Block titel

Unica Schutte ICT

Tekst

Unica Schutte ICT is een landelijk full-service ICT-dienstverlener die al meer dan 20 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met ruim 165 specialisten verzorgen wij de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Onafhankelijk advies is de basis van de dienstverlening, waarbij Unica Schutte ICT met haar brede portfolio als ICT-partner fungeert. Hierdoor zijn wij in staat een bijdrage te leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Actueel

Manolito Schaeken overleden

Begin deze maand heeft onze ernstig zieke collega Manolito Schaeken na een zware tijd te kennen gegeven zijn leven te willen beëindigen. Op vrijdag 11 mei is dat werkelijkheid geworden, toen Manolito in bijzijn van zijn familie en dierbaren op 46-jarige leeftijd is overleden. Hoewel zijn overlijden niet als een verrassing kwam, zijn alle collega’s bij Unica Schutte ICT uiteraard bedroefd. De crematieplechtigheid heeft vrijdag 18 mei plaatsgevonden.

Parenco en Unica Schutte ICT verlengen samenwerking

Parenco en Unica Schutte ICT hebben onlangs de samenwerking met drie jaar verlengd. De papierproducent uit Renkum is sinds 2013 klant van Unica Schutte ICT en maakt gebruik van de Hosted IT (HIT) oplossing uit het cloud-portfolio. Alle apparatuur van Parenco draait in de robuuste dubbel uitgevoerde datacenters van Unica Schutte ICT en wordt volledig beheerd en geoptimaliseerd door specialisten van Unica Schutte ICT. 

AVG Quick Scan: experts Unica Schutte ICT helpen organisaties bij uitvoeren nieuwe privacyregels

De AVG Quick Scan van Unica Schutte ICT: na afloop weet de organisatie of het klaar is voor de invoering van de AVG. In nauwe samenwerking met medewerkers doorloopt Unica Schutte ICT op locatie processen die betrekking hebben op de AVG. De organisatie krijgt na afloop een overzichtelijk adviesrapport met actieplan.