Technisch beheer in de retail & handel

Retail & Handel

Retail & Handel

Prettig winkelen
Retailers werken keihard om de klant een ultieme winkelbeleving te bieden en de beste service te verlenen. Maar hoe wordt het juiste klimaat voor omzetvergroting gecreëerd? En hoe kan onderhoud worden uitgevoerd zonder klanten te hinderen of de winkel te sluiten? En hoe zit het met veiligheid en beveiliging? Unica Building Services heeft op al deze vragen een passend antwoord. 

Optimaal winkelklimaat
Warm in de winter, koel in de zomer, werkende verlichting en geventileerde ruimtes. Kortom: een klimaat waar het prettig vertoeven is. Het lijkt zo eenvoudig, maar het zijn belangrijke basisvoorwaarden voor het succes van een winkel. En zou het niet gemakkelijk zijn als de verwarming automatisch werd geregeld, de verlichting zelf rekening houdt met het daglicht en er security-systemen zijn die het personeel een gevoel van veiligheid geven? Unica Building Services kan dit samen met zijn zusterbedrijven allemaal voor retailers verzorgen. Met behulp van een gebouwbeheerssysteem kunnen deze installaties eenvoudig worden beheerd, ook op afstand. Hiermee wordt de werking van de voorzieningen in een pand dag en nacht gemonitord en kan er tijdig worden ingegrepen bij storingen. Zo kunnen retailers zich volledig richten op alle andere belangrijke aspecten van het ondernemerschap.

Geruisloos naar meer omzet
Toegankelijkheid in elke zin van het woord is van groot belang voor een retailer. Op eventuele overlast zit geen klant te wachten; zij willen plezierig en ongestoord kunnen winkelen. Door slim onderhoud en flexibiliteit zorgt Unica Building Services ervoor dat werkzaamheden geruisloos kunnen worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld op tijden dat de winkel gesloten is of tijdens daluren. In iedere situatie zorgt Unica Building Services dat installaties snel en effectief functioneren met minimale hinder voor klanten. Dat komt de omzet van retailers ten goede.  

Voldoen aan de regels
Een winkelpand of handelscentrum moet aan allerlei voorschriften voldoen, bijvoorbeeld op het gebied van brandveiligheid. Unica Building Services kent alle wet- en regelgeving in de branche en kan als totaalleverancier op dergelijke vlakken ondersteunen. Unica Building Services inventariseert de wensen en situatie en biedt voor ieder vraagstuk een maatwerkoplossing, waar nodig in samenwerking met zijn zusterbedrijven. 

Duurzaamheid telt
Natuurlijk, duurzaamheid telt altijd vanuit het oogpunt iets voor het milieu en de jongere generatie te willen doen. Bij Unica Building Services telt duurzaamheid ook in de portemonnee. Retailers profiteren bij Unica Building Services van oplossingen die zowel duurzaam als rendabel zijn.

Technisch beheer altijd dichtbij
Of er nu één of meerdere winkels zijn, het is altijd handig om één aanspreekpunt te hebben om alles mee te regelen. Met ruim 400 specialisten en veertien vestigingen is Unica Building Services altijd dichtbij. Unica Building Services biedt retailers daarnaast specifieke oplossingen voor het beheer van technische installaties.

Wie een solide en betrokken partner zoekt die als geïntegreerd onderdeel van een organisatie werkt aan een optimaal winkelklimaat, is bij Unica Building Services aan het juiste adres! 

Referenties:
Savills