Actueel

Reductieplannen Unica Oosterhout voor minder CO2-uitstoot

Unica Building Services Oosterhout heeft het afgelopen jaar diverse maatregelen genomen voor het reduceren van de uitstoot van CO2. Daarbij maakt Unica gebruik van de CO2-Prestatieladder, een duurzaamheids-instrument om de CO2-uitstoot per organisatie in kaart te brengen en te verminderen. Unica heeft drie duurzame projecten aangenomen. Deze projecten maken het voor Unica mogelijk om te leren van de ervaringen en de best werkende maatregelen in de toekomst te implementeren in andere projecten. 
 

Unica neemt Zeeuws installatiebedrijf Synto over

Technisch dienstverlener Unica heeft zijn organisatie uitgebreid door de acquisitie van het Zeeuwse installatiebedrijf Synto. Met de overname van Synto, gespecialiseerd in projectrealisatie, technisch beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties, krijgt Unica een vestiging in Zeeland. De activiteiten van Synto sluiten naadloos aan op die van Unica Building Services. Tevens heeft Synto andere specialisaties van het Unica-netwerk in huis, zoals brandbeveiliging en security. Synto is sinds 35 jaar actief en is met meer dan 50 medewerkers een van de grotere en toonaangevende installatiebedrijven in de provincie Zeeland. Met de overname breidt Unica haar netwerk op het terrein van beheer en onderhoud uit tot 15 vestigingen in ons land.

Wensink en Unica sluiten onderhoudscontract voor de toekomst

Wensink Automotive en Unica Building Services Zwolle kiezen voor een nieuwe koers. De bedrijven hebben de samenwerking voor technisch onderhoud en beheer onlangs verlengd en gaan de invulling uitbreiden. Lag het accent voorheen op preventief onderhoud, in de toekomst is Unica verantwoordelijk voor het planmatig onderhoud van 14 Wensink-filialen volgens meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s).