Actueel

Is uw netwerkinfrastructuur klaar voor de toekomst?

2020 gaat ongetwijfeld de boeken in als hét jaar waarin de digitale transformatie binnen organisaties op hoge snelheid is doorgevoerd. Door de coronacrisis en de verplichting om zo veel mogelijk thuis te werken, is de flexibiliteit en wendbaarheid van je netwerkinfrastructuur een absolute vereiste geworden. Op woensdag 11 november om 11.00 uur praten we je tijdens een webinar van een uur bij over de eisen waaraan een netwerkinfrastructuur tegenwoordig moet voldoen om de digitale transformatie aan te kunnen.

Een Microsoft Teams vergadering of livegebeurtenis, wat is het verschil?

Je hebt in Microsoft Teams twee opties om een grootschalig evenement te organiseren, een Teams vergadering of een livegebeurtenis. Welke vorm kies je wanneer, wat kun je wel in een vergadering maar niet in een event en andersom? Wat vergt meer technische kennis of inspanning? In dit artikel de kenmerken van beide event opties in Teams en de voor- en nadelen. Na het lezen van dit artikel, kun je zelf de beste vorm kiezen voor je evenement.

SharePoint 2010 werkstromen op 1 november met pensioen

Vanaf 1 november 2020 begint Microsoft met het uitfaseren van SharePoint 2010 werkstromen in Microsoft 365. In nieuwe tenants, aangekocht na 1 augustus van dit jaar, was het al niet meer mogelijk om nieuwe werkstromen op basis van SharePoint 2010 te creëren. Lees in deze blog hoe je erachter komt óf je nog gebruik maakt van SharePoint 2010 en wat je het best kunt doen als dat het geval is.