Actueel

Unica-bedrijven breiden uit in Hoevelaken

Verschillende bedrijven uit het Unica-netwerk nemen deze zomer een nieuw kantoor in Hoevelaken in gebruik. De opening van het kantoor aan De Beek 18, op circa 400 meter afstand van het bestaande Unica-kantoor aan De Wel, is nodig omdat diverse Unica-bedrijven de afgelopen jaren zijn gegroeid. Het kantoor aan De Beek gaat voorlopig plaats bieden aan circa 200 medewerkers. Het kantoor beschikt over een parkeerkelder met ruim 150 parkeerplaatsen. 

Wat zijn de beste nieuwe functionaliteiten van Office 365?

We zitten midden in de ‘digital transformation’. Dat werd duidelijk tijdens het SharePoint Virtual Summit van Microsoft, waar ik aanwezig was. Na de digitaliseringsslag we nu bezig zijn met de digitale transformatieslag. Daarmee wordt het optimaliseren, automatiseren en vergemakkelijken van werken met digitale data bedoeld. Naast deze visievorming wordt er veel aandacht besteed aan nieuwe functionaliteiten die de komende tijd geïntroduceerd gaan worden. Benieuwd welke nieuwe functionaliteiten ik als het meest impactvol en bespreekwaardig bestempel?

Lotte de Bruijn: "Met ICT ligt de wereld aan onze voeten"

Het bedrijfsleven benut lang niet alle kansen die de digitale technologie te bieden heeft. "Zonde", vindt Lotte de Bruijn, directeur van brancheorganisatie Nederland ICT en bestuurslid bij Stichting Toekomstbeeld der Techniek. "Want voor alle problemen heeft ICT een oplossing." In het relatiemagazine van Unica gaf zij dit voorjaar haar visie op digitale technologie.