Actueel

Pieter van ’t Westeinde treedt toe tot directie Synto

Per 1 juli 2021 wordt Pieter van ’t Westeinde benoemd tot adjunct-directeur van het Zeeuwse Synto. In deze functie gaat hij samen met algemeen directeur Marco Verbeek de directie vormen van het toonaangevende installatiebedrijf uit Goes, dat sinds november 2019 onderdeel uitmaakt van Unica. Het directiekoppel stelt zich ten doel de groei van Synto te versnellen en de marktpositie van Unica als strategisch en technologisch partner in de regio verder te versterken. 

Innovatieve samenwerking Scania en Unica Building Services

Door een innovatief project op gebied van warmte terugwinning wordt de restwarmte die vrij komt bij het lakken van kunststof cabine- en chassisonderdelen in de productiehal van Scania Meppel nu ingezet om de centrale warmte opwekking te ontlasten. Hierdoor wordt er jaarlijks circa 150.000 m3 bespaard, wat neerkomt op een gemiddeld jaarverbruik van ongeveer 125 huishoudens!

Unica benoemt Ron van Laar tot CFO

Unica maakt bekend Ron van Laar (50) vanaf 1 juli 2021 te benoemen tot CFO. Hij volgt Bert Moser (61) op die na een dienstverband van 33 jaar bij Unica afscheid neemt als bestuurder. Bert was sinds 1988 CFO van Unica en treedt toe als adviseur van de RvC van het bedrijf. Ron van Laar is momenteel werkzaam als CFO bij Dynniq en heeft veel ervaring in financiële bestuursfuncties van uiteenlopende bedrijven. Unica is met een omzet van € 539 miljoen in 2020 en 3.000 werknemers een van de grootste technisch dienstverleners van ons land.