Technisch beheer in de sport, cultuur & hospitality

Sport, Cultuur & Hospitality

Sport, Cultuur & Hospitality

Ontspannen naar een excellente klantbeleving
Organisaties in de sport, cultuur en hospitality zijn dagelijks bezig om gasten een ervaring te bieden waarbij plezier en ontspanning voorop staan. Hebben ze het naar hun zin, of kan het misschien nog beter? Ook bij Unica Building Services staat de klant centraal. Unica Building Services verzorgt en beheert een feilloos werkende techniek op het gebied van licht, geluid, comfort en veiligheid. Zo werken we samen met opdrachtgevers aan de ultieme klantbeleving!  

Het voordeel van een complete technisch dienstverlener
Unica Building Services kan alle denkbare facetten van de techniek verzorgen en beheren in bijvoorbeeld een hotel, sportaccommodatie, theater of wellness center. Van klimaatinstallaties en stroomvoorziening tot een uitgebreide ICT-infrastructuur. Welke vraag er ook is, samen met zijn zusterbedrijven heeft Unica Building Services een passende oplossing die snel en geruisloos uitgevoerd wordt. Zo kunnen gasten ongestoord van de gastvrijheid blijven genieten. 

Veiligheid
Waar grote groepen mensen worden ontvangen, spelen ook veiligheidsvoorzieningen en –installaties een grote rol. Goede beveiliging vraagt om een integrale aanpak waarbij beveiligings-, gebouwbeheersystemen en ICT onderling informatie uitwisselen. Unica Building Services weet als geen ander welke specifieke veiligheidsvraagstukken de branche kent, dus opdrachtgevers kunnen erop vertrouwen dat Unica Building Services alle oplossingen tot in de finesses beheerst. Ook de kennis vanuit zusterbedrijven van Unica Building Services vormt daarbij een waardevolle aanvulling.

Green Key en duurzame energie
Zwembaden, sporthallen en theaters gebruiken behoorlijk wat energie. Denk aan verlichting, ventilatie en het verwarmen of koelen van ruimtes. Dat drukt zwaar op de energierekening en op het milieu. Organisaties willen het energieverbruik en de energiekosten dan ook zo laag mogelijk houden, en hebben wellicht zelfs ambities richting een Green Key certificering. Unica Building Services helpt organisaties samen met zijn zusterbedrijven graag te verduurzamen, bijvoorbeeld door het integreren van duurzame energieoplossingen om voor bezoekers een comfortabele omgeving te creëren met minimale energie- en onderhoudskosten.
 
Wie een solide en betrokken partner zoekt die als geïntegreerd onderdeel van een organisatie werkt aan een excellente klantbeleving, is bij Unica Building Services aan het juiste adres!

Referenties:
Noord Brabants museum
Westcord City Center
Remada Apollo
Ahoy Rotterdam
Discovery Center
Stedelijk Museum