Unica Industry Solutions: specialist in industriële diensten

Over Unica Industry Solutions

Over Unica Industry Solutions

Unica Industry Solutions ontzorgt de procesindustrie, waterbranche en maakindustrie met nieuwbouw, upgrades en migraties van technische installaties. Efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid staan daarin voorop. Door de turnkey aanpak levert Unica Industry Solutions een essentiële bijdrage aan het verlagen van productiekosten en het maximaliseren van de output. In alle takken van de industriële branche is Unica Industry Solutions actief.

Prijsconcurrentie begrijpen
Om de Nederlandse industrie te laten overleven in een wereld van prijsconcurrentie is verregaande automatisering noodzakelijk. Automatisering vermindert de afhankelijkheid van mankracht. Dat scheelt arbeidskosten en heeft een positieve invloed op het bedrijfsresultaat. Met veelzijdige oplossingen biedt Unica Industry Solutions opdrachtgevers een totaaloplossing voor ieder vraagstuk op het gebied van procesautomatisering. Van concept-engineering tot detail-engineering en van realisatie tot service. Dankzij uitgebreide kennis van productieprocessen, energiebeheer, besturingstechniek en ICT-infrastructuren is Unica Industry Solutions de juiste gesprekspartner in de zoektocht naar gerichte oplossingen. Dankzij de betrokken, proactieve en ondernemende houding van de teamleden gebeurt dat snel en efficiënt. Dit betekent complete ontzorging, zodat opdrachtgevers verder kunnen met hun corebusiness.

Solide partner
Unica kent een ruim 80-jarige historie als zelfstandige technisch dienstverlener met specifieke kennis van en ervaring in de industrie. Unica Industry Solutions is een solide partner voor technische installaties voor de proces- en de maakindustrie en de waterbranche. De specifieke kennis en kunde van Unica Industry Solutions is geografisch verspreid over Nederland, met vestigingen in Zwolle, Bodegraven, ‘s-Hertogenbosch en Venlo.