Block titel

Unica Schutte ICT

Tekst

Unica Schutte ICT is een landelijke full-service ict-dienstverlener, die al meer dan 25 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ict-oplossingen. Met ruim tweehonderd specialisten verzorgt Unica Schutte ICT de complete ict-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ict-infrastructuren. Onafhankelijk advies is de basis van de dienstverlening, waarbij Unica Schutte ICT met een breed portfolio als ict-partner fungeert. Hierdoor is Unica Schutte ICT in staat een bijdrage te leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van organisaties.

Actueel

CurTec maakt naadloze overstap naar datacenter Unica Schutte ICT

CurTec heeft onlangs een nieuw vierjarig contract afgesloten met Unica Schutte ICT. Het bedrijf uit Rijen is al jaren klant van Unica Schutte ICT en kiest nu voor een private cloud oplossing van de ict-dienstverlener. Dat betekent dat de complete ict-infrastructuur van CurTec ondergebracht wordt in de datacenters van Unica Schutte ICT. Een grote stap voor CurTec, dat zich als productiebedrijf geen stilstand kan veroorloven en daarnaast te maken heeft met strenge eisen vanuit de farmaceutische klanten.

Nieuwe editie magazine CommUNICAtie verschenen

De nieuwste editie van het magazine CommUNICAtie is deze week verschenen. Het relatiemagazine van de Unica Groep bevat interviews en achtergrondartikelen over opdrachtgevers, projecten en actualiteiten uit de markt. Het thema van de nieuwste uitgave is integrale dienstverlening.

Sophos 'Gold Partner award' voor Unica Schutte ICT

Solution Architect Hendry Scholing heeft vrijdag 31 augustus namens Unica Schutte ICT de Sophos 'Gold Partner award' in ontvangst genomen. Hij kreeg de award uit handen van Arjan Boll, senior channel account executive bij Sophos.