Industrie & Techniek

Unica Industry Solutions werkt al vele jaren voor diverse opdrachtgevers in de procesindustrie, maakindustrie, machinebouw en waterbouw.

Procesindustrie
Duurzaam, innovatief, efficiënt en betrouwbaar produceren. Daar gaat het om in de procesindustrie. Unica Industry Solutions biedt opdrachtgevers in de food, feed, farmaceutische, biogas en nucleaire industrie een totaalpakket: van technische installaties en gebouwautomatisering tot complete procesautomatisering. Van mengen en doseren tot het reinigen van installaties met lasertechnologie.

Maakindustrie 
Voor de maakindustrie zorgt Unica Industry Solutions met behulp van ICT en procesautomatisering voor een goede verbinding tussen verschillende productie-eenheden. Performancemetingen maken optimalisatieprincipes zoals LEAN mogelijk. Unica Industry Solutions biedt opdrachtgevers maximaal inzicht, zodat zij betrouwbaar, kostenefficiënt en veilig (SIL/PL) kunnen produceren.

Machinebouw
De technici van Unica Industry Solutions hebben uitgebreide kennis van diverse productietechnieken, PLC- en SCADA-systemen en fungeren als het verlengstuk van de engineering- en montageafdeling van opdrachtgevers. De programmeurs, inbedrijfstellers en monteurs van Unica Industry Solutions staan in Nederland en wereldwijd voor opdrachtgevers klaar op project-, regie- of detacheringsbasis.

Waterbouw
Unica Industry Solutions is een innovatieve en duurzame speler in de waterbouw. De oplossingen van Unica Industry Solutions zorgen voor een zo hoog mogelijke productie en een zo hoog mogelijke veiligheid van installaties. Unica Industry Solutions heeft ervaring met de complete beheersing van het oppervlaktewater, afvalwater (van rioolgemalen tot grote waterzuiveringen), tunnels, bruggen en het benutten van vrijkomend biogas.