Block titel

Unica Schutte ICT

Tekst

Unica Schutte ICT is een landelijke full-service ict-dienstverlener, die al meer dan 25 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ict-oplossingen. Met ruim 190 specialisten verzorgt Unica Schutte ICT de complete ict-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ict-infrastructuren. Onafhankelijk advies is de basis van de dienstverlening, waarbij Unica Schutte ICT met een breed portfolio als ict-partner fungeert. Hierdoor is Unica Schutte ICT in staat een bedrage te leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van organisaties.

Actueel

Nieuwe editie magazine CommUNICAtie verschenen

De nieuwste editie van het magazine CommUNICAtie is deze week verschenen. Het relatiemagazine van de Unica Groep bevat interviews en achtergrondartikelen over opdrachtgevers, projecten en actualiteiten uit de markt. Het thema van de nieuwste uitgave is integrale dienstverlening.

Sophos 'Gold Partner award' voor Unica Schutte ICT

Solution Architect Hendry Scholing heeft vrijdag 31 augustus namens Unica Schutte ICT de Sophos 'Gold Partner award' in ontvangst genomen. Hij kreeg de award uit handen van Arjan Boll, senior channel account executive bij Sophos.

Specialisten Unica Schutte ICT ontdekken pareltjes op Microsoft summit in Seattle

Unica Schutte ICT specialisten Bert Paarhuis, Jorik Polhuis en Sander van Uden zijn de komende dagen in Seattle bij de Microsoft Business Applications summit.  Zaterdag zijn ze geland en zondag was de eerste echte dag van de summit. Tijdens deze pre-conference dag werden verschillende workshops gehouden. Jorik ging naar de workshop 'Master your data with Microsoft: get and transform (power query) in Excel'. Nu hoor ik je denken, 'dat is een rare keuze voor een Office365 consultant'.