Procesequipment

Proces
Van concept tot realisatie. Unica Industry Solutions ontwerpt het complete productieproces, van concept tot realisatie. Het bedrijf is sterk in processen met vloeibare of vaste stoffen. Unica Industry Solutions is bekend met vele technieken op het gebied van transporteren, mengen, doseren, indampen, verhitten, koelen en reinigen. De jarenlange ervaring is opgedaan in de food, lichte chemie, farmacie en energie. Ontwerpen worden volledig in 3D-CAD gemaakt waardoor de opdrachtgever de installatie van tevoren tot in detail kan bekijken.

Werktuigbouw
De vakmensen van Unica Industry Solutions bouwen hoogwaardige installaties en hebben ruime kennis van HACCP, EHEDG en ATEX in huis. Unica Industry Solutions beschikt over een eigen prefab werkplaats voor kunststof, RVS en staal, waar complete skids gefabriceerd kunnen worden.

Productieverhuizingen
Complete productielijnen verplaatsen naar een andere locatie? Geen probleem voor Unica Industry Solutions! Unica Industry Solutions verzorgt de gehele operatie van nulmeting tot inbedrijfname. De huidige installatie wordt in 3D ingescand en in een 3D pakket in de nieuwe omgeving geprojecteerd. Hierna verzorgt Unica Industry Solutions integraal de complete verhuizing, zodat de installatie op de nieuwe locatie weer kan draaien volgens de laatste normen en eventuele nieuwe wensen.