Actueel

Doekle Terpstra: "Er is geen bedrijfstak die nog zonder technologie kan"

De installatiebranche is een van de meest betekenisvolle sectoren van Nederland. Dat stelt Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland (voorheen UNETO-VNI) in de voorjaarseditie van CommUNICAtie, het relatiemagazine van Unica. “Wij gaan het verschil maken.”

Samenwerking brengt Unica Hengelo twee nieuwe opdrachten

Unica Building Services Hengelo heeft afgelopen maand twee nieuwe opdrachten verkregen dankzij samenwerking met ketenpartners. Voor Thales Nederland gaat de vestiging in Hengelo de installatietechniek en het gebouwbeheer verzorgen onder regie van Yask. Daarnaast blijft Unica Hengelo samen met Croonwolter&dros voor de twee locaties van Medisch Spectrum Twente ook de komende drie jaar het onderhoud van de installaties verzorgen.

Unica Building Services nu ook SCIOS scope 9 en 10 gecertificeerd

Unica Building Services Oosterhout is recentelijk SCIOS scope 9 (inspectie elektrische arbeidsmiddelen) en SCIOS scope 10 (inspectie elektrisch materieel op brandrisico) gecertificeerd. Het programma aan inspectiemogelijkheden wordt door deze certificering gecomplementeerd. Hierdoor behoort Unica tot één van de eerste, grote technisch dienstverleners van Nederland, die gecertificeerd SCIOS partner is voor wat betreft nagenoeg alle scope inspecties.