Actueel

Kun je digitale transformatie kopen? Heus?

Vandaag de dag is digitale transformatie een strategisch thema voor elke organisatie in de wereld. Iedereen kent inmiddels de voorbeelden van bedrijven die de noodzaak om te veranderen naast zich neer hebben gelegd. Of die het veranderingsproces te laat zijn gestart. En waar dat toe heeft geleid. Natuurlijk, digitale transformatie heeft veel te maken met IT- en software-oplossingen. De vraag is echter of je digitale transformatie simpelweg kunt bestellen vanaf de prijslijst van je IT-leverancier.

Unica ICT Solutions lanceert de fit-werkplek

Unica ICT Solutions lanceert fit, de flexibele, functionele en toekomstbestendige werkplek gebaseerd op Microsoft-technologie. Daarbij wordt niet uitgegaan van de mogelijkheden van IT, maar draait het om de wensen van de gebruiker. Om te bepalen wat die wensen zijn, wordt gebruik gemaakt van de fit-route, een unieke aanpak om tot de best passende werkplek te komen.

Hoe de Windows Virtual Desktop organisaties gaat helpen bij de digitale transformatie

Steeds meer organisaties staan aan de vooravond van de digitale transformatie. Naast traditionele line of business applicaties en de vaak even zo traditionele ICT-infrastructuren, worden moderne oplossingen als Office 365, Dynamics 365, Power BI en Azure steeds vaker ingezet. De integratie met de line of business applicaties verloopt niet altijd zonder slag of stoot, maar achterblijven is voor organisaties geen optie omdat ze daarmee hun concurrentiepositie, slagvaardigheid en wendbaarheid op het spel zetten. Microsoft introduceert eind 2019 de Windows Virtual Desktop, dat zou zo maar eens de oplossing kunnen zijn voor de traditioneel line of business applicaties tijdens de digitale transformatie.