Verrijk en versterk klantrelaties met Dynamics Customer Insights | Unica

Verrijk en versterk klantrelaties met Dynamics Customer Insights

Verrijk en versterk klantrelaties met Dynamics Customer Insights

Marketing is als veelzijdig vak betrokken bij tal van doelstellingen in een organisatie. Het gaat daarin niet alleen over collega’s voorzien van benodigde middelen, maar steeds vaker ook over het genereren en warmhouden van leads en het opbouwen van relaties met klanten. Als marketeer heb je daar een breed scala aan tools voor in handen, met bergen vol werkzaamheden. 

De snelheid waarin de wereld zich ontwikkeld, campagnes die je langere tijd in wilt zetten maar wel steeds wilt aanpassen op hoe ze scoren, sneller inspelen op nieuwe trends en dan ook nog marketingleads binnenhalen én iedereen in en buiten je organisatie tevreden houden? 

Hoe houd en bewaak je nog enige vorm van overzicht en hoe zorg je ervoor dat je als marketeer de tools in handen blijft houden om het verschil te maken?

Afbeelding
Neem direct contact op

Draai campagnes met inzicht

Marketingautomatisering en de beschikking over inzichten; het zijn onmisbare instrumenten voor jouw marketingteam om alle mogelijke communicatiekanalen en -manieren om jouw (potentiële) klanten te bereiken. Met Dynamics Customer Insights, de nieuwe naam van Dynamics Marketing, heb je als marketeer een alles-in-één oplossing, waarmee jij daadkrachtig en vertrouwd de juiste data in handen hebt én realtime klantreizen bouwt. Maar daar houdt het niet op. 

Met de volgende generatie AI en CoPilot stel jij jezelf in staat om nieuwe klantinzichten te ontsluiten en klantervaringen gericht te creëren op basis van klantgedrag en -voorkeur. Data-analist? Je hoeft het niet te zijn om gegevens te gebruiken en te analyseren. In je natuurlijke taal vraag je daarnaast suggesties voor bijvoorbeeld nog frissere nieuwsbrieven, meer engagement en de nodige inspiratie om jouw marketing naar een nog hoger level te brengen. 

Benut met marketing automation alle kansen voor meer marketing to business

Afbeelding
1

Zet alle mogelijke communicatiekanalen in en schotel jezelf eenvoudig passende suggesties voor

Afbeelding
2

Haal klanten binnen en ontwikkel sneller loyaliteit

Afbeelding
3

Personaliseer slim klantervaringen uit jouw data op basis van voorspellingen

Afbeelding
4

Bouw een vertrouwensrelatie op met (potentiële) klanten

Afbeelding
5

Benut AI en CoPilot waarmee jij nog meer haalt uit jouw kostbare tijd

 

Sophie Paul

Stel je vraag, vertel je verzoek of leg je uitdaging voor aan onze specialisten

Meer weten over hoe je marketing én CRM naar een next level kan brengen met Customer Insights binnen Dynamics? Of ben je benieuwd naar alle nieuwe features van Dynamics Customer Insights en hoe je deze optimaal kunt inzetten voor jouw marketingteam? Wat je vraag, uitdaging of verzoek ook is, laat ons jou meenemen in de wereld van digitale mogelijkheden.

Vul het formulier hieronder in om in contact te komen met één van onze marketing automation specialisten, voor een vrijblijvende demo of meer informatie.