Actueel

Waarom gebruikersadoptie cruciaal is bij een ICT-verandertraject

Een ICT-verandertraject is voor elke organisatie een uitdaging en in alle gevallen zijn er voor- en tegenstanders. In de zorgsector hebben die tegenstanders hele begrijpelijke argumenten, namelijk: hoge werkdruk, te weinig tijd voor zorgtaken, weinig ICT-affiniteit en verandermoeheid. Hoe zorg je er voor dat juist de tegenstanders van ICT-veranderingen enthousiast worden over de mogelijkheden en uiteindelijk ambassadeurs worden?

Kun je digitale transformatie kopen? Heus?

Vandaag de dag is digitale transformatie een strategisch thema voor elke organisatie in de wereld. Iedereen kent inmiddels de voorbeelden van bedrijven die de noodzaak om te veranderen naast zich neer hebben gelegd. Of die het veranderingsproces te laat zijn gestart. En waar dat toe heeft geleid. Natuurlijk, digitale transformatie heeft veel te maken met IT- en software-oplossingen. De vraag is echter of je digitale transformatie simpelweg kunt bestellen vanaf de prijslijst van je IT-leverancier.

Unica ICT Solutions lanceert de fit-werkplek

Unica ICT Solutions lanceert fit, de flexibele, functionele en toekomstbestendige werkplek gebaseerd op Microsoft-technologie. Daarbij wordt niet uitgegaan van de mogelijkheden van IT, maar draait het om de wensen van de gebruiker. Om te bepalen wat die wensen zijn, wordt gebruik gemaakt van de fit-route, een unieke aanpak om tot de best passende werkplek te komen.