Actueel

Unica benoemt Ron van Laar tot CFO

Unica maakt bekend Ron van Laar (50) vanaf 1 juli 2021 te benoemen tot CFO. Hij volgt Bert Moser (61) op die na een dienstverband van 33 jaar bij Unica afscheid neemt als bestuurder. Bert was sinds 1988 CFO van Unica en treedt toe als adviseur van de RvC van het bedrijf. Ron van Laar is momenteel werkzaam als CFO bij Dynniq en heeft veel ervaring in financiële bestuursfuncties van uiteenlopende bedrijven. Unica is met een omzet van € 539 miljoen in 2020 en 3.000 werknemers een van de grootste technisch dienstverleners van ons land.  

Power Automate wijzigt licentiemodel: de voor- en nadelen

Het platform PowerAutomate maakt een enorme groei door. Dat komt omdat het een onderdeel is van het eveneens groeiende PowerPlatform van Microsoft. Wat doet PowerAutomate precies? Het helpt mensen repeterende taken eenvoudig te automatiseren. Een voorbeeld van PowerAutomate kun je bekijken in deze video: Tips om je productiviteit in Teams chat te verhogen.

Unica Groep maakt ICT-infrastructuur cloud-ready

Met 25 vestigingen en bijna 3.000 medewerkers is de ICT-infrastructuur van cruciaal belang voor technisch dienstverlener Unica. Een snel en veilig bedrijfsnetwerk is noodzakelijk, zeker omdat Unica de ambitie heeft om de komende jaren steeds meer met cloudapplicaties te werken. ‘De infrastructuur op onze locaties was onvoldoende voor de applicaties die Unica de komende jaren wil gaan gebruiken. Snelheid speelt daarbij een rol, maar zeker ook de veiligheid’, vertelt CIO Martin Misseyer. Hij vond de oplossing in eigen huis bij Unica ICT Solutions.