Innovation Center

Unica, een van de grootste technisch dienstverleners van ons land, wil de innovatiekracht versterken en start om die reden het Unica Innovation Center. Deze strategische divisie heeft tot doel om relevante ontwikkelingen en innovaties in de omgeving waarin Unica opereert te signaleren en de kennis over (nieuwe) technologie verder te verankeren binnen het bedrijf. Aanvullend krijgt het Innovation Center de taak om de verbindingen tussen de bedrijven uit het Unica-netwerk en eventuele externe partners te versterken. Unica is een van de eerste technische dienstverleners in ons land met een strategische divisie gericht op innovatie.  

Een complete app maken in een halve dag, kan dat?

Als je me dat een half jaar geleden gevraagd had, had ik waarschijnlijk nee gezegd. Ik ben geen programmeur en heb geen kennis op het gebied van het ontwikkelen van mobiele apps. Maar sinds vorige week weet ik dat het mogelijk is. Met slechts vier maanden oude kennis en ervaring met Microsoft Dynamics 365 en PowerApps, bouwde Dynamics consultant Sjoerd van den Biggelaar in amper een halve dag een complete app.

HPe maakt Unica ICT Solutions opnieuw goldpartner

Tijdens het partner-nieuwjaarsevenement van HPe in Amstelveen, heeft Unica ICT Solutions de goldstatus in de categorie Partner ready serviceproviders ontvangen en twee zilveren partnerawards voor Hybrid IT en Networking specialist (Aruba).