Over Unica
Home > Over Unica > Gespecialiseerde bedrijven > Unica Regeltechniek

Unica Regeltechniek brengt comfort in ieder gebouw

Bezoekadres
Schrevenweg 1
8024 HB Zwolle

Postadres
Postbus 623
8000 AP Zwolle

telefoon 038 - 45 60 603

 

A.T. (Alfred) Hop MBA
Directeur Unica Regeltechniek
 

Een comfortabel werkklimaat, innovatief en zorgeloos geregeld?


De integrale aanpak van meet- en regeltechniek
Meet- en regeltechniek is overal. Denk alleen al aan de klimaatregeling, zonwering, verlichting en beveiliging van uw gebouw. Als alle technische installaties goed werken, voelen mensen zich prettig en veilig. Regeltechniek staat dus voor comfort.

Gecombineerd met andere duurzaamheidsmaatregelen, zoals isolatie en energiezuinige verlichting, realiseert u met meet- en regeltechniek een duurzaam gebouw. Dit verlaagt uw energie- en onderhoudskosten, verhoogt de waarde van uw gebouw en is ook nog eens goed voor het milieu. 

Energiezuinig
De aanwezigheid van meet- en regeltechniek is dus vanzelfsprekend. Toch valt er nog een wereld te winnen als het gaat om de inregeling en onderlinge afstemming van gebouwgebonden installaties. Zo heeft TNO onderzocht dat 75% van de klimaatinstallaties in gebouwen niet optimaal werkt. Deze installaties gebruiken gemiddeld 25% meer energie dan noodzakelijk. Door uw regeltechnische installatie goed te laten inregelen, kunt u onnodige energieverspilling voorkomen en geld besparen.


Brochure
Lees deze brochure over meet- en regeltechniek, klik op afbeelding
Voordelen van  goed werkende installaties:
 
  • Bedrijfscontinu├»teit
  • Aangenaam werk-/leer- of verblijfsklimaat
  • Lagere energierekening
  • Grip op de onderhoudskosten
  • Lage Total Cost of Ownership (TCO)


Unica Regeltechniek brengt comfort in ieder gebouw
Unica Regeltechniek is al ruim veertig jaar een autoriteit in meet- en regeltechniek en gebouwautomatisering en daar zijn we trots op. Wij zorgen voor optimale regeling en integratie van alle gebouwgebonden installaties. U treft die techniek niet alleen aan in kantoren en scholen, maar ook in hightech omgevingen als ziekenhuizen, computercentra en de industrie. Een goede afstemming van uw regeltechniek verhoogt het comfort, verbetert de luchtkwaliteit en zorgt dat u kunt besparen op uw energierekening.


 
Goed geregeld
Doordat de verschillende installatiedisciplines geen geheimen voor Unica Regeltechniek hebben, kunt u uw complete regeltechnische traject - van systeemengineering tot en met de nazorg - met een gerust hart aan Unica overlaten. Voor u levert deze werkwijze veel voordeel op, zoals een perfecte afstemming met andere installatiedisciplines, strakke planning en een concurrerende prijs. Zo zorgt Unica samen met haar opdrachtgevers voor kostenbesparingen en efficiencyverbeteringen. Kiezen voor Unica Regeltechniek en gebouwautomatisering, is kiezen voor perfecte systeemintegratie, optimale oplossingen en een duurzame relatie.
english
Unica corporate film
Unica corporate film
Referenties