Block titel

Unica Schutte ICT

Tekst

Unica Schutte ICT is een landelijk full-service ICT-dienstverlener die al meer dan 20 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met ruim 165 specialisten verzorgen wij de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Onafhankelijk advies is de basis van de dienstverlening, waarbij Unica Schutte ICT met haar brede portfolio als ICT-partner fungeert. Hierdoor zijn wij in staat een bijdrage te leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Actueel

Unica Schutte ICT in ranglijst beste Nederlandse ICT-werkgevers

In de Computable Career Guide van vakblad Computable staat Unica Schutte ICT op plek 29 in de top 100 van de beste ICT-werkgevers van Nederland. Het onafhankelijke onderzoek is uitgevoerd onder bijna 5.000 ict-werknemers door Enigma Research. Unica Schutte ICT krijgt het gemiddelde cijfer van een 8,54.

HPE Award

HPE award voor Unica Schutte ICT

Tijdens het evenement Reimagine 2018 nam directeur Ed Staal namens Unica Schutte ICT de HPE award Gold Partner Ready Service Provider in ontvangst. De award vormt een bevestiging voor de partnerstatus van Unica Schutte ICT bij HPE. Staal kreeg de bijbehorende plaquette uit handen van Martin Olij, Manager Service Providers van HPE.

Jorik Polhuis

Unica Schutte ICT consultant Jorik Polhuis spreker op Experts Live

Jorik Polhuis, Office 365 consultant bij Unica Schutte ICT, is aanstaande dinsdag 19 juni spreker tijdens het evenement Experts Live bij CineMec in Ede. Hij houdt daar in het Experts Live Café een presentatie over sitescripts en sitedesigns, een nieuwe functionaliteit binnen SharePoint.