Technisch beheer voor industrie & techniek

Industrie & Techniek

Industrie & Techniek

Voor de maakbaarheid van morgen
Veiligheid? Boven alles. Beschikbaarheid? Honderd procent. Efficiency? Optimaal. Met de continue vraag naar producten en diensten die sneller, beter, betrouwbaarder, nauwkeuriger of gewoonweg mooier zijn, worden hoge eisen gesteld aan de industriële sector. En daarmee ook aan de techniek. Unica Building Services begrijpt die wereld en helpt dan ook graag te voldoen aan de eisen van morgen. 

Samen met het zusterbedrijf Unica Industry Solutions werkt Unica Building Services dagelijks aan het ontwerpen, realiseren en stroomlijnen van productieprocessen in de (maak)industrie. In die nauwe samenwerking neemt Unica Industry Solutions het ontwerp, de realisatie en het stroomlijnen van de productieprocessen voor zijn rekening. Unica Building Services verzorgt het beheer en onderhoud van alle technische installaties van de productielocaties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de luchtbehandeling, airconditioning en afzuiginstallaties. Gezamenlijk resulteert dat in een integrale aanpak op het gebied van procesdesign, werktuigbouwkundige installaties en complete procesinstallaties.

Specialisten die de industrie begrijpen
Unica Building Services brengt dit specialisme in de praktijk in onder meer de food, pharma, machinery en maakindustrie. De deskundige teams van Unica Building Services weten waar de prioriteiten liggen en functioneren waar nodig als verlengstuk van de eigen (technische) organisatie. Zij denken actief mee over verbetermogelijkheden en werken systematisch volgens de geldende industriële richtlijnen en protocollen. 

Continu productieproces
De installaties van een productiefaciliteit zijn minstens zo belangrijk als de productiestraat zelf. Unica Building Services is ingericht op een continu productieproces. Daarbij wordt geanticipeerd en gepland op slim onderhoud aan technische installaties. Dankzij flexibiliteit en 24/7 inzetbaarheid weten opdrachtgevers zich met Unica Building Services verzekerd van een technisch partner die ervoor zorgt dat de technische installaties op de productiefaciliteiten blijven draaien.

Performance-garantie
Unica Building Services ontwerpt alle gebouwgebonden installaties zoveel mogelijk in 3D, zodat vooraf precies duidelijk is waar opdrachtgevers aan toe zijn. Met het oog op efficiency in het bouwproces wordt gebruik gemaakt van prefab-fabricage. Via het managementinformatiesysteem hebben opdrachtgevers altijd en overal real time inzicht in de prestaties van installaties.

Wie een solide en betrokken partner zoekt die als geïntegreerd onderdeel van een organisatie werkt aan de maakbaarheid van morgen, is bij Unica Building Services aan het juiste adres!