Actueel

Sophos kent MSP Connect Flex Excellence Award Benelux toe aan Unica ICT Solutions

DEVENTER – Wereldleider in cybersecurity, Sophos, heeft onlangs een award uitgereikt aan Unica ICT Solutions. Met het winnen van de award onderlegt Sophos dat de ICT-partij topprestaties levert en toewijding heeft om organisaties met behulp van de oplossingen van Sophos van de hoogste beveiligingsniveaus te voorzien.

Unica benoemt Ron van Laar tot CFO

Unica maakt bekend Ron van Laar (50) vanaf 1 juli 2021 te benoemen tot CFO. Hij volgt Bert Moser (61) op die na een dienstverband van 33 jaar bij Unica afscheid neemt als bestuurder. Bert was sinds 1988 CFO van Unica en treedt toe als adviseur van de RvC van het bedrijf. Ron van Laar is momenteel werkzaam als CFO bij Dynniq en heeft veel ervaring in financiële bestuursfuncties van uiteenlopende bedrijven. Unica is met een omzet van € 539 miljoen in 2020 en 3.000 werknemers een van de grootste technisch dienstverleners van ons land.  

Cloud medics Unica ICT Solutions ontwikkelen scantool voor Azure-omgeving

Een nieuwe applicatie of website in Azure laten bouwen door een derde partij, iets wat wij vaak zien bij klanten. Denk aan een modernisatie van het applicatielandschap en het daarmee optimaliseren en consolideren van applicaties. Zolang het allemaal werkt is dat natuurlijk hartstikke mooi. Maar op het moment dat het niet meer werkt, door bijvoorbeeld ontwikkelde scripts die niet meer lopen of wanneer er gewoonweg geen updates meer gedraaid worden, blijft de klant achter met een omgeving waarvan je de kennis en kunde vaak niet in huis hebt. Hoe het gesteld is met de beveiliging, de kosten en prestatie van de omgeving weet de klant vaak niet. Wat doe je dan om dit op te kunnen lossen?