Building Intelligence

Unica Building Intelligence

Unica Building Intelligence

Unica Building Intelligence integreert alle technische installaties in een gebouw, door middel van intelligente gebouwautomatisering. Deze toepassingen zorgen voor een uniforme aansturing van alle gebouwfuncties. Het cluster bestaat uit de bedrijven Unica Building Automation en de onafhankelijke bedrijven Regel Partners en Numan & Kant.

Als merkonafhankelijke projectpartner realiseert Unica Building Automation complete regeltechnische projecten en systeemintegraties en stemt systemen perfect op elkaar af. Daarnaast wordt bijvoorbeeld ook informatie over de bezettingsgraad en prestaties van gebouwen gegenereerd.

Het zelfstandig opererende Regel Partners realiseert complexe gebouwautomatisering- en IoT-oplossingen  Daarmee worden nieuwe oplossingen voor bijvoorbeeld energiebesparing, het vergroten van de gebruikersefficiency of verhoging van de integrale veiligheid mogelijk.

Numan & Kant bedient diverse toonaangevende klanten in de gezondheidszorg, hoger onderwijs, hoogwaardige real estate en research. Als productonafhankelijk aanbieder van oplossingen voor meet- en regeltechniek verzorgt Numan & Kant totaalprojecten voor klimaatinstallaties in gebouwen.

Cluster Building Intelligence