Actueel

Unica en Rotterdam Ahoy verlengen samenwerkingsovereenkomst met vijf jaar

Unica is al ruim vijftien jaar technisch partner van Rotterdam Ahoy. Met veel plezier verzorgt Unica het beheer en onderhoud aan de technische installaties van de beroemde evenementenaccommodatie in de havenstad. Afgelopen vrijdag, tijdens de start van het North Sea Jazz Festival, verlengden partijen swingend hun partnerschap met een nieuwe overeenkomst voor de komende vijf jaar.

Alert op legionella

De vakantietijd is weer aangebroken. Dat betekent genieten van een andere omgeving en dus weg van huis en weg van de werkplek. Is uw bedrijf voor langere tijd gesloten? Dan is het bij terugkomst belangrijk om eerst de leidingen goed door te laten spoelen. Wanneer kraanwater lang stilstaat in uw leidingen, loopt de kwaliteit terug en wordt het risico op legionella groter. Laat alle kranen daarom goed doorlopen gedurende 1 minuut. Denk hierbij aan wastafelkranen, aanrechtkranen, buitenkranen en douchekranen

Gemeente Amsterdam en Unica ondertekenen contract

Unica Building Services Amsterdam gaat dertien excellente, monumentale panden van de gemeente Amsterdam onderhouden. Het gaat hierbij om het preventief en correctief onderhoud aan elektrotechnische- en werktuigbouwkundige gebouwgebonden installaties. Het betreft onder andere de ambtswoning van de burgemeester, de stadsloketten, het stadsarchief, de Stadsbank van Lening en de Amsterdamse GGD instellingen. De gemeente Amsterdam en Unica hebben recentelijk (18 juni jl.) de dienstverleningsovereenkomst officieel ondertekend.