Technisch beheer voor zakelijke en financiële dienstverlening

Zakelijke en financiële dienstverlening

Zakelijke en financiële dienstverlening

Kantoren om trots op te zijn
Een kantoor moet een inspirerende omgeving zijn met aantrekkingskracht op de medewerkers. Het moet er aangenaam zijn om te verblijven en iedereen moet er comfortabel kunnen werken, samenwerken en ontmoeten. Daarbij wil men ook graag trots zijn op het kantoor en beschikken over alle faciliteiten, van “Het Nieuwe Werken” tot coffee corner. Unica Building Services zorgt ervoor dat kantoren technisch goed (blijven) functioneren. Daarbij gebruikt Unica Building Services de nieuwste onderhoudsconcepten om een kantoor slimmer, duurzamer, flexibeler en kostenefficiënter te maken. Door bijvoorbeeld gebouw en gebruiker beter met elkaar te laten communiceren, kunnen comfort, efficiency en daarmee de prestaties worden verhoogd. 

Kantoorgebouwen worden steeds doelmatiger en efficiënter. Doelmatiger door vooral die faciliteiten te bieden waarvoor medewerkers naar kantoor komen. Efficiënter door met een slimme inrichting en flexibel gebruik van werkplekken te besparen op de vierkante meters. Het is daarbij vanzelfsprekend dat de verlichting en de apparatuur werken, de boardroom en de kantoren verwarmd zijn in de winter, verkoeling geven in de zomer en dat het sanitair naar behoren functioneert. Allerlei zaken die logisch zijn en tot de basisvoorwaarden van een gebouw behoren. Ook een goede luchtkwaliteit, geventileerde ruimtes en verlichting die zich aanpast aan de hoeveelheid zonlicht zorgen voor extra comfort.

Basisvoorwaarden in de zakelijke dienstverlening
Unica Building Services zorgt voor alle basisvoorwaarden in een kantoren op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, klimaatbeheersing en sanitair installaties. Samen met zijn zusterbedrijven kan Unica Building Services ook het onderhoud en beheer van brandbeveiliging en security-installaties verzorgen. Met behulp van een gebouwbeheerssysteem kunnen deze installaties eenvoudig worden beheerd, ook op afstand. Hiermee wordt de werking van de voorzieningen in een pand dag en nacht gemonitord en kan er tijdig worden ingegrepen bij storingen.

Wie een solide en betrokken partner zoekt die als geïntegreerd onderdeel van een organisatie werkt aan een toekomstproof kantooromgeving, is bij Unica Building Services aan het juiste adres!

Referenties:
CZ
Alphabet
ABN AMRO
Queens Towers
ITO/Som