Actueel

Directiewijziging bij Unica ICT Solutions

De directie van Unica ICT Solutions wordt met ingang van 15 april a.s. gewijzigd. Ed Staal (47) gaat zich volledig concentreren op zijn werkzaamheden voor Unica Groep, waar Unica ICT Solutions onderdeel van uitmaakt. Vanaf 15 april draagt hij de bedrijfsvoering van Unica ICT Solutions daarom volledig over aan Gerard Tijink, sinds 2007 als directeur verbonden, met wie hij de afgelopen jaren samen de directie vormde. 

Data, data, gratis data!

Vandaag de dag wordt data binnen organisaties steeds belangrijker. Marketingtermen als big data, data lakes, machine learning & artifical intelligence vliegen je om de oren, om maar zo snel mogelijk een data-driven organisation te worden. Veruit de meeste data binnen organisaties is afkomstig van interne applicaties als ERP, CRM of HR-software. En hoewel veel organisatie hun handen vol hebben aan het op orde brengen van deze interne datavoorziening, ligt er vaak nog een mooie kans voor het oprapen: externe data.

Na uitstekend 2018 nadert Unica omzetniveau van € 500 miljoen

Unica, een van de grootste technisch dienstverleners van ons land, heeft na de goede resultaten in de afgelopen jaren opnieuw sterke groeicijfers behaald. Over 2018 groeide de omzet met 20% naar € 477 miljoen (2017: € 398 miljoen). De nettowinst steeg met 10% naar € 19,4 miljoen (2017: € 17,6 miljoen). Met deze resultaten was het afgelopen boekjaar voor Unica het vijfde achtereenvolgende jaar waarin een aanzienlijke omzet- en winststijging werd geboekt. Ook de komende jaren verwacht Unica verder te groeien door autonome groei en gerichte overnames.