Block titel

Unica ICT Solutions

Tekst

Unica ICT Solutions is een landelijke full-service ICT-dienstverlener, die al meer dan 25 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met ruim 200 specialisten verzorgt Unica ICT Solutions de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Onafhankelijk advies is de basis van de dienstverlening, waarbij Unica ICT Solutions met een breed portfolio als ICT-partner fungeert. Hierdoor is Unica ICT Solutions in staat een bijdrage te leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van organisaties.

Actueel

Unica met IoT-toepassingen op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Unica is van woensdag 23 t/m vrijdag 25 januari een van de exposanten van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Verschillende specialisten van Unica ontvangen de bezoekers van de beurs die dagen op de stand om hen bij te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van facilitaire zaken, gebouwbeheer en Internet of Things (IoT).

Unica neemt Dotwood over en versterkt ICT-positionering

Unica maakt vandaag de overname bekend van Dotwood, specialist in oplossingen op het gebied van Microsoft Dynamics. De overname van Dotwood betekent een versterking van de activiteiten op het gebied van ICT, een terrein waarop Unica met zijn bedrijf Unica Schutte ICT actief is. Met Dotwood versterkt Unica de ICT-expertise met kennis op het gebied van Microsoft Dynamics, een suite van softwareoplossingen voor Customer Relationship Management (CRM), Enterprise Resource Management (ERP) en Field Services.

Wat is IT governance en hoe richt je dat in?

IT governance is een besturingsmodel rondom ICT. IT governance brengt in kaart welke rollen er nodig zijn, wie met wie praat, welke verantwoordelijkheden waar belegd zijn en maakt inzichtelijk wat er ontbreekt om te komen tot een meer gestroomlijnde samenwerking. Maar hoe richt je zoiets effectief in?