Actueel

Unica in 2020 ruim door omzetgrens van € 500 miljoen

Unica, een van de grootste technisch dienstverleners van ons land, heeft ook in coronajaar 2020 uitstekende resultaten behaald. De bedrijfsomzet groeide met meer dan 11% tot € 539 miljoen (2019: € 483 miljoen) en het operationele resultaat (EBITDA) groeide met 8% van € 38,3 naar 41,2 miljoen. Hiermee wordt voor het eerst in de bedrijfshistorie de omzetgrens van een half miljard doorbroken. Vanwege het sterke groeipotentieel van de negen bedrijvenclusters wordt in 2021 een verdere groei in omzet en rendement verwacht. Deze verwachting wordt versterkt doordat Unica in 2021 meerdere acquisities denkt te kunnen realiseren.

Wielertalent Cathalijne Hoolwerf doet ervaring op bij Unica

Hoe vaak maakt een (voormalig) Unica-medewerker kans om de Amstel Gold Race te winnen? Voor Cathalijne Hoolwerf is een overwinning in Nederland’s mooiste wielerklassieker in ieder geval de ambitie. De studente technisch bedrijfskunde kent Unica inmiddels niet alleen als sponsor van haar wielerploeg, maar liep ook een halfjaar stage bij de technisch dienstverlener, op de vestiging in Geleen. 

Unica behaalt opnieuw EcoVadis certificaat voor MVO-prestaties

Naar aanleiding van een recente analyse heeft Unica opnieuw een zilveren EcoVadis-certificaat behaald voor zijn MVO-prestaties. Half december 2020 kende EcoVadis deze internationale erkenning toe aan Unica Groep, dat tot de 26% beste soortgelijke bedrijven behoort die EcoVadis heeft beoordeeld.