Technisch beheer voor het onderwijs

Onderwijs

Onderwijs

Gezonde klassen en een uitstekend leerklimaat
Onderwijsinstellingen willen uiteraard dat leerlingen en docenten met plezier naar school gaan. Een uitstekend klimaat in de klas (denk aan temperatuur, ventilatie en verlichting) is hierbij een belangrijke voorwaarde. Het is namelijk bewezen dat een aangenaam klimaat de leerprestaties positief beïnvloedt en het ziekteverzuim verlaagt. 

Unica Building Services maakt zich al jaren sterk voor gezonde klassen en efficiënte schoolgebouwen met optimale voorzieningen en de nieuwste technieken. Unica Building Services zorgt dat onderwijsinstellingen technisch goed functioneren en maakt gebruik van nieuwe beheerconcepten waardoor onderwijsgebouwen slimmer, duurzamer, flexibeler en kostenefficiënter worden gemaakt. Door bijvoorbeeld gebouw en gebruiker beter met elkaar te laten communiceren, verbetert het comfort voor de gebruiker en de efficiency van de installatie waardoor de kosten omlaag gaan. 

Samen sterk in onderwijs
Unica Building Services kan alle facetten van de techniek in een onderwijsgebouw verzorgen en beheren. Denk aan klimaatinstallaties en stroomvoorziening, professionele keukeninstallaties, brandbeveiliging of verschillende installaties in een multifunctioneel gebouw met meerdere gebruikers.

Stille kracht in het onderwijs
Unica Building Services kan het beheer van technische installaties integraal verzorgen voor onderwijsinstellingen. Als partner van onderwijsinstellingen door het hele land weet Unica Building Services wat belangrijk voor hen is. Zo wordt gewerkt met ervaren technici die weten welke benadering een onderwijsomgeving vraagt en worden onderhoudswerkzaamheden of een verbouwing zodanig gepland dat het onderwijs zo min mogelijk wordt verstoord. 

Wie een solide en betrokken partner zoekt die als geïntegreerd onderdeel van een organisatie werkt aan een optimaal onderwijsklimaat, is bij Unica Building Services aan het juiste adres! 

Referenties: 
Technische Universiteit Eindhoven 
Mgr. Frencken college 
Diversen ROC’s
Hoge school van Amsterdam
Landstede onderwijsgroep
Drenthe College