Block titel

Unica Building Services

Tekst

Unica Building Services beheert en onderhoudt alle gebouwgebonden installaties om u te verzekeren van een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving. Wij coördineren het totale beheer en onderhoud van gebouwen. Daarnaast voeren wij keuringen en inspecties uit. We staan dag en nacht voor u klaar. Ons online beheerportaal en onze klantteams bieden maximale ontzorging op het gebied van service en support. Met veertien vestigingen verspreid over Nederland zijn we altijd in de buurt.

Actueel

“Breed draagvlak voor Klimaatakkoord belangrijk voor benodigde opschaling”

Unica onderschrijft de positieve conclusies van Uneto-VNI op de hoofdlijnen van het Klimaatakkoord. De branchevereniging stelt dat duurzame technologie een sleutelrol gaat spelen bij het op grote schaal energiezuinig maken van woningen en gebouwen.

Alert op legionella

De vakantietijd is weer aangebroken. Dat betekent genieten van een andere omgeving en dus weg van huis en weg van de werkplek. Is uw bedrijf voor langere tijd gesloten? Dan is het bij terugkomst belangrijk om eerst de leidingen goed door te laten spoelen. Wanneer kraanwater lang stilstaat in uw leidingen, loopt de kwaliteit terug en wordt het risico op legionella groter. Laat alle kranen daarom goed doorlopen gedurende 1 minuut. Denk hierbij aan wastafelkranen, aanrechtkranen, buitenkranen en douchekranen

Strukton en Unica voeren gezamenlijk beheer en onderhoud van ProRail uit

ProRail heeft het technisch onderhoud van haar locaties in Zuid en Midden Nederland en voor haar monumentale hoofdkantoren in Utrecht ondergebracht bij een partnership tussen Strukton Worksphere en Unica. Onder de naam ProCUS gaan Strukton en Unica samen met Facilicom 19 gebouwen, terreinen en installaties van ProRail onderhouden. Unica en Strukton Worksphere voeren die opdracht de komende 8 jaar als combinatie uit.