Unica-bedrijven breiden uit in Hoevelaken | Unica

Unica-bedrijven breiden uit in Hoevelaken

Unica-bedrijven breiden uit in Hoevelaken


Verschillende bedrijven uit het Unica-netwerk nemen deze zomer een nieuw kantoor in Hoevelaken in gebruik. De opening van het kantoor aan De Beek 18, op circa 400 meter afstand van het bestaande Unica-kantoor aan De Wel, is nodig omdat diverse Unica-bedrijven de afgelopen jaren zijn gegroeid. Het kantoor aan De Beek gaat voorlopig plaats bieden aan circa 200 medewerkers. Het kantoor beschikt over een parkeerkelder met ruim 150 parkeerplaatsen. 

Regel Partners heeft op vrijdag 5 juli de primeur en wordt de eerste nieuwe bewoner van het kantoor aan De Beek. Het onafhankelijk opererende bedrijf verhuist die dag naar het nieuwe kantoor in Hoevelaken, waar het een eigen verdieping krijgt. Vanaf die datum is de vestiging van Regel Partners aan De Wel 7 niet meer in gebruik. Een week later zal ook Unica Fire Safety het nieuwe kantoor aan De Beek in gebruik nemen. Het in brandbeveiliging gespecialiseerde Unica-bedrijf zit nu nog aan De Wel 15, maar verhuist op dinsdag 9 juli naar het nieuwe kantoor. Na de zomervakantie maakt tenslotte Hellemans Consultancy, onderdeel van het cluster Unica Energy Solutions, de overstap naar een eigen verdieping van De Beek. Het onafhankelijk opererende Hellemans Consultancy sluit eind augustus dan ook de vestiging in Den Dolder. 

Het hoofdkantoor van Unica Groep blijft gehuisvest aan De Wel 15, maar door de verhuizingen ontstaat er op dat kantoor wel ruimte voor verdere groei van andere Unica-bedrijven die daar ook gehuisvest zijn. Onder meer Unica Building Services, Unica Building Automation, Unica Datacenters, Unica ICT Solutions en Unica Special Security Projects behouden of krijgen ruimte aan De Wel 15.