Actueel

Teams adoptietraject op maat voor medewerkers NVM

NVM stapte over naar een nieuwe manier van werken met Microsoft Teams. Zo kunnen alle medewerkers flexibel (thuis)werken. Nu, maar zeker ook na de coronacrisis. Hoe laat je zo'n verandering prettig zijn voor je medewerkers en niet voelen als een techniek die over de schutting gegooid wordt? Unica ICT Solutions zorgde voor een adoptietraject op maat voor medewerkers van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars. 

Tip voor een drukke decembermaand: Microsoft To Do

Taken, onze dag kan ervan overstromen. Zeker op een hectische dag is het lastig om overzicht te bewaren en alle taken te overzien. Het werken met een notitieboekje kan uitkomst bieden, maar zou het niet prettiger zijn als je je takenlijstje altijd bij je hebt, waar je ook bent?

Sophos platinum-status voor Unica ICT Solutions

Unica ICT Solutions heeft binnen het partnerprogramma van Sophos de platinum-status behaald. Na authorized, silver en gold is platinum de vierde en hoogste gradatie die een bedrijf binnen dit programma kan realiseren. Met het bereiken van de platinum-status begeeft Unica ICT Solutions zich in een selectief gezelschap: het is het zevende bedrijf binnen Nederland met een dergelijke status.