Technisch beheer voor vastgoed

Vastgoed

Vastgoed

Gebouwen in duurzame topconditie
Met slim technisch beheer, optimalisaties en verduurzaming houdt Unica Building Services gebouwen in de gewenste conditie. Daarbij kijkt Unica Building Services continu kritisch naar de beheersing van budgetten, het optimaal gebruik maken van de servicekosten en het verlagen van de Total Cost Of Ownership (TCO).

Aantrekkelijk vastgoed 
Goed onderhoud van vastgoed bepaalt in grote mate de kwalitatieve uitstraling en de waardeontwikkeling ervan. Gebouwen in goede conditie zorgen immers voor een hogere bezettingsgraad. Unica Building Services helpt graag om panden zo aantrekkelijk mogelijk te houden op het gebied van comfort, veiligheid, communicatie en duurzaamheid. 

Slim onderhoud
Unica Building Services vertaalt vastgoedbeleid naar slim onderhoudsbeleid in een meerjaren onderhoudsplan (MJOP). Zo krijgen opdrachtgevers meer inzicht, meer voorspelbaarheid, lagere kosten en hogere duurzaamheid op de langere termijn. Investeringen worden specifieker gemaakt en vastgesteld en Unica Building Services bedenkt duurzame onderhoudsoplossingen voor vervangingen. Hierdoor wordt de ‘Total Cost of Ownership’ (TCO) aanzienlijk verlaagd. Naast installatietechnisch onderhoud en beheer kunnen opdrachtgevers bij Unica Building Services ook terecht voor bouwtechnisch onderhoud en beheer; dat is wel zo makkelijk! 

Vastgoed verduurzamen. 
BREEAM-NL is een instrument dat inzichtelijk maakt hoe gebouwen te verduurzamen zijn. De nieuwe versie van BREEAM-NL beloont ook het gebruik van Cradle to Cradle gecertificeerde producten. Samen met zusterbedrijf Unica Energy Solutions werkt Unica Building Services volgens het BREEAM-NL schema en is het volledig bekend met de BREEAM-NL beoordelingsrichtlijnen (BRL). Unica Building Services adviseert graag over de verduurzaming van bestaande en nieuwe panden, duurzame onderhouds- en beheeroplossingen en het gebruik van duurzame materialen. 

Total cost of ownership (TCO)
Bij Unica Building Services is de zorg voor gebouwen volledig toegespitst op de specifieke situatie en wensen. Het verhelpen van storingen en advies over meerjarenbegrotingen, energieverbruik en technische exploitatie kunnen van wezenlijk (financieel) belang zijn. Unica Building Services benadert elke situatie daarom multidisciplinair. De ervaring in de vastgoedbranche en kennis van duurzame technieken leveren opdrachtgevers extra voordeel op in de vorm van integrale beheeroplossingen met een optimaal resultaat: het voorkomen van uitval van installaties en het verlagen van de total cost of ownership (TCO).

Wie een solide en betrokken partner zoekt die als geïntegreerd onderdeel van een organisatie werkt aan vastgoed in topconditie, is bij Unica Building Services aan het juiste adres!

Referenties:
C&W DTZ
Savills
CBRE
JJL
Merin
Verwey vastgoed