Actueel

Unica bundelt kennis voor veilig gebruik gebouwen met 1,5 meter afstand

De maatregelen ter bestrijding van het coronavirus zijn vandaag verder versoepeld. Dat betekent dat ook de bezetting van gebouwen verder toeneemt. Toch zal het gebouwgebruik nog wel enige tijd anders zijn dan men gewend was. Er zijn diverse aanpassingen nodig om de nog altijd geldende basisregels rondom afstand houden en hygiëne na te kunnen leven. Unica heeft de gevarieerde kennis binnen zijn bedrijf gebundeld om daarbij te kunnen ondersteunen.

Webinar: Eerste stap naar een App

Een leven zonder apps is bijna niet meer voor te stellen. Apps hebben ons leven op veel fronten makkelijker gemaakt. Goede apps zijn intuïtief, persoonlijk, up-to-date en doen precies wat ze moeten doen. Stelt u zich eens voor dat uw medewerkers hun werk kunnen uitvoeren met apps. Zou het werk hierdoor niet veel gemakkelijker, efficiënter en leuker worden? Volg de webinar 'Eerste stap naar een app' op donderdag 2 juli en ga zelf aan de slag met apps.

Save a Desk app: reserveer een werkplek met anderhalve meter afstand

Met de Save a Desk app kunnen medewerkers een beschikbare werkplek met voldoende afstand in het gebouw vinden en reserveren. Dit kan doordat de app realtime inzicht geeft in de bezettingsgraad van het gebouw en het aantal beschikbare werkplekken. Deze app kan worden ingezet om vooraf of ter plekke ruimtes te reserveren zoals een werkplek of vergaderruimte, maar ook een plekje in de kantine om te lunchen kan met de app geboekt worden. De Save a Desk app werkt binnen een dag, is gratis en kan opgemaakt worden in uw eigen huisstijl. De app maakt het veel eenvoudiger om als organisatie te voldoen aan de eisen van de anderhalvemeter samenleving in deze tijden van Corona.