Actueel

Kennissessie: Automatiseren kun je leren

Waar voorheen voor elke automatisering of optimalisatie de hulp van de ICT-afdeling ingeroepen moest worden, is dit met op Microsoft gebaseerde oplossingen niet meer nodig. Zonder enige ICT- en of programmeerkennis is het al mogelijk processen te optimaliseren en automatiseren.Tijdens de kennissessie op 13 juni in Apeldoorn worden deelnemers in workshops van slechts 30 minuten stap voor stap meegenomen bij het realiseren van praktische oplossingen op het gebied van business intelligence, maken van apps en werken in teams.

Digitale transformatie: van 9 maanden naar 9 dagen

Eind jaren negentig was ik medeverantwoordelijk voor een serviceafdeling binnen een automatiseringsbedrijf. Als serviceafdeling waren wij het eerste aanspreekpunt voor verstoringen in de ICT-omgeving van de klant. De rest van de organisatie zag ons als, ‘noodzakelijk kwaad’ waar met een boog omheen werd gelopen.

Directiewijziging bij Unica ICT Solutions

De directie van Unica ICT Solutions wordt met ingang van 15 april a.s. gewijzigd. Ed Staal (47) gaat zich volledig concentreren op zijn werkzaamheden voor Unica Groep, waar Unica ICT Solutions onderdeel van uitmaakt. Vanaf 15 april draagt hij de bedrijfsvoering van Unica ICT Solutions daarom volledig over aan Gerard Tijink, sinds 2007 als directeur verbonden, met wie hij de afgelopen jaren samen de directie vormde.