Actueel

Wensink en Unica sluiten onderhoudscontract voor de toekomst

Wensink Automotive en Unica Building Services Zwolle kiezen voor een nieuwe koers. De bedrijven hebben de samenwerking voor technisch onderhoud en beheer onlangs verlengd en gaan de invulling uitbreiden. Lag het accent voorheen op preventief onderhoud, in de toekomst is Unica verantwoordelijk voor het planmatig onderhoud van 14 Wensink-filialen volgens meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s).

Unica en Rotterdam Ahoy verlengen samenwerking met vijf jaar

Unica is al ruim vijftien jaar technisch partner van Rotterdam Ahoy. Met veel plezier verzorgt Unica het beheer en onderhoud aan de technische installaties van de beroemde evenementenaccommodatie in de havenstad. Afgelopen vrijdag, tijdens de start van het North Sea Jazz Festival, verlengden partijen swingend hun partnerschap met een nieuwe overeenkomst voor de komende vijf jaar.

Alert op legionella

De vakantietijd is weer aangebroken. Dat betekent genieten van een andere omgeving en dus weg van huis en weg van de werkplek. Is uw bedrijf voor langere tijd gesloten? Dan is het bij terugkomst belangrijk om eerst de leidingen goed door te laten spoelen. Wanneer kraanwater lang stilstaat in uw leidingen, loopt de kwaliteit terug en wordt het risico op legionella groter. Laat alle kranen daarom goed doorlopen gedurende 1 minuut. Denk hierbij aan wastafelkranen, aanrechtkranen, buitenkranen en douchekranen