Optimale bereikbaarheid; bel via Microsoft Teams! | Unica

Optimale bereikbaarheid; bel via Microsoft Teams!

Optimale bereikbaarheid; bel via Microsoft Teams!

bel via Microsoft Teams

Het gebruik van Microsoft Teams is op verschillende manieren al behoorlijk genormaliseerd; we chatten, videobellen én vergaderen via Teams. Maar je kunt het gebruik ervan ook nog uitbreiden, ‘gewoon’ door er met Teams Telefonie ook je eigen en bedrijfsnummers aan toe te voegen! Daar waar de vaste nummers nu nog vaak doorverbonden worden op mobiele nummers of via een receptioniste lopen, gewoonweg omdat men niet weet waar welke collega is door het hybride werken, kan dat met Teams Telefonie ook anders. 

Word je gebeld op jouw zakelijke nummer, dan neem je op via het device waar je op dat moment op werkt of op dat moment bij je hebt. Alle mogelijke communicatiemogelijkheden zijn verbonden met elkaar en zo ben je via je laptop, tablet of vergaderruimte, ook via je mobiele telefoon altijd, overal en veilig bereikbaar! Een snelle vraag over de chat? Een online vergadering organiseren? Of is het toch gemakkelijker om de telefoon te pakken? Jij kiest zelf wat het beste past. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk?

Afbeelding
Neem direct contact op
Vergroot je werkgemak en verbeter je bereikbaarheid

Vergroot je werkgemak en verbeter je bereikbaarheid

Telefonie wordt met Teams volledig geïntegreerd binnen jouw digitale werkplek. Waar Teams en Telefonie eerst los van elkaar functioneerden, worden nu alle telefonie en bereikbaarheidsfuncties binnen Teams bij elkaar gebracht. Chatten, videobellen, werken met bestanden én bellen via vaste nummers. Doordat je werkt met gesprekstatussen, zie je nu in één oogopslag of de persoon die je wilt bellen beschikbaar is. Dit helpt om de bereikbaarheid van jouw organisatie te vergroten. 

Bellen met Teams levert je, naast een hoop werkgemak, nog veel andere voordelen op. Denk bijvoorbeeld aan onbeperkt zakelijk bellen en gebeld worden, maar ook aan het eenvoudig doorverbinden van gesprekken en het makkelijk bijschakelen van collega’s. Of denk nog breder door met gelaagdheid binnen dezelfde applicatie van een spraakoproep naar een videogesprek of -meeting met meerdere mensen te gaan.

Benieuwd hoe jij jouw Teams kunt versterken? Bekijk dan hier het webinar Teams+AI!

De overstap naar de telefonie van de toekomst

De overstap naar de telefonie van de toekomst

Bellen met Teams, het is niet alleen een vervanging van jouw telefooncentrale, maar een geheel nieuwe mogelijkheid van communiceren, alles in één applicatie. Is de overstap naar telefonie via Microsoft Teams ook iets voor jouw organisatie? Wil je dit in fases doen? Denk je dat het niet kan door bijvoorbeeld een bepaald gebruikt proces? En wanneer moet je deze stap dan daadwerkelijk maken? Onze expert op het gebied van communicatie, Jannes Janssen, vertelt erover. 

Afbeelding
ontdek het in de whitepaper
Jannes Janssen

Ben jij klaar om afscheid te nemen van jouw vaste kantoortelefoon?

Ben jij klaar om afscheid te nemen van jouw vaste kantoortelefoon? Onze specialisten op het gebied van UC, bereikbaarheid, communicatie  en Microsoft Teams helpen je graag om de mogelijkheden voor jouw organisatie te onderzoeken. Lees je liever direct al meer over dit onderwerp? Download dan hierboven onze gratis whitepaper over bellen met Teams!