Block titel

Unica Schutte ICT

Tekst

Unica Schutte ICT is een landelijke full-service ICT-dienstverlener, die al meer dan 25 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met ruim 200 specialisten verzorgt Unica Schutte ICT de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Onafhankelijk advies is de basis van de dienstverlening, waarbij Unica Schutte ICT met een breed portfolio als ICT-partner fungeert. Hierdoor is Unica Schutte ICT in staat een bijdrage te leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van organisaties.

Actueel

Drie dagen van de radar levert laatste trends Office 365 op

Om bij te blijven in de wereld van Microsoft en specifiek op het gebied van Office 365, vind ik het heel belangrijk om minimaal één keer per jaar een moment te nemen om eens rustig alle vernieuwingen door te nemen en op me in te laten werken. Het congres Office 365 Connect was daarvoor de perfecte gelegenheid. Ik was dan ook drie dagen van de radar om al het nieuws rondom Office 365 in me op te nemen van de experts. In deze blog deel ik de nieuwste trends.

Heerlijk avondje een nachtmerrie voor de ICT-beheerder?

Het is weer de tijd van het jaar… onrust in Nederland nu de Goedheiligman voet aan wal heeft gezet. Heeft u ook die enorme boeken van de speelgoedwinkels op de mat gekregen? Ik wel en als ICT’er viel mijn oog gelijk op het met internet verbonden speelgoed. Op het eerste gezicht onschuldig en leuk voor onze kinderen, maar het begin van een ontwikkeling met grote gevolgen voor elke organisatie.

Van Wijk Vastgoedonderhoud kiest na telefonie ook voor ICT bij Unica Schutte ICT

Van Wijk Vastgoedonderhoud met vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Amersfoort, heeft Unica Schutte ICT de opdracht gegeven om de complete ICT-infrastructuur onder te brengen in de datacenters van de ICT-dienstverlener. Daarbij is Van Wijk Vastgoedonderhoud een vijfjarig contract aangegaan met Unica Schutte ICT voor het beheer van de ICT-omgeving. Deze maand gaat het project van start.