Block titel

Unica Building Services

Tekst

Unica Building Services beheert en onderhoudt alle gebouwgebonden installaties om u te verzekeren van een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving. Wij coördineren het totale beheer en onderhoud van gebouwen. Daarnaast voeren wij keuringen en inspecties uit. We staan dag en nacht voor u klaar. Ons online beheerportaal en onze klantteams bieden maximale ontzorging op het gebied van service en support. Met veertien vestigingen verspreid over Nederland zijn we altijd in de buurt.

Actueel

Strukton en Unica voeren gezamenlijk beheer en onderhoud van ProRail uit

ProRail heeft het technisch onderhoud van haar locaties in Zuid en Midden Nederland en voor haar monumentale hoofdkantoren in Utrecht ondergebracht bij een partnership tussen Strukton Worksphere en Unica. Onder de naam ProCUS gaan Strukton en Unica samen met Facilicom 19 gebouwen, terreinen en installaties van ProRail onderhouden. Unica en Strukton Worksphere voeren die opdracht de komende 8 jaar als combinatie uit.

Rijkswaterstaat kiest voor Unica voor integraal onderhoud van ruim 350 locaties

Unica, een van de grootste technisch dienstverleners van ons land, gaat het integrale onderhoud uitvoeren van 355 gebouwen en terreinen van Rijkswaterstaat in Midden- en Zuid Nederland. Het contract is de grootste opdracht ooit van Unica Building Services en heeft een looptijd van 6 jaar, met opties tot 2+2 jaar verlenging. De samenwerking gaat in per 1 juni 2018 en er is een waarde mee gemoeid van tientallen miljoenen euro’s. Unica werkt voor de uitvoering daarvan onder meer samen met KWS (Wegenonderhoud), Sweco (Ingenieursdiensten) en VB+ Vastgoedmanagement. 

Onderhoud installaties Landgoed Leusderend gegund aan Unica

Met gepaste trots mag Unica Building Services, gevestigd te Hoevelaken, de komende jaren het onderhoud plegen op de gebouwgebonden installaties van de panden op Landgoed Leusderend. Op maandag 26 maart 2018 ondertekende Ronald de Kimpe, partner bij VODW, en Jan Willem Keur, directeur bij Unica Building Services, de meerjaren onderhoudsovereenkomst op de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Na een intensieve aanbesteding heeft Unica de partners van Don Bosco Vastgoed kunnen overtuigen van haar klantgerichte aanpak richting haar opdrachtgevers.