Actueel

Security webcast: deurbeleid voor hackers

Unica ICT Solutions houdt in samenwerking met Rapid7 op donderdag 4 juni om 13.00 uur een webinar over kwetsbaarheden management. Security experts Pieter Vanlerberghe en Gijs Koenjer nemen u mee in de wereld van het managen van kwetsbaarheden, hoe zorg je ervoor dat de deur voor hackers dicht is en blijft? Aan het eind van de webcast is er ruime gelegenheid om live vragen aan Gijs en Pieter te stellen.

Unica ICT Solutions schenkt 20 laptops aan school voor speciaal onderwijs

Twintig laptops van Unica ICT Solutions krijgen een tweede leven bij leerlingen van de Ambelt, een school voor speciaal (middelbaar) onderwijs in Zwolle. Nu alle leerlingen door de coronacrisis noodgedwongen thuisonderwijs volgen, is de behoefte aan laptops groot. Want lang niet alle leerlingen beschikken over een goedwerkende laptop, ook onder leerlingen en ouders van de Ambelt was de vraag groot.

Hoe plan en start je een vergadering in Microsoft Teams

Om eenvoudig te kunnen vergaderen in Teams, heeft Microsoft ervoor gekozen om Skype te integreren in Microsoft Teams. Je hoeft niet langer via Outlook een vergadering of overleg te plannen. Ga naar Teams en selecteer links het icoontje met 'Agenda'. Kies rechtsboven voor 'Nieuwe vergadering'. Lees verder hoe je de Teams vergadering start en welke functionaliteiten Teams nog meer biedt voor vergaderen.