Actueel

Unica bundelt kennis voor veilig gebruik gebouwen met 1,5 meter afstand

De maatregelen ter bestrijding van het coronavirus zijn vandaag verder versoepeld. Dat betekent dat ook de bezetting van gebouwen verder toeneemt. Toch zal het gebouwgebruik nog wel enige tijd anders zijn dan men gewend was. Er zijn diverse aanpassingen nodig om de nog altijd geldende basisregels rondom afstand houden en hygiëne na te kunnen leven. Unica heeft de gevarieerde kennis binnen zijn bedrijf gebundeld om daarbij te kunnen ondersteunen.

Synto gaat nieuwbouw Pieter Zeeman en De Meie in Zierikzee verzorgen

Het Zeeuwse installatiebedrijf Synto, sinds november vorig jaar onderdeel van de Unica Groep, heeft een omvangrijke opdracht verkregen van de gemeente Schouwen-Duiveland. In nauwe samenwerking met verschillende andere Zeeuwse partijen gaat Synto de werktuigbouwkundige installatiewerkzaamheden verzorgen voor de nieuwbouw van de scholen Pieter Zeeman en De Meie, op het Hatfieldpark in Zierikzee. De klus betekent een van de grootste opdrachten in de geschiedenis van het bedrijf.

Match bedrijfsculturen basis voor overname Synto

Vanuit de gedachte ‘samenwerken is vermenigvuldigen’ sloot het gerenommeerde Zeeuwse installatiebedrijf Synto zich in 2019 aan bij technisch dienstverlener Unica. “De match tussen onze bedrijfsculturen vormt de belangrijkste basis voor deze krachtenbundeling. Onze dienstverlening en werkwijzen stroken perfect met elkaar,” aldus Marco Verbeek, algemeen directeur van Synto.