Over Unica

Hoe krijg ik mijn datacenter volledig up to date en klaar voor de toekomst?

Heeft mijn serverruimte voldoende vermogen per m2? Voldoet mijn datacenter aan de TIER-classificatie? – zijn vragen die van belang zijn bij het optimaal beheren van uw data.

Niet alleen in het geval van nieuwbouw, maar bij bestaande datacenters is het van groot belang dat data veilig en duurzaam beheerd kan worden. Het is bijvoorbeeld van belang om niet de fout te maken de capaciteit van het bestaande datacenter uit de breiden, zonder rekening te houden met de grenzen van het oorspronkelijk ontwerp, de beveiliging en de toename aan warmteafgifte. Hierdoor zetten veel datacenters zichzelf letterlijk en figuurlijk onder spanning.

Unica Fastcom – de oplossing voor uw databeheer vraagstuk
Een oplossing voor elk denkbaar databeheer vraagstuk vindt u bij Unica, de businessunit Unica Fastcom is gespecialiseerd in de technische infrastructuur van datacenters. Door heel Nederland adviseert, ontwerpt en bouwt Fastcom betrouwbare, veilige en technisch hoogstaande web hostingcenters, computerruimten en datacenters.

Dit doet Unica als hoofdaannemer met een projectteam dat volledig op maat ingericht wordt. Via een zogenaamde quickscan-analyse worden uw specifieke wensen en situatie snel inzichtelijk gemaakt. Na deze analyse, presentatie van het plan van aanpak en akkoord op de begroting, zorgt Unica Fastcom snel en vakkundig voor een datacenter dat (weer) voldoet aan de hoge eisen van deze tijd.

Unica Fastcom is daarnaast uw partner bij de uitbreiding en/of ‘upgrade’ van uw huidige datacenter. Want voor optimale prestaties en beschikbaarheid is goed beheer en het plegen van periodiek onderhoud geen keuze maar noodzaak. Hiermee waarborgt u de continu├»teit van uw organisatie en uw data.

Bezoekadres
De Wel 15
3871 MT Hoevelaken

Postadres
Postbus 202
3870 CE Hoevelaken

telefoon 033 - 24 78 080 
P. (Paul) Ike
Managing director Unica Fastcom
 
english
Unica corporate film
Unica corporate film