Actueel

Samenwerking brengt Unica Hengelo twee nieuwe opdrachten

Unica Building Services Hengelo heeft afgelopen maand twee nieuwe opdrachten verkregen dankzij samenwerking met ketenpartners. Voor Thales Nederland gaat de vestiging in Hengelo de installatietechniek en het gebouwbeheer verzorgen onder regie van Yask. Daarnaast blijft Unica Hengelo samen met Croonwolter&dros voor de twee locaties van Medisch Spectrum Twente ook de komende drie jaar het onderhoud van de installaties verzorgen.

Unica Building Services nu ook SCIOS scope 9 en 10 gecertificeerd

Unica Building Services Oosterhout is recentelijk SCIOS scope 9 (inspectie elektrische arbeidsmiddelen) en SCIOS scope 10 (inspectie elektrisch materieel op brandrisico) gecertificeerd. Het programma aan inspectiemogelijkheden wordt door deze certificering gecomplementeerd. Hierdoor behoort Unica tot één van de eerste, grote technisch dienstverleners van Nederland, die gecertificeerd SCIOS partner is voor wat betreft nagenoeg alle scope inspecties. 

Jaarverslag 2018

Het jaar 2018 kenmerkte zich voor Unica door sterke groeicijfers. Zowel de omzet als de brutowinst stegen met 20%. De goede resultaten kwamen tot stand door autonome groei en de effecten van acquisities uit 2017. Met een omzet van € 477 miljoen groeide Unica voor het vijfde achtereenvolgende jaar met dubbele cijfers.