Technisch beheer voor datacenters

Datacenters

Datacenters

Beschikbaarheid, veiligheid en continuïteit
Informatietechnologie speelt een steeds belangrijker rol in ons leven. We kunnen simpelweg niet meer zonder! De veiligheid, beschikbaarheid en continuïteit van de systemen binnen datacenters zijn dan ook elementair voor het functioneren van organisaties.
 
Een optimale beschikbaarheid en continuïteit waarborgen en tegelijkertijd budgettair voordeel behalen bij datacenter(s). Als allround technisch beheerspecialist én vanuit het gespecialiseerde bedrijf Unica Datacenters helpt Unica Building Services graag deze doelstelling te realiseren, met vakkundig en correct onderhoud op de belangrijke technische infrastructuur van datacenters. 

Onzichtbaar naar zichtbare winst
Deskundige teams van Unica Building Services zijn er volledig op gericht de functionaliteit en de beschikbaarheid van datacenters op optimaal niveau te waarborgen, de levensduur te verlengen, de levensduurkosten te minimaliseren en het energieverbruik te reduceren. Daarbij kijkt Unica Building Services ook naar een efficiënt gebruik van de beschikbare vierkante meters. Dit doet Unica met één vaste onderhoudsorganisatie die zorgt dat de voorwaarden op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en klimaatbeheersing geruisloos worden ingevuld.

Wie een solide en betrokken partner zoekt die als geïntegreerd onderdeel van een organisatie werkt aan 100% beschikbaarheid, continuïteit en duurzaamheid van datacenters, is bij Unica Building Services aan het juiste adres!

Referenties:
Defensie
Landelijke Politie
Datacenter Amsterdam
Datacenter Ede