Technisch beheer voor transport en logistiek

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Kostenefficiëntie door duurzame innovatie
Organisaties in de transport & logistiek zijn letterlijk en figuurlijk altijd in beweging. De markt wil steeds meer, steeds sneller, tegen lagere kosten en ook nog eens milieuvriendelijker. Het antwoord op deze uitdagingen ligt in innovatie, efficiency en duurzaamheid. Op het gebied van technisch beheer en onderhoud kan Unica Building Services helpen deze slag te maken.  

De producten die een transportorganisatie vervoert, op- en overslaat moeten altijd in excellente staat en met de hoogste kwaliteit bij de klant worden afgeleverd. Kwaliteit, snelheid en efficiëntie; het begint allemaal bij uitstekende technische installaties. Unica Building Services zorgt er 24/7 voor dat distributiecentra goed verlicht zijn, de speeddeuren naadloos functioneren en de klimatisering voor specifieke productgroepen perfect staat afgesteld. Daarnaast adviseert Unica Building Services over de nieuwste concepten om het werken in de transport & logistiek te veraangenamen, zoals met slimme meeloopverlichting en klimaatsystemen in distributiecentra. 

Besparen met duurzame energie
In een non-stop economie wordt veel energie gebruikt. Logistieke processen hebben immers een grote behoefte aan warmte, koude en elektriciteit. Aan organisaties de taak om het energieverbruik en de energiekosten zo laag mogelijk te houden en de CO2-uitstoot te beperken. Daarin staan opdrachtgevers niet alleen: Unica Building Services integreert samen met zijn zusterbedrijven duurzame energieoplossingen om het juiste klimaat te creëren met minimale energie- en onderhoudskosten

Technisch beheer altijd dichtbij
Of een locatie nu gecentreerd is op één plek in het land of op meerdere locaties, het is handig om één aanspreekpunt te hebben om alles mee te regelen. Met ruim 400 specialisten in veertien vestigingen is Unica Building Services altijd dichtbij. Zo kan Unica Building Services altijd een passende oplossing bieden in het beheer van technische installaties.

Wie een solide en betrokken partner zoekt die als geïntegreerd onderdeel van een organisatie werkt aan een kosteneffectieve logistiek, is bij Unica Building Services aan het juiste adres! 

Referenties:
Bol.com
Diverse DHL locatie