Block titel

Unica Schutte ICT

Tekst

Unica Schutte ICT is een landelijk full-service ICT-dienstverlener die al meer dan 20 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met ruim 165 specialisten verzorgen wij de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Onafhankelijk advies is de basis van de dienstverlening, waarbij Unica Schutte ICT met haar brede portfolio als ICT-partner fungeert. Hierdoor zijn wij in staat een bijdrage te leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Actueel

Jorik Polhuis

Unica Schutte ICT consultant Jorik Polhuis spreker op Experts Live

Jorik Polhuis, Office 365 consultant bij Unica Schutte ICT, is aanstaande dinsdag 19 juni spreker tijdens het evenement Experts Live bij CineMec in Ede. Hij houdt daar in het Experts Live Café een presentatie over sitescripts en sitedesigns, een nieuwe functionaliteit binnen SharePoint. 

ICT in een productiebedrijf

Zes tips voor stabiele en toekomstbestendige ICT in een productiebedrijf

Een stabiele ICT-omgeving is onmisbaar voor elk bedrijf in de industrie of techniek. ICT zit vaak zo verweven in het productieproces, dat de productie stil ligt als de ICT uitvalt. Een paar minuten productiestilstand kan grote gevolgen hebben voor de omzet, het imago en de betrouwbaarheid van het bedrijf. In dit artikel zes tips om de ICT in een productiebedrijf zo stabiel en toekomstbestendig mogelijk in te richten.

Manolito Schaeken overleden

Begin deze maand heeft onze ernstig zieke collega Manolito Schaeken na een zware tijd te kennen gegeven zijn leven te willen beëindigen. Op vrijdag 11 mei is dat werkelijkheid geworden, toen Manolito in bijzijn van zijn familie en dierbaren op 46-jarige leeftijd is overleden. Hoewel zijn overlijden niet als een verrassing kwam, zijn alle collega’s bij Unica Schutte ICT uiteraard bedroefd. De crematieplechtigheid heeft vrijdag 18 mei plaatsgevonden.