Actueel

Centraal servicehart Unica blijft zich ontwikkelen

Amela Zukanovic heeft sinds twee jaar de leiding over de Unica Servicedesk in Zwolle. Bij de inrichting van het centrale storings- en onderhoudsloket in 2016 dacht Amela als externe consultant mee over de invulling van de nieuwe afdeling. Toen de afdeling toe was aan haar volgende stap werd de 32-jarige Amela gevraagd als manager van de Servicedesk. Daar hoefde ze niet lang over na te denken: “Ik kwam altijd met veel plezier bij Unica, het was mijn favoriete klant en ik zag nog veel mooie kansen voor de afdeling.”

Unica Hengelo verhuisd naar Westermaat-Zuidwest

Vanaf maandag 16 maart 2020 is Unica Building Services Hengelo gevestigd aan de Vosboerweg op industrieterrein Westermaat-Zuidwest nabij de A1. Deze vestiging van Unica is de afgelopen jaren gegroeid en in ontwikkeling en was toe aan een nieuwe locatie. “Wij zijn verhuisd naar een ruimere locatie die uitstekend bereikbaar is. Dit nieuwe pand stelt ons in staat om onze werkzaamheden beter en milieubewuster uit te voeren en onze klanten in Twente en omstreken optimaal te bedienen”, vertelt Jelle Zijlstra, vestigingsdirecteur Unica Building Services.

Jaarverslag 2019

Unica boekte in 2019 een omzetgroei en een hogere winstmarge. Voortdurende aandacht voor medewerkers, innovatiekracht, maatregelen uit het Klimaatakkoord en het ondernemerschap in het bedrijf zorgen ervoor dat Unica met onverminderd vertrouwen naar de toekomst kijkt.