Interactief vergaderen met Microsoft Teams Rooms | Unica

Interactief vergaderen met Microsoft Teams Rooms

Interactief vergaderen met Microsoft Teams Rooms

Interactief vergaderen met Microsoft Teams Rooms

Nu we steeds vaker hybride werken, zijn we als medewerkers niet altijd meer op kantoor te vinden. Een blik op de toekomst van werken laat ons zien dat de mens en behoeften steeds centraler komen te staan. Ongeacht de locatie of het device kunnen we op elke manier met elkaar communiceren, zo ook tijdens vergaderingen en meetings, gepland of ongepland. Maar wanneer er nu een aantal deelnemers alleen digitaal aansluit zorgt dat niet altijd voor een goed betrokkenheidsgevoel. 

Met Microsoft Rooms leg je die belangrijke brug tussen fysiek en digitaal communiceren. Deelnemers breng je samen met behulp van de HD video- en audiosystemen in de vergaderruimte. Jijzelf en je collega’s of zelfs externen laat je volledig inclusief en interactief deelnemen aan de vergadering. Met één druk op de knop ‘join’ en start je jouw vergadering; als deelnemer ervaar je een ultiem gevoel van samenwerken, vanaf welke locatie je ook deelneemt!

Afbeelding
Neem direct contact op
De optimale hybride vergaderervaring met Teams Rooms

De optimale hybride vergaderervaring met Teams Rooms

Een uniforme gebruikerservaring in elke ruimte, groot of klein, en met elk gewenst device participeren. Met Teams Rooms ervaart elke deelnemer van een vergadering of meeting een gelijkwaardige betrokkenheid en kan daardoor optimaal participeren. Jouw nieuwe Teams-ruimtes zijn volledig geoptimaliseerd om dat te kunnen realiseren. 

Een gevoel van afstand in een meeting is verleden tijd. Aantekeningen of notulen maken van een vergadering? Het is verleden tijd. Alle intelligentie, AI en registratie vindt plaats door Microsoft; alle spraak wordt omgezet naar data en automatisch verwerkt en vastgelegd. Zo houd je alle focus en aandacht  bij de meeting, en heb je het nodig is alles á la minute te raadplegen.

Jannes Janssen

Stel je vraag, vertel je verzoek of leg je uitdaging voor aan onze specialisten

Weten hoe jij jouw vergaderingen en vergaderruimtes naar een hoger niveau kunt tillen? Of hoe je jouw Teams-platform nog verder kunt uitbreiden voor een nog optimalere communicatie? Wat je vraag, uitdaging of verzoek ook is, laat ons jou meenemen in de wereld van digitale mogelijkheden.

Laat hieronder je gegevens achter, onze communicatiespecialist Jannes Janssen staat samen met zijn team voor je klaar!