Actueel

Partnership beklonken tussen Bastion 365 en Unica ICT Solutions

ICT-dienstverlener Unica ICT Solutions heeft een partnerovereenkomst getekend met Bastion 365. Bastion 365 biedt als Nederlands softwarebedrijf oplossingen voor het veilig uitwisselen van kritische gegevens zoals gezondheidsinformatie (Secure Messaging) via Microsoft 365. Voor zorg- en overheidsinstellingen die medische gegevens verwerken is het beveiligen van privacygevoelige informatie een verplichting. Vanaf 2021 moeten alle Nederlandse zorginstellingen, gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s en andere overheden die digitaal patiëntgegevens uitwisselen voldoen aan de NTA 7516 normering. Met het partnership biedt de ICT-dienstverlener een veilige e-mailoplossing waarmee relaties voldoen aan de geldende normering. 

Duurzame samenwerking tussen Intermax en Unica ICT Solutions voor EPD-omgeving Revant

Intermax start een nieuw partnership met ICT-dienstverlener Unica ICT Solutions voor de EPD-omgeving van Revant, hét medisch expertisecentrum voor specialistische revalidatie in West-Brabant en Zeeland. Intermax host en beheert voor minimaal vier jaar de EPD-omgeving van Revant, waarvoor op 1 november samen met Unica ICT Solutions de handtekening is gezet.

Hernieuwde samenwerking Revant medisch specialistische revalidatie en Unica ICT Solutions

Revant, hét medisch expertisecentrum voor specialistische revalidatie in West-Brabant en Zeeland, heeft na een nieuw aanbestedingstraject wederom voor Unica ICT Solutions gekozen als ICT-partner. Revant, dat in 2016 na een aanbesteding op het gebied van outsourcing voor Unica ICT Solutions koos, heeft zich nu dus wederom voor minimaal vier jaar verbonden aan de ICT-partij. Hiermee bevestigt Revant de goede samenwerking en de tevredenheid over de dienstverlening van de afgelopen jaren.