Block titel

Unica Schutte ICT

Tekst

Unica Schutte ICT is een landelijk full-service ICT-dienstverlener die al meer dan 20 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met ruim 190 specialisten verzorgen wij de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Onafhankelijk advies is de basis van de dienstverlening, waarbij Unica Schutte ICT met haar brede portfolio als ICT-partner fungeert. Hierdoor zijn wij in staat een bijdrage te leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Actueel

Specialisten Unica Schutte ICT ontdekken pareltjes op Microsoft summit in Seattle

Unica Schutte ICT specialisten Bert Paarhuis, Jorik Polhuis en Sander van Uden zijn de komende dagen in Seattle bij de Microsoft Business Applications summit.  Zaterdag zijn ze geland en zondag was de eerste echte dag van de summit. Tijdens deze pre-conference dag werden verschillende workshops gehouden. Jorik ging naar de workshop 'Master your data with Microsoft: get and transform (power query) in Excel'. Nu hoor ik je denken, 'dat is een rare keuze voor een Office365 consultant'.

Samsung Knox certificering voor Unica Schutte ICT

Mobile security wordt steeds belangrijker en daarom is Unica Schutte ICT trots op de certificering voor Samsung Knox, de Samsung oplossing die het beheer en de beveiliging van mobiele devices en data vereenvoudigt. Naast de Knox certificering heeft Unica Schutte ICT de Silver Mobile Partner status. Een bevestiging van de goede en langdurige samenwerking met Samsung.

Meilink koos voor uitbesteden ICT: 'Zelf knutselen konden we ons niet meer veroorloven'

Meilink, specialist in industrieel verpakken, werkt sinds 2014 samen met Unica Schutte ICT op het gebied van kantoorautomatisering. Erwin ten Elshof is ICT-coördinator bij Meilink. Hij vertelt over de keuze om beheer uit te besteden: 'Vroeger kon je het je veroorloven om zelf wat te knutselen, maar dat is nu wel anders. ICT-ontwikkelingen halen je in, het is bijna niet te doen om van alles op de hoogte te blijven.'