Block titel

Unica Schutte ICT

Tekst

Unica Schutte ICT is een landelijk full-service ICT-dienstverlener die al meer dan 20 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met ruim 165 specialisten verzorgen wij de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Onafhankelijk advies is de basis van de dienstverlening, waarbij Unica Schutte ICT met haar brede portfolio als ICT-partner fungeert. Hierdoor zijn wij in staat een bijdrage te leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Actueel

Unica Schutte ICT krijgt Innovatie-award van Avaya

Unica Schutte ICT is vorige week in het zonnetje gezet door Avaya. Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de business partner awards kreeg de ICT- en telecom dienstverlener de Cloud Innovation Midmarket award uitgereikt van de telecomgigant. Unica Schutte ICT is uiteraard trots op die erkenning.

Dabeko focust zich op logistieke proces dankzij uitbesteding ICT

Groothandel Dabeko vertrouwt al jaren op Unica Schutte ICT als partner voor de ICT-omgeving. De handelaar in banden en automaterialen voerde onlangs opnieuw een aantal vernieuwingen door onder begeleiding van Unica Schutte ICT.

“Stel medewerkers centraal in ICT-transformatiestrategie”

Unica Schutte ICT heeft vorige maand een bijdrage geschreven voor de website van Management Events. In het artikel laat directeur Ed Staal zijn licht schijnen over de ICT-transformatiestrategie die organisaties momenteel doormaken. De centrale boodschap is dat medewerkers centraal moeten staan bij die transformatie.