Actueel

Directiewijziging bij Unica ICT Solutions

De directie van Unica ICT Solutions wordt met ingang van 15 april a.s. gewijzigd. Ed Staal (47) gaat zich volledig concentreren op zijn werkzaamheden voor Unica Groep, waar Unica ICT Solutions onderdeel van uitmaakt. Vanaf 15 april draagt hij de bedrijfsvoering van Unica ICT Solutions daarom volledig over aan Gerard Tijink, sinds 2007 als directeur verbonden, met wie hij de afgelopen jaren samen de directie vormde. 

Data, data, gratis data!

Vandaag de dag wordt data binnen organisaties steeds belangrijker. Marketingtermen als big data, data lakes, machine learning & artifical intelligence vliegen je om de oren, om maar zo snel mogelijk een data-driven organisation te worden. Veruit de meeste data binnen organisaties is afkomstig van interne applicaties als ERP, CRM of HR-software. En hoewel veel organisatie hun handen vol hebben aan het op orde brengen van deze interne datavoorziening, ligt er vaak nog een mooie kans voor het oprapen: externe data.

Jaarverslag 2018

Het jaar 2018 kenmerkte zich voor Unica door sterke groeicijfers. Zowel de omzet als de brutowinst stegen met 20%. De goede resultaten kwamen tot stand door autonome groei en de effecten van acquisities uit 2017. Met een omzet van € 477 miljoen groeide Unica voor het vijfde achtereenvolgende jaar met dubbele cijfers.